• Ενημερώνουμε ότι το Noiz θα είναι εκτός λειτουργίας στις 12/03/2025 17:00 για περίπου 30 λεπτά για εργασίες αναβάθμισης.

Οι τιμές των χορδών στην Ελλάδα

Εμπειρία σε μαγαζί του κέντρου της Αθήνας σχετική με χορδές.

Αγόρασα μια Martin 000-28 Eric Clapton, πριν απο εξι μηνες. 3 χιλιαρικα, πολλά φράγκα για μένα, αλλα ας οψεται η καψουρα. Αυτη απο τη μάνα της φοράει 10ρες martin EC. Ζήτησα μερικά set χορδές. Δεν είχε. "Τις περιμένω" μου λέει. "Φέρε την κιθάρα σε ένα μήνα, να τη σεταρουμε, και θα τις έχω μέχρι τότε".

Παίρνω τηλεφωνο σε δυο μήνες. "Άργησες, μου λει, και εχασες το δωρεάν service" - OK, έχεις χορδές να αγοράσω, ρωτάω. "Έχω παραγγείλει, μου λέει, κι έρχονται". Παίρνω σε μια βδομάδα. Χορδές γιοκ. Σε 2 βδομάδες, σε ένα μήνα, σε δυο μηνες, τίποτε. Ψάχνω όλα τα μαγαζιά στο κέντρο. Δε τις βρίσκω πουθενά. Αγοράζω απο Θωμά.

Και ρωτάω. Να αγοράσω ξανά απο αυτούς? Δεν τους έχει μιλήσει κανείς για την αξια της εξυπηρέτησης πελατών? Γιατί συνεχίζω να υποστηρίζω τα ελληνικά μαγαζιά?

ΥΣ1. Οι ερωτήσεις ειναι ρητορικές. Τις απαντήσεις τις ξέρω.

ΥΣ2. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν αναφέρομαι στον Καγμάκη.

Μπορεί να περίμενε και "συγνώμη!" ως απάντηση ο μαγαζάτορας από τον πελάτη, όταν του είπε πως καθυστέρησε και έχασε το δωρεάν σέρβις.

Η καταλληλότερη απάντηση ίσως θα ήταν "ε δεν έγινε και τίποτε, εδώ εσύ μόλις με έχασες από πελάτη στο μέλλον..."

gdevelek είπε:
Μπορεί να περίμενε και "συγνώμη!" ως απάντηση ο μαγαζάτορας από τον πελάτη, όταν του είπε πως καθυστέρησε και έχασε το δωρεάν σέρβις.

Η καταλληλότερη απάντηση ίσως θα ήταν "ε δεν έγινε και τίποτε, εδώ εσύ μόλις με έχασες από πελάτη στο μέλλον..."
Δε βαριέσαι, αδερφέ.

Οπως λέει και ο jack Lemmon στο "επτά χρόνια φαγουρα":

Nobody's perfect :)

Ρε σεις χωρίς πλάκα, πλεόν δεν εισάγουν ΤΙΠΟΤΑ φαίνεται, ούτε πέννες...

Πάντα, η απάντηση είναι 

"... περιμένω να μου φέρουν, σε 2 βδομάδες θα έχω κτλ κτλ."

Το 2 βδομάδες είναι κλασική απάντηση καρατσεκαρισμένο.

"...Αν πω μια βδομάδα είναι πολύ κοντα και ο πελάτης μάλλον θα το θυμηθεί και θα ξανάρθει. Ας πω 2 βδομάδες που είναι περισσότερο και θα πάει να ρωτήσει και αλλου. Αν παρόλα αυτά έρθει σε 2 βδομάδες ξανά΄ίσως να πετύχει άλλον υπάλληλο, ή ίσως δε με θυμηθεί. Αν παρόλα αυτά έρθει σε εμένα πάλι και μου πεί οτι του είχα αναφέρει πως θα φέρω σε 2 βδομάδες, κάποια δικαιολογία θα βρω να ου πω με το τελωνείο..."

Ολα τα μαγαζιά σχεδόν, όχι μόνο τα μουσικά. Ωρα να κατεβάζουν ρολά μάλλον.

Στείλε pm γρήγορα στον fusiongtr μην χάσει την ευκαιρία....?

Είμαι ο χειρότερος εχθρός των χορδάδικων και των κουρέων.

Αν περίμεναν από μένα ... όλοι κλέφτες θα είχαν γίνει.

Ώρα να σκάσω λεΦτά και να φορτώσω στοκ. Τεράστια ευκαιρία!

Λεφτά υπάρχουν!

Σκέψου μόνο πόσες tele έχουν αγοραστεί εδώ μέσα τον τελευταίο καιρό (κλασσικό παράδειγμα άσκοπης σπατάλης χρημάτων).

Άρα ή υπάρχουν λ7, ή σε κάποιους θα κόψουν το ρεύμα ασούμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σκέψου μόνο πόσες tele έχουν αγοραστεί εδώ μέσα τον τελευταίο καιρό.

Άρα ή υπάρχουν λ7, ή σε κάποιους θα κόψουν το ρεύμα ασούμε.
Μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος... 

Τα κάλλη δεν βλέπω.

Μόνο τον πόνο διαισθάνομαι.

Μα .... tele?
Μεγαλύτερη διαστροφή δεν νομίζω να υπάρχει... να αφήνεις απλήρωτους λογαριασμούς για να αγοράσεις Tele.... O'modie!

Μεγαλύτερη διαστροφή δεν νομίζω να υπάρχει... να αφήνεις απλήρωτους λογαριασμούς για να αγοράσεις Tele.... O'modie!

Ακόμη και να τους πληρώνεις τους λογαριασμούς, οι πρώτες σου 6 λέξεις ισχύουν αν αγοράσεις tele.

Και δεν τις αγοράζουν απλώς.

Τους αλλάζουν και χορδές.

Αν είναι δυναΜόν.

Έλεος πια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μάλλον πλήρωσες την Δεη για να το λες αυτό...  Λεφτά υπάρχουν!

Ήρθε 89 ευρώ για 1 μήνα, με κόστος ρεύματος 16 ευρώ. Μίνι-εγκεφαλικό.

Ακόμη και να τους πληρώνεις τους λογαριασμούς, οι πρώτες σου 6 λέξεις ισχύουν αν αγοράσεις tele.
Εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε όλα.., υπάρχουν και καλές Tele

013-9100-306.JPG

Ήρθε 89 ευρώ για 1 μήνα, με κόστος ρεύματος 16 ευρώ. Μίνι-εγκεφαλικό.

Εκκαθαριστικός 300 ευρώ, με έναντι 170.

Κόστος ρεύματος στο τετράμηνο 162.

Ρήτρα αναπροσαρμογής 300.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back