- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,918
Φυσικά.Άσχετο ή σχετικό, δεν ξέρω..., αλλά από αύριο Παρασκευή η Δεη +35%....
45% πάνω ακρίβεια.
Και να μην αφήνετε εκκρεμότητες.
Πληρώστε τους λογαριασμούς.
Και το νερό θα αυξηθεί και το σουβλάκι θα πάει 4,70
Φυσικά.Άσχετο ή σχετικό, δεν ξέρω..., αλλά από αύριο Παρασκευή η Δεη +35%....
Αυτόν να μην ξαναδούμε και αντέχεται ο πόλεμος. ?Πάντως το ότι θα δούμε 3ο παγκόσμιο επί ημερών Κούλη παίζει σαν σενάριο.
Πάντα ήθελα να μάθω καράτε, να πετάω, να αποφεύγω σφαίρες και να με λατρεύουν σαν Μεσσία....Το μόνο που με παρηγορεί τον τελευταίο καιρό είναι ότι ζούμε σε προσομοίωση
Wait for it my friend, ποτέ δεν ξέρεις τι πρόγραμμα θα σου φορτώσει ο χειριστής σου….Πάντα ήθελα να μάθω καράτε, να πετάω, να αποφεύγω σφαίρες και να με λατρεύουν σαν Μεσσία....
Μάλλον δεν έχεις δει τα Matrix.....Wait for it my friend, ποτέ δεν ξέρεις τι πρόγραμμα θα σου φορτώσει ο χειριστής σου….
αλλά μετά μετά πάλι λέω, μην υποτιμάς την ανθρωπότητα, είναι ικανή μια χαρά και μόνη της να τα κάνει σκ@τα χωρίς ανώτερη βοήθεια.
Κι όμως Στράτο μου, χιλιάδες χρόνια συσσωρευμένης γνώσης, εμπειρίας, εξέλιξης θα επαναλάβω, και ακόμα δεν έχουμε μάθει ούτε καταλάβει τίποτα, τίποτα όμως
Πάντα ήθελα να μάθω καράτε ...
Αυτόν να μην ξαναδούμε και αντέχεται ο πόλεμος. ?
πάνε αυτά τώρα.Πρόσεξε τι εύχεσαι γιατί αν φύγει αυτός θα έρθει ο άλλος που θα έμπαινε στο νομισματοκοπειο να κάνει βουτιές στην πισίνα με τα 500ευρα και θα τρέχει στον Πουτιν να βρει μελάνια να τυπώσει δραχμές....
![]()
Τώρα θα πολεμήσουμε τους Τούρκους με τα ΡΑΦΑΛ του ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗ
Πάντως το ότι θα δούμε 3ο παγκόσμιο επί ημερών Κούλη παίζει σαν σενάριο.
Αυτόν να μην ξαναδούμε και αντέχεται ο πόλεμος. ?