μπααα...το έχω κόψει αυτό το συνήθειο...Θα μαλώσουμε κι' εδώ όπως και για τους άλλους.
αυτό είναι σημαντικός παράγων.Ήταν η αγαπημένη μου μπάντα πιτσιρικάς, (και ακόμα)
να πω επισης οτι κ εγω εκτιμω το παιξιμο του Phil Rudd..απλα εκπληκτικο
Τον εχω σε ιδια εκτιμηση με αλλα τερατα οπως ο Porcaro η ο Gadd..και τον εχω αναφερει σε ολα μου τα αρθρα περι less is more...groove , time..κλπ...
Ουτε ο ιδιος νομιζω δεν ξερει ποσο καλος ειναι..
Απλα δειχνει οτι περναει ...καλα.
Δεν ειναι ακριβως ετσι.5.Μπασιστας "τσιμεντα-μπετα-παιζω μονο στην ΜΙ και στη ΛΑ και ποτε πανω απο 4 νοτες ανα τετραμετρο"
16 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε
Δεν ειναι ακριβως ετσι.
Παιζει πολυ με το ρυθμο και την αρμονια, σε βαθμο που τα κομματια θα ηταν άλλα χωρις αυτον.
Θυμαμαι ακομα ζωντανα τη στιγμη καπου πισω στις αρχες των '80s, που εχω δανειστεί απο ενα φιλο το δισκο back in black με το μαυρο χοντρο αναγλυφο εξωφυλλο, και βαζω το βινύλιο στο πικαπ και ακουμπαω τη βελονα στο πρωτο κομματι hells bells. ?
Oταν τον επεστρεψα πρεπει ειχε το μισο βαρος, απο το λιωσιμο που εφαγε.
To Ηells Bells ειδικά, μοιάζει σα να έχει γραφτεί χτες, τόσο σύγχρονο ακούγεται ως riff στ' αυτιά μουΑμησε τα...
Εγώ ήμουν από εκείνους που σνόμπαρα τους AC/DC χωρίς να τους έχω ακούσει επειδή φορούσαν τα μπλουζάκια όλοι οι κάγκουρες.
Πραγματικά δεν είχα ιδέα.
Έφερε ο μεγαλύτερος αδερφός μου το Back in Black σπίτι, έπεσε η βελόνα, αρχίζει το ομώνυμο, έρωτας... Γυρίζω πλευρά, Hell's Bells... Τελείωσε... Έρωτας.
Το οποιο Back in black(lp) εβαζα παντα στο πικαπ αρχιζοντας απο το ομωνυμο.Έφερε ο μεγαλύτερος αδερφός μου το Back in Black σπίτι, έπεσε η βελόνα, αρχίζει το ομώνυμο, έρωτας... Γυρίζω πλευρά, Hell's Bells... Τελείωσε... Έρωτας.
Εγω παντα σε ενα βινύλιο εβαζα πρωτα A sideΤο οποιο Back in black(lp) εβαζα παντα στο πικαπ αρχιζοντας απο το ομωνυμο.
Ως ηλιθιος που ημουν,νομιζα οτι αυτη ειναι η πρωτη πλευρα
Οταν πηρα το cd καταλαβα τη ....κια.