Νομιζω οι περισσοτεροι. (ντεν βαζω οτοτιουν καρντια μου)Το σόλο είναι σούπερ. Αλλά για πέστε μου μόνο εγώ ακούω το κορίτσι να φαλτσάρει;
ε ναι....Αθλημα εννοεις το τραγουδι?
Δεν καταλαβαινω πως συμπερανες οτι το αποφασισε τωρα.
Κι εγω τα τελευταια 1-2 χρονια σε εμαθα στο αθλημα. Αυτο σημαινει οτι ξεκινησες στα 63 να παιζεις κιθαρα και οτι ηταν το απωθημενο σου και μπραβο σου?
To solo το επαιξε ο πιο αδυνατος. :classic_cool:Μπράβο σας.
Το παίξατε πολύ ωραία και οι τέσσερεις.
Ποιος από όλους σας έπαιξε το σόλο?
Σκοτώνει πες του Σπύρο.
Μπράβο και στο κορίτσι που τραγούδησε Dio, δεν είναι "παίξε-γέλασε", αλλά το είπε πολύ καλά.
Πολύ καλή επεξεργασία στα φωνητικά και στους ήχους της κιθάρας από τον παραγωγό επίσης.
Η μίμηση της ... Βικτωριανης προφορας του Dio, όντως ήταν το πιο τρικι παρτ ?αυτο με την δυσκολία μίμισης της βικτωριανής προφοράς λύνεται εύκολα (τραγουδάμε στα ελληνικά).
Εννοειται πως ηχογραφησαμε ξεχωριστα. (αν καταλαβα σωστα την ερωτηση)btw πως απομόνωσες τις κιθάρες και τη φωνή?
ή έκανες κάτι που δεν κατάλαβα?
Βρηκα τρακ τυμπανα μπασο μονο, το ανεβασα μισο τονο και βαλαμε φωνες κιθαρες.αν κατάλαβα καλά κάνατε voice+guitars over στο κανονικό κομμάτι.
Αν όντως το κατάλαβα πως διώξατε αυτά που ντουμπλάρατε από το κομμάτι?
Εχω αναγκαστει να κανω και "μαγικα" σε αλλα κομματια που δεν εβρισκα τρακς, οπως μερικα των Socrates, των VIC, των Liquid Tension Expiriment.ΟΚ νόμισα ότι έκανες τίποτα μαγικά και είπα να κλέψω ιδέες :classic_blush:
Ειδες τελικα που ξερεις περισσοτερες λυσεις απο εμενα :classic_cool:πάντως για τις δουλειές αυτές εξαιρετικό είναι το riffstation που κάνει πολύ καλή εξαφάνιση
τωρα πρεπει δηλ να μαθω να κανω covers??Ειδες τελικα που ξερεις περισσοτερες λυσεις απο εμενα :classic_cool:
Εχεις προσεξει την προφoρα του Dio οταν τραγουδαει?καποια κομμάτια, καλως ή κακως, δε γίνεται να αποδοθούν χωρίς να συγκριθούν με το πρωτότυπο. ενα αυτο. δεύτερο, η φωνή της ειναι πολλη καλη αλλα η προφορά και η άρθρωση θεωρω πως θελουν αρκετή δουλειά για τέτοια κομμάτια. το λέω καλοπροαίρετα.
το κιθαριστικο μερος καταπληκτικό οπως παντα.