Διαγωνισμός Komplete 12

Δύο μέρες τώρα παλεύω και δεν μου 'ρχεται τίποτα. :classic_wacko: :classic_unsure:
εμένα μου ρθε αλλά βαριέμαι να το γράψω και να το ταιριάξω κλπ.

γιατι παράλληλα παω σε οδοντιατρο και ποναω μετά και έχω νεύρα.

Και έχω και δουλειές.

10 μέρες τα έξυνα με τον γκασμά και μολις αρχισαν οι υποχρεώσεις μπήκε ο διαγωνισμός.

Και θέλω να συμμετάσχω τιμής ένεκεν.

Κοιτα να δείς, αμα δεν σε θέλει.

Πονάω, θα σκοτώσω άνθρωπο χαχαχαχαχαχαχαχα αααχχχχχχχχχχχ

μια απ τα ιδια. Καλα ειπα θα σκαλιξω το παλιο...
Εγώ θα το γράψω πάση θυσία.

Ο πόνος και η κούραση δεν θα με σταματήσουν.

Θα εξομολογηθώ και θα το αρχίσω αύριο.

Όπως είπα το αποτέλεσμα της συμμετοχής δεν με ενδιαφέρει.

Η μη νίκη δεν με σκιάζει. Έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα να είμαι αποτυχημένος, χαμένο κορμί. Γιατί έτσι ήμουν μια ζωή.

Όμως ως πιστός και φιλότιμος φαντάρος του noiz, νιώθω εσωτερικά, από το κέντρο του πυρήνα της ύπαρξής μου την ανάγκη να συμμετάσχω. Είναι σαν να με διέταξε ο ΣΤΑΛΙΝ ο ΙΔΙΟΣ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Χθες κάθισα να γράψω κάτι μετά από πείραγμα των λουπών :classic_smile: , κατέληξα κάπου (για δυο ρυθμικές) και στο κούρδισμα πριν το γράψιμο μου έσπασε η σολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά η μι καντίνι αλλά η σολ ρε γαμώτο.....είχα να σπάσω χορδή εδώ και 8 χρόνια (που άρχισα να ξαναπαίζω). Εντάξει το Πάσχα κλείνουν δύο χρόνια περασμένες στην Στρατ, αλλά και πάλι....... Μάλλον οι εταιρίες άρχισαν να ξεφτίζουν τις χορδές, εκτός κι αν "παίζει" κάτι άλλο με τις λούπες.....? 

Δύο μέρες τώρα παλεύω και δεν μου 'ρχεται τίποτα. :classic_wacko: :classic_unsure:

Για δες αυτό μπας και σου 'ρθει... ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος με τα πάντα όλα!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Είναι κανας υπεύθυνος εδω του διαγωνισμού ρε παιδιά? ?

Λέει περίπου 3 λεπτά.

Δηλαδή αν ειναι 3.10 το κόβουν? Δεν περνάει?

Γιατί αλλιώς πρέπει να κόψω.

εγω το πιανω ως κατω απο τρια...
Θα περιμένω την επίσημη απάντηση μεν, αλλά και έτσι να είναι, ο cos_dr θα το βάλει όπως βγήκε και ας ακυρωθεί.

Διότι η μουσική του cos_dr δεν γίνεται να περιοριστεί. Του την υπαγορεύει ο Θεός και ποιος είναι ο cos_dr  για να περικόψει τον Αληθινό του Λόγο? χαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν υπάρχει περιορισμός στα 3 λεπτά. Ενα σημείο αναφοράς είναι, δεν είναι αυτό που καθορίζει την αποτυχία.

σιγα βρε...κοψε 4 μετρα λουπα και εισαι μεσα
Δεν γινεται αυτο

θα χαλάσει η αρτιότητά του, τουλάχιστο έτσι όπως διαμορφώθηκε.

Ο cos_dr  είναι μουσικά ασυμβίβαστος και ανυποχώρητος στις μουσικές του θέσεις.

Περιμένει την επίσημη διευκρίνιση μεν αλλά η απόφαση πάρθηκε τώρα.

ΑΥΤΟ θα είναι το κομμάτι με το οποίο θα συμμετάσχει ο cos_dr στον διαγωνισμό.

Όπως είναι. χαχαχαχαχαχαχαχα

μια βασικη ερωτηση για οποιον γνωριζει παρακαλω!!   μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και δικους μας ηχους ή μονο οτι μας δινει το zip αρχειο ?

Δεν υπάρχει περιορισμός στα 3 λεπτά. Ενα σημείο αναφοράς είναι, δεν είναι αυτό που καθορίζει την αποτυχία.

Να ορίστε.

Άρα όλα καλά.

Ακόμα καλύτερα ?

Yeah!!!!!

μια βασικη ερωτηση για οποιον γνωριζει παρακαλω!!   μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και δικους μας ηχους ή μονο οτι μας δινει το zip αρχειο ?
Εννοείται πως χρησιμοποιείτε δικούς σας ήχους.

Απλά πρέπει να υπάρχει και τουλάχιστον ένας απο τους συνημμένους στο αρχείο.

Ωραίος ο διαγωνισμός , αλλά πολύ μικρό το περιθώριο χρόνου μέχρι τις 22 του μήνα, για πολύ κόσμο που δουλεύει πολλές ώρες αυτό το καιρό είναι δύσκολο, να πάρει μέρος μ εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν 

καλησπερα και καλη χρονια

εκανα κατεβασμα,δεν καταλαβα

πως θα χρησιμοποιησω τους ηχους;

πως θα γραψω;

Trending...

Νέα θέματα

Back