- Πόντοι
- 2,148
Γνώμη:Αξίζει η αγορά μιας τέτοιας κιθάρας ή πάμε για τα "σίγουρα" ?
Με τίποτα.
Στα σίγουρα χωρίς ερωτήσεις
Γνώμη:Αξίζει η αγορά μιας τέτοιας κιθάρας ή πάμε για τα "σίγουρα" ?
καλυτερο playbility κ setup λογω πλεκ
Δεν τον ρωτάς αν μπορεί να σου φτιάξει μία με το παλιό headstock?το headstock δεν με χαλάει , προτιμώ της fender αλλά οκ , δεν είναι κάτι που με φρενάρει.
Δεν τον ρωτάς αν μπορεί να σου φτιάξει μία με το παλιό headstock?
Γιατί από πάνω του θα είναι να κοιτάνε τι φτιάχνει? Μια κιθάρα για τον OP θα φτιάξει, όχι παραγωγήΘα ΤΟΝ κλείσουν το μαγαζί μΠρε![]()
Γιατί από πάνω του θα είναι να κοιτάνε τι φτιάχνει? Μια κιθάρα για τον OP θα φτιάξει, όχι παραγωγή
Θα τον δώΚουν οι χαφιεδΑι![]()
Έτσι εξηγείται γιατί αρνήθηκε ?του το ζήτησε φίλος μου Γερμανός
Έτσι εξηγείται γιατί αρνήθηκε ?
εε όχι και καθόλου ?
από fender AO_60s...άμα φοράς ζώνη με αγκράφα το relic το χεις σίγουρο με την πρώτη
Προβολή συνημμένου 28899
Προβολή συνημμένου 28900
Προβολή συνημμένου 28901
είχα πρόβλημα με το jack..αφού με 5-6 βάλε-βγάλε πάντα χαλάρωνε όλο σύστημα και σχεδόν καθημερινά έπρεπε να το σφίγγω(γι αυτό και έχει φύγει ελαφρώς το χρώμα στο σημείο)Τι πατεντα ειναι αυτες οι 2 βιδες στο output jack?
είχα πρόβλημα με το jack..αφού με 5-6 βάλε-βγάλε πάντα χαλάρωνε όλο σύστημα και σχεδόν καθημερινά έπρεπε να το σφίγγω(γι αυτό και έχει φύγει ελαφρώς το χρώμα στο σημείο)
την πατέντα μου την πρότεινε ο τεχνικός μου.2 πολύ μικρά βιδάκια στο μαμίσιο plate όπως φαίνεται στην φώτο που κρατάνε κόντρα όποτε βγάζω το καλώδιο και από τότε που το έκανα ησύχασα!Πιθάνον και ένα βιδάκι να κάνει την δουλειά.
πουλάνε και έτοιμα
https://www.thomann.de/gr/allparts_retrofit_jackplate_t_style_n.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQjw1a6EBhC0ARIsAOiTkrHYd5Es4VHb1oUQag4ImzOCZytqzCl2a7JoadYr89IrQ3rFFo9etIUaAtfXEALw_wcB
Tα επαιξε ,ως συνηθως, η λαλακια και αντι να βαλεις electrosockets το τρυπησες,εβαλες 2 βιδες και ξαναβίδωσες το switchcraft?
ακριβώς!Δυστυχώς το μόνο αρνητικό που είχε η κιθάρα μαζί με το πάρα πολυ κακό setup που είχε όταν την πήρα.Πλέον βέβαια είναι η Νο1 μου.αρα καλα το καταλαβα
δεν παλεύεται η λαλακια αυτη αλλα δυστυχως η Fender επιμενει να την βαζει σε ολες τις tele πλην των Ultra, βεβαια εδω εχουμε reissue μοντελο και δικαιολογειται....και στις δικες μου τις ΑΟ (εχω 2) τα εχω προς το παρον αφησει stock μεχρι να....χαλασουν (ΣΙΓΟΥΡΑ θα χαλασουν) μετα.....κλασσικα....
ακριβώς!Δυστυχώς το μόνο αρνητικό που είχε η κιθάρα μαζί με το πάρα πολυ κακό setup που είχε όταν την πήρα.Πλέον βέβαια είναι η Νο1 μου.
Αυτή μάλιστα.τελικά λέω να πάω στα σίγουρα , προς fender δηλαδή (αν την φέρουν τα καταστήματα βέβαια).
αν φεύγει το χρώμα εννοούσα από παίξιμο και όχι γδαρσίματα και στούκες
όπως η κοπελιά από κάτω που φιλοξενώ που έχει φυσικό relic , fender vintage hot rod 57
Προβολή συνημμένου 28915
Προβολή συνημμένου 28916
Προβολή συνημμένου 28917