Όλα γίνονται για το σκάσιμο....!Τις οποίες όμως δεν τις παίρνει κανένας εδώ μέσα.
Όλα γίνονται για το σκάσιμο....!Τις οποίες όμως δεν τις παίρνει κανένας εδώ μέσα.
Όλα γίνονται για το σκάσιμο....!
Πέρα απ'το χρώμα θες να πεις ότι σου αρέσει περισσότερο το λειψό-κουτσουρεμένο-κακάσχημο της Tele?Μ' αυτό το headstock που έχει αυτή που έβαλες (το οποίο δεν μου αρέσει αλλά δεν έχει σημασία) μου φαίνεται ότι θα έχει και σκάσιμο.
Εάν δεν σας αρέσει ούτε αυτή κύριε μου να πάτε να πάρετε Γκίμπσον μαόνι 8,5 κιλά πράμα... άντε γιατί χορδές δεν αλλάζετε, 10-38 δεν φοράτε, φτηνές κιθάρες κατέχετε (ούτε μια L5 ρε γαμώτο...), στον κουρέα έχετε να πάτε χρόνια....νισάφι πια!
Εχω τα 2/3 και βάλε της παραπάνωΤις οποίες όμως δεν τις παίρνει κανένας εδώ μέσα.
Σιγά την κιθάρα... 4-5 εάν δεν απατώμαι παίζαν με αυτήν. Doors, Black Sabath, Ac/Dc και εκείνος ο ξανθός με το slide... Εάν ήταν καλή δεν θα την παρατούσαν για άλλες ο Carlos και ο Frank...Σε όλα μέσα έπεσες, εκτός από το βάρος.
Όταν παρέλαβα την sg, νόμιζα ότι με κοροϊδέψανε και δεν έβαλαν κιθάρα στο κουτί.
Ρε συ, μένω μόνος σε γκαρσονιέρα 30τμ, και το μόνο που λειτουργεί είναι ο υπολογιστής, μικρό ψυγείο και η κουζίνα σχεδόν καθημερινά. Καίω από 100 μέχρι 200KWh το μήνα, και αυτό αν βάζω aircondition στα κρύα ή στις ζέστες. Τώρα έκαψα γύρω στα 190, και μου ρθε 89 ευρώ. Συνήθως πληρώνα περίπου 25-35 πάνω κάτω, γι αυτό και τα σχεδόν 90 μου φαίνονται εξωφρενικό ποσό...Κατεβασμένο κεντρικό διακόπτη του πίνακα είχες...;
σε μένα 89 είναι το ρεύμαΡε συ, μένω μόνος σε γκαρσονιέρα 30τμ, και το μόνο που λειτουργεί είναι ο υπολογιστής, μικρό ψυγείο και η κουζίνα σχεδόν καθημερινά. Καίω από 100 μέχρι 200KWh το μήνα, και αυτό αν βάζω aircondition στα κρύα ή στις ζέστες. Τώρα έκαψα γύρω στα 190, και μου ρθε 89 ευρώ. Συνήθως πληρώνα περίπου 25-35 πάνω κάτω, γι αυτό και τα σχεδόν 90 μου φαίνονται εξωφρενικό ποσό...
Τέλος πάντων, πήρα 6 σετ χορδών κιθάρας, 1 μπάσου και ένα ζευγάρι μπαγκέτες. Είμαι ευγνώμων, μου σώσατε λεφτά long-term!
βάζω aircondition
Εάν ήταν καλή δεν θα την παρατούσαν για άλλες ο Carlos και ο Frank...
Για να σου "φτιάξω" την μέρα.... 1056 kWh 417 Εu για τον Ιανουάριο...Ρε συ, μένω μόνος σε γκαρσονιέρα 30τμ, και το μόνο που λειτουργεί είναι ο υπολογιστής, μικρό ψυγείο και η κουζίνα σχεδόν καθημερινά. Καίω από 100 μέχρι 200KWh το μήνα, και αυτό αν βάζω aircondition στα κρύα ή στις ζέστες. Τώρα έκαψα γύρω στα 190, και μου ρθε 89 ευρώ. Συνήθως πληρώνα περίπου 25-35 πάνω κάτω, γι αυτό και τα σχεδόν 90 μου φαίνονται εξωφρενικό ποσό...
Τέλος πάντων, πήρα 6 σετ χορδών κιθάρας, 1 μπάσου και ένα ζευγάρι μπαγκέτες. Είμαι ευγνώμων, μου σώσατε λεφτά long-term!
1056 kWh 417 Εu για τον Ιανουάριο...
Για Ανεμογεννήτριες λέω... Αν και έχουμε τον Αλιάκμονα και τον Αξιό ποταμό δίπλα μας..., λες να φτιάξω κάνα υδροηλεκτρικό, φθηνότερα θα μου βγει σε βάθος χρόνου...Μήπως (λέω μήπως) να κοιτάξεις για τίποτα φωτοβολταϊκά?
ε ναι, για να λούσεις την αφάνα, δε σε φτάνουν δυο μπόϊλερΓια να σου "φτιάξω" την μέρα.... 1056 kWh 417 Εu για τον Ιανουάριο...
Εμείς τουλάχιστον κύριε μου έχουμε τρίχες στην κεφαλή μας... Δεν τις μετράμε μία μία κάθε μέρα μπας και "δραπέτευσε" κάποια....ε ναι, για να λούσεις την αφάνα, δε σε φτάνουν δυο μπόϊλερ
Δεν τις μετράμε μία μία κάθε μέρα μπας και "δραπέτευσε" κάποια....
μπα, τις έχω μαντρώσει όλεςΕμείς τουλάχιστον κύριε μου έχουμε τρίχες στην κεφαλή μας... Δεν τις μετράμε μία μία κάθε μέρα μπας και "δραπέτευσε" κάποια....
μπα, τις έχω μαντρώσει όλες
συνήθως τις βάζω στις κιθάρεςΚαι τότε .... γιατί αγοράζεις χορδές, αν όχι για να αντικαταστήσουν τρίχες?
10-38 τρίχες έχεις εις την κεφαλήν....; παγώσαμε το ξέρω...συνήθως τις βάζω στις κιθάρες
παρακαλώ...10-38 τρίχες έχεις εις την κεφαλήν.... παγώσαμε το ξέρω...