Τι μουσική ακούτε τώρα;

Σύνθεση Allen Toussaint, εκτελεσάρα από την υπερμπάντα (Little Feat) με τρομερή ενορχήστρωση, μοναδική ερμηνεία από τον τεράστιο Lowell George.

Μετά από όλη αυτή την ποιότητα που άκουσα στις προηγούμενες σελίδες, ντρέπομαι για την επιλογή μου αλλά...αυτό ακούω τώρα..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μετά από όλη αυτή την ποιότητα που άκουσα στις προηγούμενες σελίδες, ντρέπομαι για την επιλογή μου αλλά...αυτό ακούω τώρα..
 Η μουσική δεν έχει ντροπές, ακούς ότι θες, ότι σε εκφράζει, ότι γουστάρεις..., χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν!!   εντάξει υπάρχει και ο Γονίδης......

8 ώρες πριν, fusionakis είπε

Σύνθεση Allen Toussaint, εκτελεσάρα από την υπερμπάντα (Little Feat) με τρομερή ενορχήστρωση, μοναδική ερμηνεία από τον τεράστιο Lowell George.

και παραγωγή ΑΝΑΦΟΡΑΣ (με μπολντ και κεφαλαία ταυτόχρονα) συν τοις άλλοις... έχουν δώσει τα ρέστα τους οι engineers...?

μια και σα πάνου μνημονεύτηκαν αι tele εγώ σε αυτούνα την φχαριστιέμαι πιότερο...?

Υπάρχει άραγε κανένας άλλος που να ακούει στις μέρες μας αυτό το άλμπουμ και να το ευχαριστιέται;

Ε, να βρεθούμε και να κάνουμε Cult.  

James Harman (June 8, 1946 – May 20, 2021)

James Harman (June 8, 1946 – May 20, 2021)

έφυγε?... πολύ στεναχωρήθηκα... ο συνδυασμός της απόλυτης αλητείας της φυσαρμόνικας του με την αψεγάδιαστη τεχνικά και οξύμωρα elegant φωνή του πάντα με συνέπαιρνε... πολύ θα ήθελα να τον έχω δει έστω σε ένα live...?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back