Spyros Delta & Mat Black - Holy Diver (Dio)

_47864659_sign_getty466.jpg

Με το που μπήκε η φωνή της κοπέλας για μια στιγμή πήγα  να ξυνίσω τα μούτρα μου(η συνήθεια τι σου κάνει όταν περιμένεις να ακούσεις κάτι συγκεκριμένο ?)

Φωνάρα και το έχουν δηλώσει εδω αρκετοί πιο έμπειροι στον τομέα,μακάρι να της δώσουν την ευκαιρία να γίνει γνωστή αν δεν είναι ήδη στον χώρο της.

Μπράβο και στους δυό σας.

Με το που μπήκε η φωνή της κοπέλας για μια στιγμή πήγα  να ξυνίσω τα μούτρα μου(η συνήθεια τι σου κάνει όταν περιμένεις να ακούσεις κάτι συγκεκριμένο ?)

Φωνάρα και το έχουν δηλώσει εδω αρκετοί πιο έμπειροι στον τομέα,μακάρι να της δώσουν την ευκαιρία να γίνει γνωστή αν δεν είναι ήδη στον χώρο της.

Μπράβο και στους δυό σας.
Χεχε και εγω ξυνισα οταν μου ζητησε να πει Dio ("ωχ παναγιτσα μου" η πρωτη αντιδραση) , αλλα οταν το δοκιμασαμε με επεισε. 

Αρκει οταν πατας play, να μη περιμενεις να ακουσεις τον Dio.

Χεχε και εγω ξυνισα οταν μου ζητησε να πει Dio ("ωχ παναγιτσα μου" η πρωτη αντιδραση) , αλλα οταν το δοκιμασαμε με επεισε. 

Αρκει οταν πατας play, να μη περιμενεις να ακουσεις τον Dio.
Ναι,βασικά ξεχάστηκα με την εισαγωγή και μπήκα σε αυτόματο πιλότο και ο εγκέφαλος περίμενε την χροιά του Dio,αλλά δεν με χάλασε καθόλου ; )

Ευχαριστη εκπληξη η γυναικεια φωνη στο τραγουδι αυτο. 

Εχεις διδυμο αδερφο που παιζει κιθαρα? :classic_biggrin:

προσωπικά μου αρέσει περισσότερο αυτή η εκτέλεση.

Γενικώς δεν χωνεύω τον Dio.

Πάντως μπράβο, το λέει η κοπέλα. Το έχει.

Μόνο πες της να πάει πιό κοντά στο μικρόφωνο.

(για σένα δεν σχολιάζω....διότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μιζέρια)

Ευχαριστη εκπληξη η γυναικεια φωνη στο τραγουδι αυτο. 

Εχεις διδυμο αδερφο που παιζει κιθαρα? :classic_biggrin:
Τετράδυμα ειμαστε.
Οι αλλοι δυο δεν μπηκαν στο βιντεο γιατι ειναι χοντροι και δεν χωραγαν

(εκανα quad tracking σε πολλα σημεια στις ρυθμικες)

51847215_1082235325302016_7151801291566481408_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραιο-δεν περιμενα κατι λιγοτερο-μια χαρα το λεει η κοπελα,δυνατο το Vivian Campbell solo κι ακομα πιο πολυ με εφτιαξε αυτο το Iommiκο που ριχνεις στο τελος.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραιο-δεν περιμενα κατι λιγοτερο-μια χαρα το λεει η κοπελα,δυνατο το Vivian Campbell solo κι ακομα πιο πολυ με εφτιαξε αυτο το Iommiκο που ριχνεις στο τελος.
Iommiκο??  Καμια σχεση ρε. Σατριανικο θα ελεγα.

Ισως λογω Dio με πηγε εκει αλλα μου θυμισε,πολυ μαλιστα,Iommi εποχης Mob Rules.

Κατι σαν το αποκατω σε σημεια.

Δεν εχει και πολλη σημασια ειναι ωραιο.

σόρρυ για το κουτσομπολιό, αλλά η κοπέλα λίγο όψιμα δεν το αποφάσισε? (μάλλον απωθημένο ήταν...)

Πάντως ...μπράβο της!

Μπράβο σας.

Το παίξατε πολύ ωραία και οι τέσσερεις.

Ποιος από όλους σας έπαιξε το σόλο?

Σκοτώνει πες του Σπύρο.

Μπράβο και στο κορίτσι που τραγούδησε Dio, δεν είναι "παίξε-γέλασε", αλλά το είπε πολύ καλά.

Πολύ καλή επεξεργασία στα φωνητικά και στους ήχους της κιθάρας από τον παραγωγό επίσης.

το ...αθλημα...
Αθλημα εννοεις το τραγουδι?

Δεν καταλαβαινω πως συμπερανες οτι το αποφασισε τωρα.
Κι εγω τα τελευταια 1-2 χρονια σε εμαθα στο αθλημα. Αυτο σημαινει οτι ξεκινησες στα 63 να παιζεις κιθαρα και οτι ηταν το απωθημενο σου και μπραβο σου?

Το σόλο είναι σούπερ. Αλλά για πέστε μου μόνο εγώ ακούω το κορίτσι να φαλτσάρει;

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back