- Πόντοι
- 1,168
Εξαιρετικό... εξαιρετικό... ?Ο εις των κιθαριστών...
Παρακαλώ τη διαχείρηση ν' αφαιρέσει όλους τους τίτλους απ' αυτούς που δεν αναγνωρίζουν ... ούτε καν' τους εαυτούς τους.Εξαιρετικό... εξαιρετικό... ?
Δηλαδή εδώ είσαι εσύ, το αφεντικό και ο Περικλής;
Δεν θυμόμουν ότι είχε ξανανεβεί. Μετα λύπης μου, ενώ έψαχνα διακαώς, δεν μπόρεσα να βρω τη μεγαλύτερη επιτυχία του Noiz.Το ξαναθυμήθηκες μετά από ~10 χρόνια και πολύ καλά έκανες....
Είναι από τα περίπου 40 κομμάτια που έχω από το Νόιζ γραμμένα σε cd για να τα απολαμβάνω στο αμάξι ναι δουλεύει ακόμα το cd player..
Έτσι από νοσταλγία και "περιέργεια" μπήκα στο τότε ανέβασμα του..... μέχρι κι ο atreu73 γράφει καλά λόγια!!
Μπράβο σας κι απο μέναΜπράβο ρε παιδιά, πολύ ωραία το παίξατε.
Και ακούγοντάς το δεν μπόρεσα να μην σκεφτώ τι κομματάρες έγραφε αυτή η διάνοια οBowieRonson
Αρμονία, μελωδική γραμμή, μετατροπίες ...
Δεν θυμόμουν ότι είχε ξανανεβεί. Μετα λύπης μου, ενώ έψαχνα διακαώς, δεν μπόρεσα να βρω τη μεγαλύτερη επιτυχία του Noiz.
Χαχα, μακάρι.Πολύ καλό!
Ο Bowie σας το έγραψε,??
Χρόνια πολλά και απ' εδώ.Μπράβο σας κι απο μένα
(δίορθωσα κάτι ψιλά)
Έλα...ούτε καν' τους εαυτούς τους.
δίορθωσα κάτι ψιλά
Δηλαδή βρε dim η σύνθεση είναι του Mick Ronson?
Σίγουρα έχει βάλει κάτι ψιλά στην ενορχήστρωση.
Δεν θα ήσουν εσύ. Είναι δυνατόν να μη θυμάσαι τον Bowie να τραγουδά δίπλα σου?Υπαινίσσεσαι, ότι έχω παίξει μπάσο εδώ; ?
Δεν θυμάμαι το παραμικρό, να ανησυχήσω;
Μισό... Και αν έπαιξα εγώ, ποιος τραγουδάει;
κοινό μυστικό...
Άυτά που έβαζε ο πρίγκηψ ήταν ...άκρες μέσες...
Έφαγα την κόμπλα, διότι οι 4WD στο παρελθόν είχαν μπασίστα/τραγουδιστή... Αλλά η φωνή δεν μου κολλούσε ?Δεν θα ήσουν εσύ. Είναι δυνατόν να μη θυμάσαι τον Bowie να τραγουδά δίπλα σου?
Δυστυχώς τα cdάκια που περιείχαν τα κομμάτια έχουν αρχίσει να τα παίζουν. Όποτε πολλά κομμάτια δεν τα βλέπει το player.Έφαγα την κόμπλα, διότι οι 4WD στο παρελθόν είχαν μπασίστα/τραγουδιστή... Αλλά η φωνή δεν μου κολλούσε ?
Αλλά εγώ θέλω από τον Sir, που τα έχει όλα καταχωρημένα στο αρχείο του να μας πει τούτο:
Το man on the silver mountain- που θυμάμαι ότι το είχαμε παίξει (όχι με με τον admin, μεταξύ μας)- το έχεις;