Οι τιμές των χορδών στην Ελλάδα

Όλα γίνονται για το σκάσιμο....!

Μ' αυτό το headstock που έχει αυτή που έβαλες (το οποίο δεν μου αρέσει αλλά δεν έχει σημασία) μου φαίνεται ότι θα έχει και σκάσιμο.

Μ' αυτό το headstock που έχει αυτή που έβαλες (το οποίο δεν μου αρέσει αλλά δεν έχει σημασία) μου φαίνεται ότι θα έχει και σκάσιμο.
Πέρα απ'το χρώμα θες να πεις ότι σου αρέσει περισσότερο το λειψό-κουτσουρεμένο-κακάσχημο της Tele?

Εάν δεν σας αρέσει ούτε αυτή κύριε μου να πάτε να πάρετε Γκίμπσον μαόνι 8,5 κιλά πράμα... άντε γιατί χορδές δεν αλλάζετε, 10-38 δεν φοράτε, φτηνές κιθάρες κατέχετε (ούτε μια L5 ρε γαμώτο...), στον κουρέα έχετε να πάτε χρόνια....νισάφι πια!

Εάν δεν σας αρέσει ούτε αυτή κύριε μου να πάτε να πάρετε Γκίμπσον μαόνι 8,5 κιλά πράμα... άντε γιατί χορδές δεν αλλάζετε, 10-38 δεν φοράτε, φτηνές κιθάρες κατέχετε (ούτε μια L5 ρε γαμώτο...), στον κουρέα έχετε να πάτε χρόνια....νισάφι πια!

Σε όλα μέσα έπεσες, εκτός από το βάρος.

Όταν παρέλαβα την sg, νόμιζα ότι με κοροϊδέψανε και δεν έβαλαν κιθάρα στο κουτί.

Σε όλα μέσα έπεσες, εκτός από το βάρος.

Όταν παρέλαβα την sg, νόμιζα ότι με κοροϊδέψανε και δεν έβαλαν κιθάρα στο κουτί.
Σιγά την κιθάρα... 4-5 εάν δεν απατώμαι παίζαν με αυτήν. Doors, Black Sabath, Ac/Dc και εκείνος ο ξανθός με το slide... Εάν ήταν καλή δεν θα την παρατούσαν για άλλες ο Carlos και ο Frank...

Κατεβασμένο κεντρικό διακόπτη του πίνακα είχες...;
Ρε συ, μένω μόνος σε γκαρσονιέρα 30τμ, και το μόνο που λειτουργεί είναι ο υπολογιστής, μικρό ψυγείο και η κουζίνα σχεδόν καθημερινά. Καίω από 100 μέχρι 200KWh το μήνα, και αυτό αν βάζω aircondition στα κρύα ή στις ζέστες. Τώρα έκαψα γύρω στα 190, και μου ρθε 89 ευρώ. Συνήθως πληρώνα περίπου 25-35 πάνω κάτω, γι αυτό και τα σχεδόν 90 μου φαίνονται εξωφρενικό ποσό...

Τέλος πάντων, πήρα 6 σετ χορδών κιθάρας, 1 μπάσου και ένα ζευγάρι μπαγκέτες. Είμαι ευγνώμων, μου σώσατε λεφτά long-term!

Ρε συ, μένω μόνος σε γκαρσονιέρα 30τμ, και το μόνο που λειτουργεί είναι ο υπολογιστής, μικρό ψυγείο και η κουζίνα σχεδόν καθημερινά. Καίω από 100 μέχρι 200KWh το μήνα, και αυτό αν βάζω aircondition στα κρύα ή στις ζέστες. Τώρα έκαψα γύρω στα 190, και μου ρθε 89 ευρώ. Συνήθως πληρώνα περίπου 25-35 πάνω κάτω, γι αυτό και τα σχεδόν 90 μου φαίνονται εξωφρενικό ποσό...

Τέλος πάντων, πήρα 6 σετ χορδών κιθάρας, 1 μπάσου και ένα ζευγάρι μπαγκέτες. Είμαι ευγνώμων, μου σώσατε λεφτά long-term!
σε μένα 89 είναι το ρεύμα

βάζω aircondition

Α έχεις και τέτοιο, είσαι μεγαλοκεφαλαιούχος.

Εάν ήταν καλή δεν θα την παρατούσαν για άλλες ο Carlos και ο Frank...

Όλοι που την παράτησαν (και οι περισσότεροι γενικά) είναι γυρολόγοι.

Αυτοί που ανέφερες είναι σταθεροί σε μια κιθάρα.

Κάτι λέει αυτό.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Για να σου "φτιάξω" την μέρα.... 1056 kWh  417 Εu για τον Ιανουάριο...

1056 kWh  417 Εu για τον Ιανουάριο...

Μήπως (λέω μήπως) να κοιτάξεις για τίποτα φωτοβολταϊκά?

Έτσι όπως τα γράφεις, μέχρι να περάσει η ενεργειακή κρίση θα έχεις κάνει απόσβεση και θα έχεις και κέρδος από πάνω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μήπως (λέω μήπως) να κοιτάξεις για τίποτα φωτοβολταϊκά?
Για Ανεμογεννήτριες λέω...  Αν και έχουμε τον Αλιάκμονα και τον Αξιό ποταμό δίπλα μας..., λες να φτιάξω κάνα υδροηλεκτρικό, φθηνότερα θα μου βγει σε βάθος χρόνου...

ε ναι, για να λούσεις την αφάνα, δε σε φτάνουν δυο μπόϊλερ
Εμείς τουλάχιστον κύριε μου έχουμε τρίχες στην κεφαλή μας... Δεν τις μετράμε μία μία κάθε μέρα μπας και "δραπέτευσε" κάποια....

Εμείς τουλάχιστον κύριε μου έχουμε τρίχες στην κεφαλή μας... Δεν τις μετράμε μία μία κάθε μέρα μπας και "δραπέτευσε" κάποια....
μπα, τις έχω μαντρώσει όλες

Trending...

Νέα θέματα

Back