Μπυροποσία η αναψυκτική - '22 edition

Η αποθέωση: 1.350.000 δημόσιους ξύστες επί Βούδα της Ραφήνας
Νόμος Πάκη- μεγάλες επιτυχίες...

ΥΓ: Ο admin όμως, ακόμα, δεν μας έχει ανακοινώσει τα grand designs. Που θα συνεχίσουμε δια ζώσης την ενδιαφέρουσα... μουσική μας συζήτηση ? 

Το λαϊκό συμφέρον δεν είναι να "δουλεύει" η άλλη βύσμα σε Ολυμπιακή και τέτοια για 15 χρόνια και να πέρνει 5000 ευρώ το μήνα για 45, αλλά αν το μυαλό σου είναι στη φλογέρα στα @@ σου 

Το λαϊκό συμφέρον δεν είναι να "δουλεύει" η άλλη βύσμα σε Ολυμπιακή και τέτοια για 15 χρόνια και να πέρνει 5000 ευρώ το μήνα για 45, αλλά αν το μυαλό σου είναι στη φλογέρα στα @@ σου 
Ο Ανδρέας ήταν το λαϊκό συμφέρον.

Οι άλλοι ήταν και είναι το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

9 λεπτά πριν, manosx είπε

Αφού δεν σας άρεσε? περιμένετε να αποδώσουν τα target model του Χατζηδάκη για να πατήσετε το ΟΝ στο air-condition και πάλι στους 28 βαθμούς θα το βάλετε. ?χαχαχαχαχαα

Σε αυτό το βίντεο ο Αντρέας κατεβαίνει στην Ουκρανία, για να σταματήσει τον πόλεμο να έχει φτηνό ρεύμα ο Λαός.

Στην αρχή πυροβολάνε τον Κατσιφάρα, αλλά όταν το βλέπει αυτό ο Αντρέας τα παίρνει και γίνεται χαμός.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αλλά άντε να καταλάβει τι παίχτηκε ο Ελληνάρας, επί Ανδρέα τρώγαμε σου λέει, λες και τα έβαζε ο Ανδρέας από την τσέπη του, παράνοια, overdrive 7 χιλιάρικα η φάση.

Μη μου στεναχωρείς τον @cos_dr

Δανείστηκε τα κέρατα του τα τραγια,έκανε την Ελλάδα δημοσιουπαλληλικη μπανανια την οποία τάιζε με τα δανεικα  και ετσι έδωσε στο λαό ψωμί.

Αφού έτσι κι αλλιώς ήξερε ότι όταν έρχονταν ο λογαριασμός στις ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ αυτός θα τα είχε τινάξει τα πέταλα.

Βέβαια και οι επόμενοι που ακολούθησαν παΤσοκ ηντουστασανε ,όποιος δεν ήτανε παΤσοκ από το 85 και μετά άλλωστε τον έτρωγε η εκλογική μαρμαγκα.

Ναταλαιμεκιαφτα

Καλά ρε που την ήξερες την μακαρίτησα την θεία μου,?πέρυσι πέθανε στα 99.

Είχε δουλέψει 13 χρόνια στην ΟΑ και απο τα 40 μέχρι τα 99 έπαιρνε 5000 ευρώ σύνταξη και είχε πάρει και ένα εφάπαξ κοντά στο μισό εκατομμύριο. 

Ζωαρα λαιμε.

Καλη γυναίκα παντως (θα μου πεις και εγώ με τέτοια μΠορντοΦολα καλός θα ήμανε)

...Τελικά το αναψυκτικό θα το πιούμε?

Αν το θυμάμαι λέει?

Ξεχνιέται η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να γίνει κανονική χώρα?  :(
Εγώ πάντως θυμάμαι ότι όταν είχε βγεί έκανε να βρέξει τρία χρόνια και είχε στερέψει ο Μαραθώνας.Αν σε έπιαναν να πλένεις το αυτοκίνητο πέρναγες αυτόφωρο.Τι έγινε όταν έγινε ο υποτιθέμενος γιος του πρωθυπουργός το ξέρουμε όλοι.

Σύμφωνοι. Είναι άδικο και προκλητικό. Αλλά ποια η διαφορά αν τα ίδια μισθά τα παίρνει σε μια ιδιωτική εταιρία, που μπορεί να "προσφέρει" στην κοινωνία φοροντριμπλάροντας: μέσω "χορηγιών", "δωρεών", "ευέλικτων και δημιουργικών μεθόδων" (ροτόντες, τριγωνικές συναλλαγές), να προωθεί την επιχειρηματικότητα μέσω "στιβαρών τοποθετήσεων σε αναδυόμενες αγορές" (υπερκοστολόγηση και πραγματική αισχροκέρδεια που επιτρέπουν τα πολύ φθηνά εργατικά χέρια άλλων λαών) κ.ά.

