- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Στο ΝΑΤΟ είμαστε και εμείς από το 1952 αν θυμάμαι καλά.Όταν λέω οι απέναντι εννοώ τους εγκληματίες του ΝΑΤΟ
Στο ΝΑΤΟ είμαστε και εμείς από το 1952 αν θυμάμαι καλά.Όταν λέω οι απέναντι εννοώ τους εγκληματίες του ΝΑΤΟ
NATO=USAΣτο ΝΑΤΟ είμαστε και εμείς από το 1952 αν θυμάμαι καλά.
Ανήκουμε εις την δύση είχε πει ο Εθνάρχης.NATO=USA
Αν θες να θυμάσαι καλά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι εμείς είμαστε απλά οι δούλοι τούς.
Πως ταιριάζει αυτή η ανάρτηση με τον τίτλο του θέματος βρε @dimsonicΣυνταγή για καλές τηγανιτές πατάτες.
1. Τις κόβεις χοντρές
2. Πάντα τηγανίζεις με γκάζι
3. Οι πατάτες σε όλη τη διαδικασία πρέπει να κολυμπάνε σχεδόν πλήρως
4. Παρθένο ελαιόλαδο και μια μεγάλη σπατουλιά Φυτίνη μέσα
5. Τις τρώς μόλις γίνουν
Γι αυτό δεν έχουν μπει ακόμα σε εμάς.Και οι Τουρκία το ίδιο.
Πως ταιριάζει αυτή η ανάρτηση με τον τίτλο του θέματος βρε @dimsonic
και το σπουδαιότερο - πως ταιριάζει η φυτίνη με το ελαιόλαδο ?
Ανήκουμε στον Θεό.Και σίγουρα ποτέ δεν ειμασταν με τους ναζιστές όπως είναι σήμερα ο μισότρελος αφορεσμενος.Ανήκουμε εις την δύση είχε πει ο Εθνάρχης.
Εσύ που θες να ανήκουμε?
Μην μου πεις πουθενά, να πάρουμε τα βουνά και να τρώμε μούρα για να ζήσουμε με υγεία.
Γιατί αυτή η αποστασιοποίηση γιατί ξέρουμε τα πράγματα και όλοι οι άλλοι είναι πρόβατα, δεν είναι ρεαλιστικό να την ακολουθούμε όλοι.
Έχει μπει στην Κύπρο αλλά ο εθνάρχης της πλάκας είπε ότι είναι μακριά.Γι αυτό δεν έχουν μπει ακόμα σε εμάς.
Όσο υπάρχει αυτό δεν είναι εύκολο να το κάνουν όσο και να το θέλει η ηγεσία τους.
Είναι λοιπόν ωραίες οι ενώσεις και οι συμμαχίες.
Ανήκουμε στον Θεό.Και σίγουρα ποτέ δεν ειμασταν με τους ναζιστές όπως είναι σήμερα ο μισότρελος αφορεσμενος.
Ο Ελληνισμός δεν είναι η αρχαία Ελλάδα και τέτοιες αηδιες που διδάσκουν στα σχολεία αλλά το Βυζάντιο.
Πατρίδα μας είναι η ορθοδοξία.
Δεν μου αρέσει καθόλου το τάβλιένας άλλος που τα έλεγε αυτά, πέθανε στα 103 παίζοντας τάβλι
Δεν μου αρέσει καθόλου το τάβλι
Ο Θεός δεν βοηθάει στο χρέος και τα ελλείμματα.Ανήκουμε στον Θεό.Και σίγουρα ποτέ δεν ειμασταν με τους ναζιστές όπως είναι σήμερα ο μισότρελος αφορεσμενος.
Ο Ελληνισμός δεν είναι η αρχαία Ελλάδα και τέτοιες αηδιες που διδάσκουν στα σχολεία αλλά το Βυζάντιο.
Πατρίδα μας είναι η ορθοδοξία.
Έχει μπει στην Κύπρο αλλά ο εθνάρχης της πλάκας είπε ότι είναι μακριά.
Και βέβαια σφαγές στην Πόλη.
Μετά από τις τρολιές και τις μ@λ@κιούλες που διαβάσαμε μέχρι τώρα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, να και μια σωστή τοποθέτηση.... που παρεμπιπτόντως συμφωνώ απόλυτα..Πάντως εγώ ανησυχώ σοβαρά.
Έχουν ανακατευτεί πολλοί και δυνατοί εδώ.
Ακόμα και η Κίνα έμμεσα.
Αυτές τις λυκοφιλίες και την δημιουργία αντίπαλων στρατοπέδων με συμμετοχή πολλών και δυνατών φοβάμαι.
Ναι το είχε πει και ο Σαμαράς ότι του το είχε πει ο θεός.Απλα δεν μας είπε με ποιόν Θεό μίλησε αν και όλοι υποψιαζόμαστε.Ο Θεός δεν βοηθάει στο χρέος και τα ελλείμματα.
Αν ερχόταν κάτω θα μας έλεγε τώρα πως σας συμφέρει να είστε στην ΕΕ και να προχωρήσετε σε μεταρρυθμίσεις.
Στα σχολεία διδάσκουν και το Βυζάντιο από ότι θυμάμαι στο γυμνάσιο.
Μετά από τις τρολιές και τις μ@λ@κιούλες που διαβάσαμε μέχρι τώρα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, να και μια σωστή υποκειμενική τοποθέτηση.... που παρεμπιπτόντως συμφωνώ απόλυτα..
δεν καταλαβαίνω τι θες να κάνουμε?Ναι το είχε πει και ο Σαμαράς ότι του το είχε πει ο θεός.Απλα δεν μας είπε με ποιόν Θεό μίλησε αν και όλοι υποψιαζόμαστε.
Διότι ο δικός Θεός είπε.
Ἐμβλέψατε εις τα πετεινά του ουρανού, ότι ου σπείρουσιν ουδέ θερίζουσιν ουδέ συνάγουσιν εις αποθήκας, και ο πατήρ υμών ο ουράνιος τρέφει αυτά. Ουχ υμείς μάλλον διαφέρετε αυτών;
Και που να πάμε?Και εγώ γνωρίζω πολλούς που θέλουν να βγούμε.