- Πόντοι
- 2,368
Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? Πάνω από 22 ευρώ CIF πληρώνεις κανονικά εκτελωνισμό. Αν στον κάνουν τα ΕΛΤΑ είναι 15, αν στην κάνει άλλη εταιρία μεταφορών, 60, 70, 80και όχι τέλη εκτελωνισμου.
Σύμφωνα με τον ισχύοντα της χώρας και ανάλογα το αγαθό....οπότεΔες τον πίνακα λίγο παραπάνω
Τώρα είδα τον πίνακα ξανά πιο προσεκτικά.Εχεις δίκιο.Εχω επιλογή ώστε ο εκτελωνισμος να γίνει από τα ΕΛΤΑ και όχι από άλλον;Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? Πάνω από 22 ευρώ CIF πληρώνεις κανονικά εκτελωνισμό. Αν στον κάνουν τα ΕΛΤΑ είναι 15, αν στην κάνει άλλη εταιρία μεταφορών, 60, 70, 80
Αν στο έχουν στείλει ήδη όχι. Μόνο αν πας να τον κάνεις μόνος σου. Ξέρεις με τι θα σου έρθει? royal air mail μήπως?Τώρα είδα τον πίνακα ξανά πιο προσεκτικά.Εχεις δίκιο.Εχω επιλογή ώστε ο εξτελωνισμος να γίνει από τα ΕΛΤΑ και όχι από άλλον;
Shipping methodΑν στο έχουν στείλει ήδη όχι. Μόνο αν πας να τον κάνεις μόνος σου. Ξέρεις με τι θα σου έρθει? royal air mail μήπως?
Δεν τους ρωτάς? 40 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Μήπως στην τιμή περιλαμβάνει προπληρωμένο τον εκτελωνισμό.Δεν το έχουν στείλει ακόμα πριν μια ώρα το πήρα.
Θα με συνέφερε μήπως να πω στον τύπο που ασχολείται με το shipping να το στείλει με British Airmail ώστε να το παραλάβουν εδώ τα ΕΛΤΑ και να πληρώσω μόνο 15;
Θα με συνέφερε μήπως να πω στον τύπο που ασχολείται με το shipping να το στείλει με British Airmail ώστε να το παραλάβουν εδώ τα ΕΛΤΑ και να πληρώσω μόνο 15;
Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Προφανώς τα στέλνουν με ιδιωτική κούριερ γιατί είναι σχετικά ακριβό αντικείμενο και δε θέλουν να χαθεί στο δρόμο, θέλουν να παραλάβεις οπωσδήποτε γιατί διαφορετικά θα πρέπει να σου επιστρέψουν το ποσό. Δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις.Θα με συνέφερε μήπως να πω στον τύπο που ασχολείται με το shipping να το στείλει με British Airmail ώστε να το παραλάβουν εδώ τα ΕΛΤΑ και να πληρώσω μόνο 15;
Αν μ'αγαπαει θα καταλάβει.....Πάρε την γυναίκα σου ένα ΣΚ στην Αγγλία, και πήγαινε πάρε το χέρι με χέρι.
Έτσι θα γλιτώσεις όλα τα έξοδα αποστολής, τελωνείου, και το ενοίκιο του νέου σου σπιτιού, αφού δεν θα σε διώξει απ' το σπίτι.
Εχει παρατηρήσει κανείς καθηστέρηση σε δέματα απο Αγγλία, ή εγώ έφαγα φόλα?
ΥΓ η αποστολή δεν έχει tracking number
τελικά ισχύει το τελωνείο από Αγγλία ή όχι;
Αν ισχύει λέει....ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει....μπάλα σνουκερ υπογεγραμμένη από τον O Sullivan...80e αξία...40 μεταφορικα...110 τελωνειο...τελικά ισχύει το τελωνείο από Αγγλία ή όχι;