Μπυροποσία η αναψυκτική - '22 edition

Η Καραθώνα Ναυπλίου είναι, εδώ περιμένω να πέσει λίγο ακόμα ο ήλιος να παίξω ρακέτες να χάσω κάνα κιλό.  ??
Κι εσύ σαν κι εμένα φοράς μπλουζάκι στην αμμουδιά έ;  να μην φαίνονται οι πατσάδες και τα βυζάκια....?

να μην φαίνονται οι πατσάδες και τα βυζάκια....?

Προσβολή δημοσίας αιδούς.

Σκανδαλίζεται το άλλο φύλο.

Εσύ δηλαδή θα ήθελες να μην φοράνε οι γυναίκες σουτιέν/μαγιό στην παραλία?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κι εσύ σαν κι εμένα φοράς μπλουζάκι στην αμμουδιά έ;  να μην φαίνονται οι πατσάδες και τα βυζάκια....?
Έχω πάρει 19 κιλά από πέρσι αλλά δεν είναι τίποτα. Θα τα χάσω. Νέοι είμαστε..... ????

Έσπαγα το κεφάλι μου ποιον μου θυμίζει ο ΣΦ σ' αυτή την φωτό.

Τελικά το βρήκα.

varoufakis.jpg

Ωραίο παρεάκι κάνατε εκεί πάνω. Εννοείται, θα ήμουν εκεί εάν ήμουν κοντά. Αντί αυτού, (έκανα το αμέσως επόμενο καλύτερο πράγμα και) ήπια και εγώ μια στη υγεία σας...?

IMG_20220621_212819.jpg

Σίγουρα πέρασαν τέλεια όσοι πήγαν. Δεν υπάρχει noizoσυναντηση και noiz κατάσταση που να μην πέρασαν καλά όσοι πήγαν και δημιουργήθηκαν μέχρι και μεγάλες φιλίες, συνεργασιες κλπ. 

Μπράβο και να είμαστε καλά όλοι να ξαναγίνει και θα βρω τρόπο να εκδικηθώ ?που έγινε σε μέρα που ήταν αδύνατο να έρθω?

Εγώ είμαι σαν την καμήλα, δεν ξεχνάω άμα με πειράξουν ???Χαχαχαχαχα ??

Την επομενη φορα αν ειναι για βραδινή μπυροποσια, ας ειναι ΣΚ και οχι καθημερινη.

Αν τα βραδια του ΣΚ υπαρχουν οικογενειακες υποχρεωσεις, θα μπορουσε να μετατραπει σε απογευματινο ή γιατι οχι και πρωινο καφεδακι σε κανα μοναστηρακι στην αδριανου πχ που ειναι και κοντα στο μετρο και δεν υπαρχει και το θεμα του παρκινγκ.

Ρε φίλος, στην προ-covid εποχή, όλοι δουλεύατε τα ΣΚ...?

Επίσης η πρώτη μου επιλογή ήταν στο Θησείο αλλά κάποιοι τρόμαξαν για το... πάρκινγκ και με απέτρεψαν. Δεν είναι εύκολο.

Ρε φίλος, στην προ-covid εποχή, όλοι δουλεύατε τα ΣΚ...?

Επίσης η πρώτη μου επιλογή ήταν στο Θησείο αλλά κάποιοι τρόμαξαν για το... πάρκινγκ και με απέτρεψαν. Δεν είναι εύκολο.
Τώρα τέλος τα λάιβ. Δουλεύουμε Monday to Friday. Εγώ και Saturday σπίτι.

.

Trending...

Νέα θέματα

Back