Funny stuff 2

IMG_20211117_100310.jpg

Οι έξυπνες παντόφλες.

Αφιερωμένο σε όλους τους τελεκαστεράκηδες.

He10538b5cf804664ac6eab5db343b4c5N.jpg

αυτή θα έχει bottom dive

Δεν νομίζω, γιατί εκεί που είναι τα κλειδιά λείπει ένα κομμάτι ξύλο από το σώμα.

Να σου πω όμως τι θα σκεφτόταν ένα σατανικό μυαλό σαν το δικό μου?

Να ήταν το σχήμα του σώματος τέτοιο, που να υπήρχε μεγαλύτερη απόσταση από την γέφυρα μέχρι τα κλειδιά, να έμπαινε μια μικρή ταστιέρα και ένας μαγνήτης εκεί (ανάμεσα στην γέφυρα και τα κλειδιά), και είχες μια δεύτερη "κιθάρα", με ανάποδη (αντίστροφη) ταστιέρα από την πρώτη.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν νομίζω, γιατί εκεί που είναι τα κλειδιά λείπει ένα κομμάτι ξύλο από το σώμα.

Να σου πω όμως τι θα σκεφτόταν ένα σατανικό μυαλό σαν το δικό μου?

Να ήταν το σχήμα του σώματος τέτοιο, που να υπήρχε μεγαλύτερη απόσταση από την γέφυρα μέχρι τα κλειδιά, να έμπαινε μια μικρή ταστιέρα και ένας μαγνήτης εκεί (ανάμεσα στην γέφυρα και τα κλειδιά), και είχες μια δεύτερη "κιθάρα", με ανάποδη (αντίστροφη) ταστιέρα από την πρώτη.
για τους αριστερόχειρες...

για τους αριστερόχειρες...

Υπάρχει και το tapping, 10 δάχτυλα στην ταστιέρα, ή 5 στην μια και 5 στην άλλη.

Κόλαση.

Αλλά ποιος να τα σκεφτεί αυτά, οι καρεκλοκένταυροι των μεγαλοεταιριών?

Τα γκόλντεν μπόυς, που άμα τους πεις guitar, ψάχνουνε να βρούνε ποιο είναι αυτό TAR και τι GUI έχει?

Αντί να πάρουνε έναν του πεζοδρομίου σαν κι εμένα ασούμε να τους ξηγήσει το όνειρο, αυτοί ασχολούνται με ρίλικς, και άμα τους πεις κάτι που δεν καταλαβαίνουνε, κόβουνε ρόδα μυρωμένα, και βάλτε να πάνε πήγανε.

Κιθαρα σαν κι αυτη έφτιαξε ο φίλος μου ο Άρης το 90. Έκοψε το headstock και το κόλλησε στο σώμα.

Έκανε Out of the box σκέψεις στα πάντα. Ενα καλό ήταν αυτό και το βρίσκω πολύ εφευρετικό.

Κιθαρα σαν κι αυτη έφτιαξε ο φίλος μου ο Άρης το 90. Έκοψε το headstock και το κόλλησε στο σώμα.

Έκανε Out of the box σκέψεις στα πάντα. Ενα καλό ήταν αυτό και το βρίσκω πολύ εφευρετικό.

My type of guy.

Πρέπει όμως να δεις τις άλλες κιθάρες πως καταλήξανε...

Ένα κρύο βράδυ του χειμώνα?

Τουλάχιστον ήταν Telecaster ή τζάμπα κάηκαν στο τζάκι?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back