D
Dr. No
Guest
Βάλτο μέσα και πάρε τηλέφωνο από ένα άλλο κινητό ή σταθερόΣτον δικό μου φούρνο δεν είναι δυνατόν να δω μέσα απο το φιμε θωρακισμένο τζάμι για να δω αν έχει σήμα το κινητό. Εσείς πως το είδατε;
Βάλτο μέσα και πάρε τηλέφωνο από ένα άλλο κινητό ή σταθερόΣτον δικό μου φούρνο δεν είναι δυνατόν να δω μέσα απο το φιμε θωρακισμένο τζάμι για να δω αν έχει σήμα το κινητό. Εσείς πως το είδατε;
Τελος πάντων εγω ξέρω πως είμαι ήδη με το ένα πόδι στον τάφο ....
Φούρνοι μικροκυμάτων, κινητά τηλέφωνα (μην μιλήσουμε για το 5g), ασύρματα, Fm συχνότητες...., με αγχώσατε....!
Βρε μπας και ο @LK είναι πιο μπροστά από την εποχή του απ'ότι νομίζουμε.....?
Εμείς οι δυο πάμε πακέτο ....
Έχω κάνει σπινθηρογράφημα (με ραδιοισότοπα) δυο φορές μέσα σε 9 μήνες στο παρελθόν (ΑΝ κάποιος το ξανακάνει, θα πρέπει να μεσολαβήσουν αρκετά χρόνια πρώτα).
Ακριβώς... συνάδελφε. Φάγαμε να φαν' κι οι κότες!
μα μόλις σε παρέπεμψα σε επιστημονικά δεδομένα
Ότι ελλοχεύουν κίνδυνοι οι οποίοι όμως εξατομικεύονται σε συγκεκριμένες συνθήκες.Για πες μας εν συντομια τι γραφουν;
Και ο φουρνος μικροκυματων που καθεται; ?
Μ' αρέσει που πήρες το wi-fi στα σοβαρά (παρα το ? δίπλα) και πας να μας εξηγήσεις κιόλας.η συχνότητα ενός φούρνου είναι σχεδόν ίδια με αυτήν ενός wifi router.
Η ισχύς όμως στην πρώτη περίπτωση είναι σχεδόν 1000W ενώ στην δεύτερη 0.1W.
Για να ζεστάνουμε 2 πιάτα φαγητό 3 φορές τη μέρα θέλουμε 0.5 ώρες Χ1000=500
Αντίστοιχα για χρήση wifi θελουμε 24Χ0.1=2.4. Αν θεωρήσουμε ότι το κλείνουμε και κάποιες ώρες πχ το βράδυ θέλουμε 1.6
1.6 με 500.
do the math.
Επίσης ο φούρνος μικροκυμάτων είναι συνήθως πιό κοντά μας 1-2 μέτρα ενώ το router συνήθως πολύ πιό μακρυά. Και η ένταση της ακτινοβολίας είναι αντιστρόφως ανάλογη με το τετράγωνο της απόστασης.
Το παιρνω παντα στα σοβαραΜ' αρέσει που πήρες το wi-fi στα σοβαρά (παρα το ? δίπλα) και πας να μας εξηγήσεις κιόλας.
factIs this a promise or a threat??