H καλύτερη αγορά της χρονιάς

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει να ψωνίζετε πράγματα με προσδοκίες και να ξενερώνετε μετά. Και άλλες φορές να λές, "έλα μωρε πάρε κι αυτό" μια και παραγγέλνεις και να σου βγεί η αγορά του αιώνα.

Αυτό έπαθα με δαύτο

https://www.thomann.de/gr/gruvgear_fretwrap_hd_md.htm

απορώ πως έπαιζα τόσο καιρό χωρίς αυτό. Το αλλάζω όλη την ώρα από κιθάρα στο μπάσο και πίσω ξανά. Εχει βελτιώσει την καθαρότητα ανάμεσα στις νότες απίστευτα.

Στην επόμενη αγορά θα πάρω τουλάχιστον άλλα δυο....

Τι είναι αυτό;

Εδιτ:

Άσε το βρήκα... Οι χεβυμεταλάδες δεν το χρησιμοποιούν αυτό; ?

787b74a99b8c4253d79d25e2054ae66b.jpeg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ελα ντε

και εγώ έτσι έλεγα....

(μέχρι που είδα τον Μακούζο....) και το δοκίμασα

Αυτό που άλλοι πασχίζουν να ελέγξουν με τα χέρια τους άλλοι το κάνουν με ένα χριτς χρατς.......πανάθεμα!

Δε λέω φυσικά οτι είναι κακό....κοτζαμ κιθαρισταράδες το χρησιμοποιούν άλλωστε.

Απλά θεωρώ οτι το αθόρυβο παίξιμο (ανευ βοηθήματος) είναι μια κορυφαία ικανότητα αν κατακτηθεί και το επίπεδο της αντίληψης του παίκτη ανεβαίνει πολλά σκαλοπάτια με αυτή.

Δεν μιουτάρει τις ανοιχτές χορδές;

δεν παίζεις όλη την ώρα ανοιχτές συνήθως. Αλλά μπορείς να το βάλεις οριακά στο νατ.

Δεν δημιουργεί θέμα. Και εγώ έτσι νόμιζα

Αυτό που άλλοι πασχίζουν να ελέγξουν με τα χέρια τους άλλοι το κάνουν με ένα χριτς χρατς.......πανάθεμα!

Δε λέω φυσικά οτι είναι κακό....κοτζαμ κιθαρισταράδες το χρησιμοποιούν άλλωστε.

Απλά θεωρώ οτι το αθόρυβο παίξιμο είναι μια κορυφαία ικανότητα αν κατακτηθεί και το επίπεδο της αντίληψης του παίκτη ανεβαίνει πολλά σκαλοπάτια με αυτό.

σε καταλαβαίνω, αλλά όπως είπες για να το χρησιμοποιούν ακόμα κι οι μανκούζοι...κάτι σημαίνει.

Είναι κορυφαία ικανότητα που θέλει ...τουτ....άσε μας να ζήσουμε στην φαντασίωσή μας.

@gmoukou ξέρεις δεν είναι μόνο το αθόρυβο, είναι και ο αντίλαλος που αφήνει η νότα η προηγούμενη ιδίως όταν είναι γρήγορα.

Πχ σκέψου τώρα τέταρτα σε 200 ή 220... (ξέρεις εσύ - δεν βγαίνει με τίποτα)

όταν παίζεις κενές το βγάζεις
Τωρα να γελασω ή να κλαψω?
Παντα παιζω κενες.

Το ιδιο το οργανο εχει φτιαχτει για τις κενες χορδες.
Η ιδια η μουσικη που γραφτηκε για αυτο και σε αυτο το οργανο, στηριζεται βασικα στις κενες χορδες,

Οι κενες χορδες ειναι η αρχη ολων. ?

.

Τωρα να γελασω ή να κλαψω?
Παντα παιζω κενες.

Το ιδιο το οργανο εχει φτιαχτει για τις κενες χορδες.
Η ιδια η μουσικη που γραφτηκε για αυτο και σε αυτο το οργανο, στηριζεται βασικα στις κενες χορδες,

Οι κενες χορδες ειναι η αρχη ολων. ?

.

τώρα μη μου τα λες αυτά σε μένα που σχεδόν πάντα παίζω με ανοιχτές.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να μπει.

Ιδίως σε σόλα, ή single note πράγματα.

Αν δε σε βόλεψε πάω πάσο.

Για μένα, εκεί που το ήθελα ήταν απλως ταμαμ.

ιδίως στο μπάσο, χρησιμοποιείται από παρα πολλούς.

Και στην κιθάρα επίσης.

Πάντως για μένα η καλύτερη κιθαριστική αγορά της χρονιάς και που το προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι αυτό..

11201119_800.jpg

Πολύ καλό, ακριβές και πολύ φθηνό. Το πήρα στα χέρια μου πριν 7 μέρες μετά από 15 μέρες στο περίμενε από την ACS...

Συμφωνώ με τον @Spyros Deltaότι χρειάζεσαι τις ανοιχτές αλλά μη ξεχνάμε ότι το εργαλείο (είτε χριτς χρατς είτε ανοιχτές) που για κάποιον είναι δυσλειτουργικό και τροχοπέδη για κάποιον άλλο μπορεί να είναι διάδρομος απογείωσης.

Και αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές.

Ακριβο το πηρες
ακριβό ξεακριβό την δουλειά του την κάνει πολύ καλά!

Εντάξει θα βάζω στην μπάντα 1 Eu τον μήνα και σε 10+ μήνες θα ξανάρθω στα γράδα μου...

Ακριβο το πηρες

μια χαρά είναι. Εγώ που χρυσοπλήρωσα το tc electronics....τι να πω.

Τώρα μου γυρεύει η μικρή...

Συμφωνώ με τον @Spyros Deltaότι χρειάζεσαι τις ανοιχτές αλλά μη ξεχνάμε ότι το εργαλείο (είτε χριτς χρατς είτε ανοιχτές) που για κάποιον είναι δυσλειτουργικό και τροχοπέδη για κάποιον άλλο μπορεί να είναι διάδρομος απογείωσης.

Και αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές.

μωρέ και γω συμφωνώ και είχα διαβάσει ένα σωρό θετικές και αρνητικές κριτικές. Και μάλιστα όχι θετικές αρνητικές. ΑΚΡΑΙΕΣ.

Αλλά όταν βλέπεις πχ την Carol Kaye να έχει μόνιμα κάτι τέτοιο αρχίζεις και το σκέφτεσαι. Τελευταία είδα τον Macuso. Και εξαρτάται τι παίζεις και πότε το παίζεις. Πχ είδα που το ανεβοκατεβάζει όλη την ώρα. Και αυτό γιατί ανάλογα σε ποιά θέση παίζεις κόβει δυσάρεστες αρμονικές όταν το βάλεις στη σωστή θέση.

Προφανώς σε κομμάτι που παίζω με τις μισες ανοιχτές μου είναι όχι απλώς άχρηστο, καταστροφή. Αλλά αυτά τα έπαιξα τα ήχογράφησα και τέλος. Τώρα αυτά που κάνω θέλουν ...μπούκωμα.

Και τωρα που τα ειπαμε ωραια, πες μας και την τιμη που το αγορασες το χορδιστηρι...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back