Αν έχεις ξαναγοράσει με κάρτα, τότε ξέρεις πώς γίνεται!
Η ονλάιν αγορά ζητάει απλά πράγματα και όλα βρίσκονται ΠΑΝΩ στην κάρτα. Σου ζητάει:
τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης της κάρτας (επίσης τη γράφει πάνω στην κάρτα), το όνομα αυτού που είναι πάνω στην κάρτα (όχι ό,τι ναναι, όχι όπως σου είπαν να βάλεις το δικό σου όνομα, αλλά το όνομα του ΚΑΤΟΧΟΥ της κάρτας), τον τριψήφιο αριθμό που έχει πίσω απ την κάρτα γραμμένον μέσα σε ένα λευκό πλαισιάκι
και το αγοράζεις το αναθεματισμένο!
Αν τα έκανες αυτά σωστά και δεν μπορεί να προχωρήσει η αγορά, τότε μάλλον η κάρτα δεν έχει χρήματα να τραβήξει από τον λογαριασμό ή έχει ξεπεράσει το πιστωτικό της υπόλοιπο, έχει μπλοκαριστεί, ή έχει λήξει.
Αν επιτρέπεται, τι πάει να πει δεν έχεις συγχρονο κινητό; Εγω έχω ένα καρτοκινητό Νοκια των 20 ευρώ, πουτο πήρα μόνο και μόνο για να στέλνω sms στο 13033 επειδή η ελλαδάρα δεν δέχεται να στέλνω sms στην πολιτική προστασία από τον ξένο αριθμό μου (και όλοι οι αλλοδαποί τουρίστες μας το ίδιο εδώ πέρα). Το κινητό μου αυτό, δεν παίρνει ουτε ΜΜS ούτε έχει ιντερνετ σύνδεση και μια χαρά κάνω συναλλαγές με τον laptop μου και το ibank της Εθνικής (σε αυτό το κινητό μου στέλνει η εθνική sms με τον κωδικό για να κάνω έμβασμα).
Αν δεν έχεις ουτε ένα κινητό των 20 ευρώ ούτε ένα κομπιούτερ με ιντερνετ, τι σκοπεύεις να αγοράσεις από ένα ηλεκτρονικό online μαγαζί που πουλάει ηλεκτρινό εξοπλισμό μουσικής τεχνολογίας; Αλέτρι;