Εχω δει κατι θέματα 2005 που βλέπω ότι υπήρχε θέμα με τελωνεία όταν λαμβάνεις πακέτα από αμερική. Πλέον ισχύει αυτό;; Αν του πω να γράψει πάνω στο πακέτο την λέξη gift και να το δηλώσει ως 45$ που μου είχαν πει και παλιότερα θα υπάρξει πρόβλημα? Επίσης τι μπορείς να κάνεις αν έρθει ενα πακετο και πάει τελωνείο, πότε πάει μέσω τελωνείου; Αν στο στέιλει με απλό ταχυδρομικό πακέτο θα περάσει πάλι απο τελωνείο;;;
Για πιο αναλυτικά σημερα λήγει μια bid που κάνω για μια κονσόλα μίξης MACKIE 1620 για αυτό θα ήθελα να με βοηθήσετε το γρηγορότερο επειδή ειμαι winning bidder μέχρι στιγμής, αν ειναι να το ακυρώσω.
Η κονσόλα έστω ότι κάνει 650$ και στα ταχυδρομικά γράφει ότι για Greece ειναι 100$, έχω μιλήσει και με τον seller και μου είπε ότι ειναι τελική τιμή, δεν θα έχει κάτι άλλο.
Συγκεκριμένα γράφει στην σελ΄΄ιδα του για τα shipping costs
Tου έστειλα και μυνημα για να μου το στείλει όσο πιο απλά γίνεται και με post και μου απάντησε :
Για πιο αναλυτικά σημερα λήγει μια bid που κάνω για μια κονσόλα μίξης MACKIE 1620 για αυτό θα ήθελα να με βοηθήσετε το γρηγορότερο επειδή ειμαι winning bidder μέχρι στιγμής, αν ειναι να το ακυρώσω.
Η κονσόλα έστω ότι κάνει 650$ και στα ταχυδρομικά γράφει ότι για Greece ειναι 100$, έχω μιλήσει και με τον seller και μου είπε ότι ειναι τελική τιμή, δεν θα έχει κάτι άλλο.
Συγκεκριμένα γράφει στην σελ΄΄ιδα του για τα shipping costs
Πως θα ξέρω με ποιον τρόπο το στέλνει, το τελωνείο αφορά μονο αν το στείλει μέσω πλοίου (oversea?).ALL SHIPPING CHARGES ARE LISTED ON THIS PAGE. I ONLY SHIP TO USA , CANADA, & EUROPE/UK
* * * * SHIPPING RATES * * * *
Please add the following amounts for carefully packed shipping
All Cont. USA (lower 48) addresses ...$40.00
All CANADA, HAWAII, ALASKA addresses ( Phone number required)...$70.00
All EUROPEAN /UK addresses ...$100.00
Insurance is optional/extra ..$2.30 per $100 value for USA ; $2.60 per $100 declared value for CANADA
Tου έστειλα και μυνημα για να μου το στείλει όσο πιο απλά γίνεται και με post και μου απάντησε :
Υποθέτω ότι US POSTAL θα έρθει με απλό τρόπο και μέσω ταχυδρομείου θα καταλήξει σπίτι μου ε; Δεν πιστεύω να μπλέξουμε. Για πείτε μου γιατι ειμαι παντελώς άσχετος. Ειναι ανάγκη αν κάποιος γνωρίζει να μου πει το συντομότερο..Ok,If you are the winner, I will mail the mixer via US POSTAL SERVICE PRIORITY MAIL. It will be marked as gift. If you want a FAKE PRICE, you must remind me of this. Thanks, mark