- Πόντοι
- 1,058
Το έχω ακούσει πολλάκις και από διαφόρους.Δάσκαλος κιθάρας το είπε αυτό ή μήπως μπήκες κατα λάθος σε κάποιο ΙΕΚ ηχοληψίας; ?
Το έχω ακούσει πολλάκις και από διαφόρους.Δάσκαλος κιθάρας το είπε αυτό ή μήπως μπήκες κατα λάθος σε κάποιο ΙΕΚ ηχοληψίας; ?
Με τετοια δαχτυλα, σιγα μην παιξεις κιθαρα.
Με τετοια δαχτυλα, σιγα μην παιξεις κιθαρα.
Λες και έλεγε σε 35άρη, κάνε εσύ τη καβάτζα σου όσο μπορείς και μην υπολογίζεις σύνταξη.Παιξε αυτα και τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους
Σκέψου να το έπαιρναν στα σοβαρά ο Johnny Hiland και ο Michael Romeo πχ. αυτό.Αυτό όντως .... παίζει πολύ.
Το έχουν πει παλιά σε φίλο μου.
"Καλύτερα να μάθεις κάποια πολεμική τέχνη η πυγμαχία και άσε τις κιθάρες" του είχαν πει.
"Έχεις πολύ χοντρά δάχτυλα".
Και αυτός το είχε πιστέψει τότε και δεν ασχολήθηκε ποτέ.
Είσαι κοντός, δε θα μπορείς να παίξεις drums.
Κι όμως, το άκουσα αρκετές φορές, και σαν 4-5 χρονών που είχα κόλλημα από τότε, και στο (μουσικό) γυμνάσιο αφότου πήρα ντραμς, που μου λεγε ο καθηγητής κρουστών του σχολείου: Τα φτάνεις ρε, τα φτάνεις?αυτο παιζει να ειναι οτι πιο ακυρο εχω ακουσει ποτεΣ και στη χωρα που ζουμε δεν σπανιζουνΕ τα....ακυρα κΣερεις....
Κι όμως, το άκουσα αρκετές φορές, και σαν 4-5 χρονών που είχα κόλλημα από τότε,
Ήμουν από τα πιο κοντά παιδάκια σε όλα τα σχολεία που άλλαξα, αλλά οκ δεν ήταν δικαιολογία. Και τώρα στα 31 κοντός θεωρούμαι, 1.65 είναι σίγουρα κάτω απ'το μέσο.καλα ποσο ησουν? 20 ποντΟΙ? ?
αλλά οκ δεν ήταν δικαιολογία
Και τώρα στα 31 κοντός θεωρούμαι, 1.65 είναι σίγουρα κάτω απ'το μέσο.
ΝαΙ αΛλά ο ΠρίΝσ ΉτΑν ΚιΘαΡίΣτΑσσΜπροστά στον Prince είσαι Αντετοκουμπο
Ήμουν από τα πιο κοντά παιδάκια σε όλα τα σχολεία που άλλαξα, αλλά οκ δεν ήταν δικαιολογία. Και τώρα στα 31 κοντός θεωρούμαι, 1.65 είναι σίγουρα κάτω απ'το μέσο.
Δεν έχω βέβαια κανένα κόμπλεξ ούτε με το ύψος, ούτε με το μαλλί (ή την έλλειψη αυτού). Το ότι δεν ασχολήθηκα από μικρός σοβαρά με κάτι, οτιδήποτε δλδ, είναι το μεγάλο μου παράπονο.
3 λεπτά πριν, Superfunk είπε
Μπροστά στον Prince είσαι Αντετοκουμπο