Κι εσύ σαν κι εμένα φοράς μπλουζάκι στην αμμουδιά έ; να μην φαίνονται οι πατσάδες και τα βυζάκια....?Η Καραθώνα Ναυπλίου είναι, εδώ περιμένω να πέσει λίγο ακόμα ο ήλιος να παίξω ρακέτες να χάσω κάνα κιλό. ??
Κι εσύ σαν κι εμένα φοράς μπλουζάκι στην αμμουδιά έ; να μην φαίνονται οι πατσάδες και τα βυζάκια....?Η Καραθώνα Ναυπλίου είναι, εδώ περιμένω να πέσει λίγο ακόμα ο ήλιος να παίξω ρακέτες να χάσω κάνα κιλό. ??
να μην φαίνονται οι πατσάδες και τα βυζάκια....?
Έχω πάρει 19 κιλά από πέρσι αλλά δεν είναι τίποτα. Θα τα χάσω. Νέοι είμαστε..... ????Κι εσύ σαν κι εμένα φοράς μπλουζάκι στην αμμουδιά έ; να μην φαίνονται οι πατσάδες και τα βυζάκια....?
εγω φοράω και μανίκιαΚι εσύ σαν κι εμένα φοράς μπλουζάκι στην αμμουδιά έ; να μην φαίνονται οι πατσάδες και τα βυζάκια....?
εγω φοράω και μανίκια
Τώρα τέλος τα λάιβ. Δουλεύουμε Monday to Friday. Εγώ και Saturday σπίτι.Ρε φίλος, στην προ-covid εποχή, όλοι δουλεύατε τα ΣΚ...?
Επίσης η πρώτη μου επιλογή ήταν στο Θησείο αλλά κάποιοι τρόμαξαν για το... πάρκινγκ και με απέτρεψαν. Δεν είναι εύκολο.
Τώρα τέλος τα λάιβ. Δουλεύουμε Monday to Friday. Εγώ και Saturday σπίτι.
ΑΦορά εσένα προσωπικά ή άλλαξε η πιάτσα;Τώρα τέλος τα λάιβ. Δουλεύουμε Monday to Friday. Εγώ και Saturday σπίτι.