Νέα τρέλα στο πιάνο,δώστε το αυτάκι σας για να πάρει την τελική του μορφή.

Κώστα πρόσεχε,προσπαθούν να σε παγιδέψουν!!!!
Βρε ας κάνουν ότι θέλουν.

Μόνο μην με δώσουν που είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. χαχαχαχαχαχα

Νικο, ξηλωσε το δικο σου απο το youtube και βαλε το remix...
μη μπερδευτεις και ανεβασεις το enigma και μας πανε μεσα κλεισουν και το σαιτ κανα 3μηνο... κ ερχεται κ καραντινα...???

εγώ θα το κλείσω με τα strings.

Μήπως αλλάξω λίγο και το βιολί γιατί ξυρίζει λίγο.

Θα το μαλακώσω

Θα δούμε.

Θέλει δουλειά για να ενορχηστρωθεί σωστά.

Πρέπει προσωπικά να είμαι σε μια μέρα με ηρεμία.

Να φτιάξω εκεί το καφεδάκι και χαλαρά, δεν βιαζόμαστε.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Καμιά μικρή ορχήστρα εγχόρδων δεν έχουμε να παίξει τα θέματα ρε @stavros_d80 να τους δώσουμε εκεί από κανά 20άρικο τώρα που τους έχει κόψει και η λόρδα με τα μέτρα της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

χαχαχαχαχαχαχαχα

Καμιά μικρή ορχήστρα εγχόρδων δεν έχουμε
δεν κανω παρεες με κλασσικους... εγω γυρναω 6 απο τα σκυλαδικα και παω για πατσα (ψιλλοκομμενο)???.... αμα θελει κανα τσιφτετελι χιτζαζ, ζειμπεκικο νιαβεντ κανα βιολι κατι θα κανουμε.....

δεν κανω παρεες με κλασσικους... εγω γυρναω 6 απο τα σκυλαδικα και παω για πατσα (ψιλλοκομμενο)???.... αμα θελει κανα τσιφτετελι χιτζαζ, ζειμπεκικο νιαβεντ κανα βιολι κατι θα κανουμε.....
έχω κάτι βιολιά ψιλοκαλά αλλά πρέπει να ψάξω σε σκληρούς,  έχω καθαρίσει το pc, έχει πέσει χοντρή φασίνα.

Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο γρήγορα ολοκληρώνει το άτομο αυτό.

χαλαρά, δεν βιαζόμαστε.

Εντάξει, τώρα με μπερδέψατε.

Δηλαδή άμα βιαζόσουνα ασούμε, τι θα έκανες?

Εντάξει, τώρα με μπερδέψατε.

Δηλαδή άμα βιαζόσουνα ασούμε, τι θα έκανες?
Τώρα που βιαζόμουν έκανα αυτό.

Θέλει καλύτερο, το πιάνο είναι τέλειο.

Θέλει σοβαρή δουλειά.

Νίκο σόρυ φίλε για το κοματι αλλά ο cos_dr με πρίζωσε να βάλω βιολιά βραδυάτικα....ειχε μεινει κ ενα μπουκαλι τσονι και κατι λουλουδια κ ηρθαν και τα κουριτσα απο το σπιτι μετα (κατι λουλουδουδες και κατι pr)???

Προβολή συνημμένου proza.MP3
Προβολή συνημμένου roumba.MP3
Προβολή συνημμένου tsift.MP3
Προβολή συνημμένου xasapiko.MP3
Προβολή συνημμένου xasaposerv.MP3
Προβολή συνημμένου zeibek.MP3

Σταύρε_δ80  με έφτιαξες νυχτιάτικα....  Καλά αυτό το xasapiko και το xasaposerv.  όλα τα $$$$$$$$$$$$$$$$$$!!!!!

Νίκο σόρυ φίλε για το κοματι αλλά ο cos_dr με πρίζωσε να βάλω βιολιά βραδυάτικα....ειχε μεινει κ ενα μπουκαλι τσονι και κατι λουλουδια κ ηρθαν και τα κουριτσα απο το σπιτι μετα (κατι λουλουδουδες και κατι pr)???

Προβολή συνημμένου 26009 Προβολή συνημμένου 26010 Προβολή συνημμένου 26011 Προβολή συνημμένου 26012 Προβολή συνημμένου 26013 Προβολή συνημμένου 26014
Το πρώτο να το δώσουμε να το πει η Πεγκυ Ζηνσ και το τέταρτο η Βανδη. 

Τη ζεμπεκια θα την χορέψω εγώ και όποιος διακόψει θα τον σφάξω με κονσερβοκούτι. Γεια σου ρε Σταύρο σύντροφε! Μύρισε ΠΑΣΟΚ!!! 

Χαχαχαχαχα 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back