Είναι άλλο αυτό το χρήμα; Πιο ευγενές; Έχει λιγότερη αξία ο άνθρωπος που αμοίβεται με χρήματα που φέρουν στάμπα "Φορολογημένα - Του Δημοσίου" και περισσότερη αυτός που αμοίβεται με χρήματα που φέρουν στάμπα "Των αξιότιμων πελατώνε (δε ρώτησα πού τα βρήκανε)"

Λέγαμε για τη διατύπωση πριν. Κάτι αντίστοιχο νομίζω συμβαίνει κι εδώ. Μήπως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση; Να τολμήσω να πω... Στο κέντρο;?

Αλλά ποια η διαφορά αν τα ίδια μισθά τα παίρνει σε μια ιδιωτική εταιρία

Δεν τα δανείζεται τουλάχιστον αυτό τα λεφτά   το κρατος ώστε να τα πληρώσουν οι επόμενες γενιές 5απλα.

Eπισης αυτή η εταιρεία στο τέλος παράγει πλούτο, υπεραξία δηλ,μέρος του οποίου υπό μορφή μισθών πηγαίνει στους εργαζόμενους οι οποίοι κινούν την οικονομία ενώ φυσικά πληρώνει και φόρους τεράστιου μεγέθους (στη Γερμανία ας πούμε που δεν υπάρχει μεγαλύτερη εταιρική διαφθορά πουθενά στον κόσμο,το 70% των συνολικών φόρων και άρα επιδομάτων, μισθών ΔΥ και κρατικών δαπανών το πληρώνουν οι...γκαπιταλΗστικες ιδιωτικές εταιρείες....μια και ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ.

Για αυτό άλλωστε κανένα δυτικό καπιταλιστικο κράτος δεν έχει χρεοκοπήσει και ας κάνουν όντως αυτά που λες οι ιδιωτικές εταιρείες. 

Θα στο πω και πΓιο απλά πες ότι η ελληνική ΚΡΑΤΙΚΉ εταιρεία γνωστού μεταλευματος η οποία πωλεί τον τόνο 1000 ευρώ και λειτουργεί με ζημιές εδώ και 50 έτη αλλά πληρώνει 70χιλιαρα στους ΔΥ της πωλεί στην ιδιωτική και άρα σατανικά κακιά BMW 10 τόνους μεταλευμα. 

Τζιραρει λοιπόν 10.000 ευρώ από τα οποία δίνει τα....100.000 για μισθά...αποτέλεσμα -90.000 και ΕΣΥ να πληρώνεις τα...μισθα.

Δες τώρα φαση:

Η BMW με αυτούς τους 10 τονΟΙ βγάνει 100 κομμάτια  750i και τις πουλάει 100.000 ευρω την μια, τζιραρει λοιπόν 10.000.000 ευρώ και παράγει την ανάλογη ΥΠΕΡΑΞΙΑ η οποία υπερκαλύπτει και τα μισΤα και τσι φόροι και τα λειτουργικά έξοδα της  ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ "ΚΛΕΨΕΙ".

Και φυσικά ΔΕΝ πληρώνει τον μισθό του προϊστάμενου γραμμής ο Βαυαρός...φούρναρης που ξυπνα από τις 3 για να ψήσει ψωμί (οπως κάνω εγώ ο μαλακας από 15 ετων που δουλεύω) αλλά η BMW

Elementary Watson, Elementary. 

Προβολή συνημμένου 31958

Κορίτσια έχω ένα καλό μπαράκι - καφενέ αλλά επειδή ο κόσμος έχει ξαμοληθεί σαν να μην υπάρχει αύριο, (λες να ξέρουν κάτι;..) δεν λέει να κλείσω ένα τραπέζι έστω και ορθίων για 10 και να 'ρθουν 4.

Για μπύρα πάμε έτσι κι αλλιώς, όχι για παλλαϊκή συγκέντρωση.

Οπότε, μήπως να μου στείλετε π.μ. όσοι γουστάρετε να πούμε αυτά τα... ωραία και απο κοντά;

Εγώ θυμάμαι έλεγαν να γίνει ιδιωτική η ΔΕΗ να μην παίρνει 1 εκατομμύριο το χρόνο ο Φωτόπουλος.Τελικα βγάζει 50 εκατομμύρια την ημέρα ο Μυτιληναίος.

Εγώ θυμάμαι έλεγαν να γίνει ιδιωτική η ΔΕΗ να μην παίρνει 1 εκατομμύριο το χρόνο ο Φωτόπουλος.Τελικα βγάζει 50 εκατομμύρια την ημέρα ο Μυτιληναίος.
Ζηλεύεις?

Δεν τα δανείζεται τουλάχιστον αυτό τα λεφτά   το κρατος ώστε να τα πληρώσουν οι επόμενες γενιές 5απλα.

