Τελωνεία - φόροι απο Αγγλία;

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 10K
και όχι τέλη εκτελωνισμου.
Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? Πάνω από 22 ευρώ CIF πληρώνεις κανονικά εκτελωνισμό. Αν στον κάνουν τα ΕΛΤΑ είναι 15, αν στην κάνει άλλη εταιρία μεταφορών, 60, 70, 80

Δες τον πίνακα λίγο παραπάνω 
Σύμφωνα με τον ισχύοντα της χώρας και ανάλογα το αγαθό....οπότε

υποθέτω 24%

Οπότε σύνολο γύρω στα 150€ 

Οπότε με διώχνει.....

Ευχαριστώ!!!

Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? Πάνω από 22 ευρώ CIF πληρώνεις κανονικά εκτελωνισμό. Αν στον κάνουν τα ΕΛΤΑ είναι 15, αν στην κάνει άλλη εταιρία μεταφορών, 60, 70, 80
Τώρα είδα τον πίνακα ξανά πιο προσεκτικά.Εχεις δίκιο.Εχω επιλογή ώστε ο εκτελωνισμος να γίνει από τα ΕΛΤΑ και όχι από άλλον;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τώρα είδα τον πίνακα ξανά πιο προσεκτικά.Εχεις δίκιο.Εχω επιλογή ώστε ο εξτελωνισμος να γίνει από τα ΕΛΤΑ και όχι από άλλον;
Αν στο έχουν στείλει ήδη όχι. Μόνο αν πας να τον κάνεις μόνος σου. Ξέρεις με τι θα σου έρθει? royal air mail μήπως?

Αν στο έχουν στείλει ήδη όχι. Μόνο αν πας να τον κάνεις μόνος σου. Ξέρεις με τι θα σου έρθει? royal air mail μήπως?
Shipping method

Ζone 2 - flat rate....

Δεν το έχουν στείλει ακόμα πριν μια ώρα το πήρα.

Δεν το έχουν στείλει ακόμα πριν μια ώρα το πήρα.
Δεν τους ρωτάς? 40 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Μήπως στην τιμή περιλαμβάνει προπληρωμένο τον εκτελωνισμό. 

Δεν τους ρωτάς? 40 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Μήπως στην τιμή περιλαμβάνει προπληρωμένο τον εκτελωνισμό. 
Aυτη την απάντηση πήρα....

FedEx η DHL...

IMG_20210412_183827.jpg

Θα με συνέφερε μήπως να πω στον τύπο που ασχολείται με το shipping να το στείλει με British Airmail ώστε να το παραλάβουν εδώ τα ΕΛΤΑ και να πληρώσω μόνο 15;

Πάρε την γυναίκα σου ένα ΣΚ στην Αγγλία, και πήγαινε πάρε το χέρι με χέρι.

Έτσι θα γλιτώσεις όλα τα έξοδα αποστολής, τελωνείου, και το ενοίκιο του νέου σου σπιτιού, αφού δεν θα σε διώξει απ' το σπίτι.

Θα με συνέφερε μήπως να πω στον τύπο που ασχολείται με το shipping να το στείλει με British Airmail ώστε να το παραλάβουν εδώ τα ΕΛΤΑ και να πληρώσω μόνο 15;
Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Προφανώς τα στέλνουν με ιδιωτική κούριερ γιατί είναι σχετικά ακριβό αντικείμενο και δε θέλουν να χαθεί στο δρόμο, θέλουν να παραλάβεις οπωσδήποτε γιατί διαφορετικά θα πρέπει να σου επιστρέψουν το ποσό. Δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις.

Πάρε την γυναίκα σου ένα ΣΚ στην Αγγλία, και πήγαινε πάρε το χέρι με χέρι.

Έτσι θα γλιτώσεις όλα τα έξοδα αποστολής, τελωνείου, και το ενοίκιο του νέου σου σπιτιού, αφού δεν θα σε διώξει απ' το σπίτι.
Αν μ'αγαπαει θα καταλάβει.....

:-) 

Ευχαριστω για τις απαντήσεις κύριοι.Επειδη είναι (κάποιας) αξίας θα έχει και C.O.A και δε θέλω να το ρισκάρω...θα το αφήσω ως έχει και ότι είναι....είναι.....

Εχει παρατηρήσει κανείς καθηστέρηση σε δέματα απο Αγγλία, ή εγώ έφαγα φόλα?

ΥΓ η αποστολή δεν έχει tracking number

Εχει παρατηρήσει κανείς καθηστέρηση σε δέματα απο Αγγλία, ή εγώ έφαγα φόλα?

ΥΓ η αποστολή δεν έχει tracking number

Μια και περνάνε τελωνείο ένα 2μηνακι το έχεις στο τσεπάκι. 

Ένα βιβλίο που πήρα εγώ, ατελώς πέρασε μάλιστα, έκανε 42 ημέρες να έρθει, λογικά αν σου κατσικωσουν φόροι και δασΖμοί θα πάρει παραπάνω για εσένα 

Υποψην οτι Αγγλια αυτο τον καιρο εχουμε ξεμεινει απο οδηγους φορτηγων και ειναι ολα τα logistics stretched to the limit, οποτε περαν των καθυστερησεων στα τελωνεια εχεις πιθανον και καθυστερησεις εντος χωρας. Μπρεξιτ μον αμουρ ?

τελικά ισχύει το τελωνείο από Αγγλία ή όχι;
Αν ισχύει λέει....ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει....μπάλα σνουκερ υπογεγραμμένη από τον O Sullivan...80e αξία...40 μεταφορικα...110 τελωνειο...

Κλάμα....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back