- Πόντοι
- 36
Ούτε εγώ φίλε παναγιώτη, ούτε εγώαλλά την σημερινή νορβηγική κατάντια δεν την μπορώ...

Ούτε εγώ φίλε παναγιώτη, ούτε εγώαλλά την σημερινή νορβηγική κατάντια δεν την μπορώ...
ακριβώς αυτο. παιζουν πολυ καλη μουσική αλλα δεν παιζουν black.εχουν παρει καποιες απο τις ιδεες του black και τις εχουν ξεχειλωσει απλα. Καποτε οντως παιζανε black μ μαλιστα με το πολυ δικο τους προσωπικο' date=' ιδιοτυπο και τιμιο τροπο. Μετά το Enthroned ομως το ξεσκισανε μωρ'αδερφακι μου!!!ετσι ηταν επι εποχης For All Tidd?[/quote']
οντως...σε αυτα που λες εχεις δικιο... αλλα απο το να καταλειξουν να παιζουν goth σα τουσ cradle of filth καλυτερα....
Μόνο οι At The Gates αξίζουν παναγιωτάκη' date=' αυτούς στο επιτρέπω να τους ακούς. Για να δεις τι majestic μεγαλόψυχος άνθρωπος είμαι.[/quote']έλα γίνεσαι κακός τώρα....
δηλαδή δεν γουστάρεις τίποτα άλλο από death;;;; πές τα όλα ρε αλήτη... :twisted:
απο τα παλιοτερα αξιζουν τα πρωτα των Dark Tranquility' date=' In Flames και Arch Enemy, τα υπολοιπα ειναι απλες αντιγραφες με νεα πληκτρα.[/quote']
μη μου πεις πως δεν αξιζουν οι death an kai δε παιζαν ακριβως ... αλλα.... :twisted:
απο τα παλιοτερα αξιζουν τα πρωτα των Dark Tranquility' date=' In Flames και Arch Enemy, τα υπολοιπα ειναι απλες αντιγραφες με νεα πληκτρα.[/quote']πού είναι οι diecide, cannibal corpse, possessed, morbid angel, death, hypocrisy, nile, bolt thrower κλπ;;;
επίσης ότι υπάρχει κορεσμός ναι, αλλά όχι και έτσι....
οι μισοί δεν είναι καν στο nwosdm που λες.... και οι άλλοι μισοί αντιγράφουν του morbid angelαπο τα παλιοτερα αξιζουν τα πρωτα των Dark Tranquility' date=' In Flames και Arch Enemy, τα υπολοιπα ειναι απλες αντιγραφες με νεα πληκτρα.[/quote']πού είναι οι diecide, cannibal corpse, possessed, morbid angel, death, hypocrisy, nile, bolt thrower κλπ;;;
επίσης ότι υπάρχει κορεσμός ναι, αλλά όχι και έτσι....
ποιος σου είπε ότι μίλησα για nwosdm;; :wink:οι μισοί δεν είναι καν στο nwosdm που λες.... και οι άλλοι μισοί αντιγράφουν του morbid angel
CRIME CYNDICATE οτι εχουν βγαλειποιο ειναι το καλυτερο η αγαπημενο σας αlbum??? καλυτερα ομως ο καθενας να γραψει μονο ενα...
Ε; πριν δεν έγραψες ότι προτιμάς nwosdm; Έτσι ξεκίνησε όλο αυτό και μάλλον θα νόμισες ότι αναφορά γίνεται σε όλο το deathποιος σου είπε ότι μίλησα για nwosdm;; :wink:οι μισοί δεν είναι καν στο nwosdm που λες.... και οι άλλοι μισοί αντιγράφουν του morbid angel