V
VangelisV
Guest
μεγάλη βλακεία.
Όπως και ο τύπος αυτός και το κανάλι του.
τον ίδιο όχι.
Το κανάλι του το θεωρώ βλακεία...
μεγάλη βλακεία.
Όπως και ο τύπος αυτός και το κανάλι του.
τον ίδιο όχι.
Το κανάλι του το θεωρώ βλακεία...
Προφανώς καταλαβαίνεις ότι ο τύπος δεν μπορεί να είναι βλακεία.
Δεν τον είπα βλάκα, αλλά μπορώ να τον πω ανα πάσα στιγμή.
Δε θα σκαλώσω εκεί.
Εχει ένα κανάλι που δεν προσφέρει τίποτα. (εκτός ίσως από εντελώς αρχάριους, αλλά και εκεί πάλι υπάρχουν ένα σωρό σοβαροί άνθρωποι που τα λένε απείρως καλύτερα απ αυτόν που ασχολείται κυρίως με την σκηνοθεσία)
Ούτε 5χίλιαρα έχουν ούτε απευθύνονται (μόνο) σε συλλέκτες/bedroom players. Άσε που πολλές φορές αυτοί είναι και πολύ καλύτεροι παίκτες αλλά και πιο ανοιχτόμυαλοι.
...που να εχουν νοημα, χωρις αποκλειστικα την προοπτικη εμπορευματοποίησής τους.Άλλωστε και στη f1 δοκιμάζονται καινούρια πράγματα...
δεν αντιλέγωΟύτε 5χίλιαρα έχουν ούτε απευθύνονται (μόνο) σε συλλέκτες/bedroom players. Άσε που πολλές φορές αυτοί είναι και πολύ καλύτεροι παίκτες αλλά και πιο ανοιχτόμυαλοι. Έχω δει όργανα με 2μιση και 3 χιλιάρικα. Λίγο πάνω δηλ. από Am Std και λίγο κάτω από LesPaul Std. Δεν έχω δει πιο γρήγορο/απροβλημάτιστο και στιβαρό pickup swap στο πόδι. Έτσι όπως το βλέπω, ναι, γίνεται και σε live, σε 30". Όσο παίρνει να κουρδίσεις δηλαδή. Το είχα πει και στο προηγούμενο θρεντ, το λέω και τώρα. Πολύ θα το διασκέδαζα να έπιανα μια στα χερια μου.
Τα περί καναλιού είναι αρκετά off topic, αλλά δεν με χαλάει καθόλου ο τύπος. Δηλ. οι That Pedal Show είναι καλύτεροι? Sorry αλλά δεν έχω αντέξει να δω μισάωρα tap dancing πάνω σε πετάλια και φάτσες να ηδονίζονται από το TONE.
Σήμερα μπήκα στο fb page τους, αφού είδα το video, και η τιμής των συγκεκριμένων μοντέλων είναι 5.300 euro και βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα. Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν παιχταράδες συλλέκτες και bedroom players, εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι απευθύνεται περισσότερο σε αυτούς παρά σε επαγγελματίες μουσικούς.
Kαταρχήν γιατί κολλήσατε όλοι με τα live? Θα σε χάλαγε εσένα αν η κιθάρα που έχεις τώρα στην κατοχή σου είχε αυτό το κολπάκι? θα άλλαζες όσες φορές θέλεις τους μαγνήτες και θα γλύτωνες τα 30αρια στους μάστορες. Στο λάηβ θα πήγαινες πάλι με 2-3 κιθάρες που πας και τώρα.Δεν είναι άσχημο σαν concept αλλα λιγο άσκοπο μου φαίνεται. Όπως και ειπώθηκε πριν , τι θα κάνει κάποιος ο οποίος θέλει διαφορετικό τόνο στο live του; Θα αρχίσει τα ραβε ξύλωνε μπροστά στο κοινό, ή θα έχει μία δευτερη κιθάρα; Γιατι υποτίθεται πως στο live δε χρειάζεσαι 2η κιθάρα αφου έχεις τους μαγνήτες-cipsακια
Εξερευνήστε λίγο το site και θα δείτε περί τίνος ακριβώς πρόκειται και τι είδους κιθάρες φτιάχνουν.
Dimsonic, τον Beato τον είδα τις προάλλες, κόντεψε να με πάρει ο ύπνος από τα αυτονόητα και τις κοινοτοπίες. Όχι ότι δεν έχω δει ενδιαφέρον βίντεό του. Οπότε ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί. Μια δουλειά κάνουν όλοι και βγάζουν καλό μεροκάματο. Άλλοι αγοράζουν, άλλοι όχι.
Ναι αλλά θα ξόδευες 150άρια για διάφορα σετ...και θα γλύτωνες τα 30αρια στους μάστορες
Θα περίμενα τα μτχ ?Ναι αλλά θα ξόδευες 150άρια για διάφορα σετ...
Συμφωνώ γενικά. Αλλά δεν θα μου κόψει και το αυγολέμονο να δω κάποιο προϊόν που δεν έχω ξαναδεί ή δεν το έχω τσεκάρει. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει ούτε η βιντεοληψία του.Ο μουσάτος είναι ένας έξυπνος (δεν λέω βλάκας) που έφτιαξε site με μπούρδες και ωραίες λήψεις.
Οχι γι αυτο ανέφερα πως "δεν είναι ασχημο σαν concept" , αλλα ο ζυγός κλίνει (κατα τη γνώμη μου)προς το "λιγότερο" πρακτικό και αρκετά φθηνότερο. Και το λιγότερο πρακτικό είναι εντός εισαγωγικών γιατι στην κιθάρα που παρουσιάζεται λαμβάνουμε ως σημείο αναφοράς οτι αυτό είναι όντως πρακτικό, αφεταίρου δεν εχει δοκιμασθεί , άρα ας πουμε οτι είναι πρακτικό. Οι 2-3 κιθάρες δεν είναι απαραίτητα ούτε λάθος ούτε κουραστικό, όπως αντίστοιχα και το βαλε βγαλε των μαγνητών βέβαια . Είναι υποκειμενικό, προσωπικά το θεωρώ άσκοπο. Ή καλύτερα ο σκοπός του πιστεύω πως είναι να φτιάξουμε ένα πρωτοποριακό concept να πουλήσει όσο πουλήσει. Απο την άλλη αυτό μακάρι να είναι η αφετηρία για καινούριο σχεδιασμό στην ηλεκτρική κιθάρα.Θα σε χάλαγε εσένα αν η κιθάρα που έχεις τώρα στην κατοχή σου είχε αυτό το κολπάκι
πρόσεχε τα λόγια σου! :classic_ohmy:Συμφωνώ γενικά. Αλλά δεν θα μου κόψει και το αυγολέμονο να δω κάποιο προϊόν που δεν έχω ξαναδεί ή δεν το έχω τσεκάρει. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει ούτε η βιντεοληψία του.
Kαι η Πάρκερ είναι χάρμα. Super όργανο. Αν εξαιρέσουμε το βλακ...ε sorry το -ιδιότροπα ρυθμιζόμενο και συλληφθέν ως ιδέα- tremolo system. Και ένα κάρο άλλες κιθάρες. Άλλο όργανο η μία άλλο η άλλη. Εφόσον έχουμε το προνόμιο να μην τις σηκώνουμε οικονομικά, μπορούμε να τις θαυμάζουμε και να τις σχολιάζουμε.