Αυτό το σύστημα έχει κυκλοφορήσει για κάτι τέντες νομίζω!
Αφού δεν έχει ρύθμιση στο ύψος του μαγνήτη. Μόνο στο πέρα - δώθε.Αυτό το σύστημα έχει κυκλοφορήσει για κάτι τέντες νομίζω!
Ενα LFO ειναι με αναθεση στα voltage του DC motor της κινησης, ωραια ιδεα, μαλλον πρεπει να ασχοληθουμε με ενα ομαδικο project να φτιαξουμε και εμεις κατι τυπο "τι αλλο θα δουμε" ?Ακόμη πιο βελτιωμένο θα ήταν αν πήγαινε συνέχεια πέρα δώθε
Ωραίος. Αλλά να κάνουμε ένα ενδιαφέρον project όχι σαν αυτή την ηλεκτρική χελώνα . Μέχρι και τους μαγνήτες τους έχουν βάλει σε λάθος σημεία οι Ελβετοί, στα κουμπώματα.Ενα LFO ειναι με αναθεση στα voltage του DC motor της κινησης, ωραια ιδεα, μαλλον πρεπει να ασχοληθουμε με ενα ομαδικο project να φτιαξουμε και εμεις κατι τυπο "τι αλλο θα δουμε" ?
Τράβα πες τους το γιατί αυτοί βάλαν τους μαγνήτες γύρω γύρω και πίσω πίσω.Όπως και να έχει, μια αλλάγή στην θέση του μαγνήτη έχει τεράστια επίδραση στον ήχο.
Ο neck πιο κοντά στην ταστιέρα είναι πιο "μπάσος" ενώ πιο κοντά στην γέφυρα πιο "μεσαίος".
Το αντίστοιχο συμβαίνει με τον μαγνήτη της γέφυρας.
Πιο κοντά στην γέφυρα είναι πιο πρίμος.
Σκεφτείτε ότι μαζί με το ποτενσιόμετρο του tone, θα έχετε κι άλλο ένα real time εργαλείο (το ελαφρύ σπρώξιμο του μαγνήτη προς κάποια κατεύθυνση) για sound sculpture.
Αν συνδύαζαν αυτό το συστηματάκι με αυτό ...
ναι ε?Ναι αλλά θα ξόδευες 150άρια για διάφορα σετ...
Και τα Fender σετάκι, καλά είναι
52 λεπτά πριν, fusiongtr είπε
Ενδιαφέρον το βρήκα, αλλά όχι τίποτα τόσο πρωτοποριακό.
Αν συνδύαζαν αυτό το συστηματάκι με αυτό ...
Αν είναι δεκαετία 70 μάλλον άλλος συμφορουμίτης θα το θυμάται ?πρεπει να ηταν δεκαετια 70 θυμαται κανεις τιποτα?
Superfunk????
για τον Dim μιλας?Αν είναι δεκαετία 70 μάλλον άλλος συμφορουμίτης θα το θυμάται ?
Και αρκετοι δινουν πολυ περισσοτερο χρημα για οργανα, απο τους "επαγγελματιες".Ούτε 5χίλιαρα έχουν ούτε απευθύνονται (μόνο) σε συλλέκτες/bedroom players. Άσε που πολλές φορές αυτοί είναι και πολύ καλύτεροι παίκτες αλλά και πιο ανοιχτόμυαλοι.
Βρισκεις τους μαγνητες σου και τελος.
Εκανα edit και προσθεσα πωςΚαι πώς τους βρίσκεις χωρίς να τους αλλάξεις μερικές δεκάδες (για κάποιους εκατοντάδες) φορές?
Εγώ δεν έχω αλλάξει ποτέ πάντως.
Το θέμα είναι στην ευελιξία απ' ότι καταλαβαίνω.
Πας με την κιθάρα και μερικούς μαγνήτες στο στούντιο.
Φοράς ένα p-90 και ένα διπλό, μετά βάζεις ένα μονό και ένα διπλό, μετά έναν κούκο μονό, κούκο διπλό, πυραμίδα, ασανσέρ, μαμμούθ με μπαλαντέρ, σου σκάει ένα φούλ του άσσου με ρηγάδες, κάνεις και καμιά μπλόφα, τους τα παίρνεις και "γειά σας".