Eπισης αυτή η εταιρεία στο τέλος παράγει πλούτο, υπεραξία δηλ,μέρος του οποίου υπό μορφή μισθών πηγαίνει στους εργαζόμενους οι οποίοι κινούν την οικονομία ενώ φυσικά πληρώνει και φόρους τεράστιου μεγέθους (στη Γερμανία ας πούμε που δεν υπάρχει μεγαλύτερη εταιρική διαφθορά πουθενά στον κόσμο,το 70% των συνολικών φόρων και άρα επιδομάτων, μισθών ΔΥ και κρατικών δαπανών το πληρώνουν οι...γκαπιταλΗστικες ιδιωτικές εταιρείες....μια και ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ.

Για αυτό άλλωστε κανένα δυτικό καπιταλιστικο κράτος δεν έχει χρεοκοπήσει και ας κάνουν όντως αυτά που λες οι ιδιωτικές εταιρείες. 

Elementary Watson, Elementary. 
Και πάλι σύμφωνοι.

Όμως, ο δανεισμός δεν είναι εγγενώς κακός. Έτσι δεν είναι; Επιτρέπει γρηγορότερη ανάπτυξη σε μια εταιρία, είτε δημόσια είτε ιδιωτική. Ο επιχειρηματικός κίνδυνος πάντα υπάρχει.

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ ότι έχουμε μια ισχυρή παράδοση μάσας. Το οτι "ο λαός" ανοίγει τα μάτια του και καταλαβαίνει πχ οτι τον χρέωσε ο Ανδρέας και αρα διώχνει τον κακό Σιμήτη για να φέρει τον Κωστάκη (όχι τον άρχοντα του variphrase) ο οποίος μας χρέωσε ακόμα περισσότερο και "ο λαός" άνοιξε τα μάτια του ώστε να έρθει ο λήπτης του σκατωμένου δαχτυλιδιού Γιωργάκης να βγει να πει σε όλον τον πλανήτη τα κάναμε μπούρμπερη ελάτε κάντε μας φύλλο και φτερό... Και μετά ότι άνοιγε όλο και πιο συχνά τα ματια ανα τετραετία, πάντα στον πλειοδότη, εμένα αυτό μου δείχνει μια παράδοση.

Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι δε σωνόμαστε, κι όπως είπε η Κριστίν: "Δε βγαίνετε μάνα μου!"

Είναι ίδια περίπτωση με το Κλον των 7κ. Καθόμαστε απάνω στο γαϊδούρι και τσακωνόμαστε αν το δερμάτινο τιμόνι από τη μπέντλεϋ είναι όντως ραμμένο στο χέρι. Εγώ λέω να αγαπάγαμε λίγο το γαϊδούρι και να το βελτιώναμε. Κι αν μεγαλώσουμε θα παρουμε και μιραφιόρι. Μπορεί τα τρισέγγονα να πάρουν και μπεντλεϋ.

Απλά απεχθάνομαι τους κρατικοδιαιτους τεμπέληδες που επειδή δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία παρασιτούν σε βάρος της.

Διάβασε αυτά που έγραψα παραπάνω με την  BMW (economics 101 ;) )

Θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πώς λειτουργεί η οικονομία γιατί φοβάμαι ότι έχεις μείνει στο συγκεκριμένο θέμα στην εποχή του Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου  :) :)

Προβολή συνημμένου 31958

Κορίτσια έχω ένα καλό μπαράκι - καφενέ αλλά επειδή ο κόσμος έχει ξαμοληθεί σαν να μην υπάρχει αύριο, (λες να ξέρουν κάτι;..) δεν λέει να κλείσω ένα τραπέζι έστω και ορθίων για 10 και να 'ρθουν 4.

Για μπύρα πάμε έτσι κι αλλιώς, όχι για παλλαϊκή συγκέντρωση.

Οπότε, μήπως να μου στείλετε π.μ. όσοι γουστάρετε να πούμε αυτά τα... ωραία και απο κοντά;
Συγνώμη, επειδή έχασα λίγο την μπάλα, πού και πότε;

Όμως, ο δανεισμός δεν είναι εγγενώς κακός. Έτσι δεν είναι;

Αν πηγαίνει σε επενδύσεις φυσικά και όχι. (δες την Σιγκαπούρη π.χ που έχει τεράστιο δημόσιο χρέος αλλά στα παπαρια της μια και με την εκμετάλλευση των υποδομών που έφτιαξε με αυτό το εξυπηρετεί και φυσικά βγάζει και ένα κάρο λεφτα έχοντας ένα τερατώδως πλεονάσματικο εμπορικό ισοζύγιο)

Αν πηγαίνει σε μισΤα και συντάξεις φυσικά ναι μια και μαθηματικά οδηγεί στη χρεοκοπία κάποιες χώρες (ονόματα δε λέμε υπολειπΣις δεν θίγουμε  :) ) μια και τι θα πουλήσεις σαν χώρα ? ΔΥ και συνταξιούχοι  ?  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back