- Πόντοι
- 38
Δεν είναι η φωνή της Ελλάδας. Ανταγωνιζόμενοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες στο τηλεοπτικό σόου The Voice είναι.atreu73 είπε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως γίνεται η φωνή της Ελλάδας να τραγουδάει κυρίως εγγλέζικα.
Δεν είναι η φωνή της Ελλάδας. Ανταγωνιζόμενοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες στο τηλεοπτικό σόου The Voice είναι.atreu73 είπε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως γίνεται η φωνή της Ελλάδας να τραγουδάει κυρίως εγγλέζικα.
Για του internet δεν τρέχει τίποτα. Για της τηλεόρασης όμως φυσικά και κάτι έγινε. Οι εκπομπές αυτές είναι εχθροί του όποιου επίπεδου έχει απομείνει στην χώρα αυτή σε θέματα τέχνης και πολιτισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι με τα τεκτενόμενα των εκπομπών ασχολούνται τα πρωινάδικα και τα talk shows και όλοι ξέρουμε τι επίπεδο έχουν αυτά.Earendil είπε:Κάποιος επιλέγει να εκτεθεί και να κριθεί. Ναι, μπορεί να διαφωνούμε για την έκθεση, τη κριτική ή για το μέσο (τηλεοπτικό ή internet-ικό) του πράγματος. Σε τελική ανάλυση όμως... και τί έγινε;
Δηλαδή αυτές είναι οι επιλογές μας; Βανδή και Ναταλία;Nikolas είπε:Ναι, αλλά μισό λεπτό.
Η Βανδύ και ο Ρέμος είναι ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο χώρο πλέον... Δε βλέπω γιατί δε μπορούν να έχουν μια γνώμη για τους "μικρούς" που θέλουν να μπουν στη βιομηχανία. Αν όχι αυτοί, ποιοί; Η Ναταλία Γερμανού;
Να την χέσω αυτή την βιομηχανία.Nikolas είπε:Ναι, αλλά μισό λεπτό.
Η Βανδύ και ο Ρέμος είναι ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο χώρο πλέον... Δε βλέπω γιατί δε μπορούν να έχουν μια γνώμη για τους "μικρούς" που θέλουν να μπουν στη βιομηχανία. Αν όχι αυτοί, ποιοί; Η Ναταλία Γερμανού;
Για να μην ξεχνιέσαι πάντως, να σου θυμίσω ότι πρόκειται για ένα show στον ΑΝΤ1 που αποκλειστικός του στόχος είναι η τηλεθέαση.atreu73 είπε:Δηλαδή αυτές είναι οι επιλογές μας; Βανδή και Ναταλία;
Mάλλον γερνάω. Σε λίγο θα πάρω και την θέση μου στο θεωρείο του Muppet Show.audiokostas είπε:Για να μην ξεχνιέσαι πάντως, να σου θυμίσω ότι πρόκειται για ένα show στον ΑΝΤ1 που αποκλειστικός του στόχος είναι η τηλεθέαση.
Αναλογιζόμενος το γεγονός ότι η πλειονότητα από εδώ μέσα ΔΕΝ είμαστε το primary target group του καναλιού/εκπομπής, οι προαναφερθείσες επιλογές πρέπει σαφώς να είναι μέσα στο shortlist των κριτών.
Αν το βλέπεις με διαφορετικό μάτι, βλέπεις λάθος show.
Εγώ, όταν και άμα το δω, και δεν τραγουδάνε λαϊκά, περνάω καλά.
Πολλές διαφημίσεις όμως....
Νικόλα μου, χωρις να θελω να σε τρομάξω, δεν έχουμε 1998 πλέον ;DNikolas είπε:Η Βανδύ και ο Ρέμος είναι ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο χώρο πλέον...
Πέστα, έπρεπε ο Stan να είναι στην επιτροπή.neeq είπε:Νικόλα μου, χωρις να θελω να σε τρομάξω, δεν έχουμε 1998 πλέον ;D
....ή Klaus Nomi ή Joe Cocker έστω, γιατί "βγάζει από τη ψυχούλα της μια ροκιά που με κάνει και ταξιδεύω".warpie είπε:Προσωπικα θα ηθελα να την ακουσω να τραγουδαει κατι απο zeppelin ή Joplin....
ξέρουμε ποιοι μουσικοί παίζουν; ο μπασίστας κελαηδάειaudiokostas είπε:Το reverb στη φωνή γενικώς είναι άντε γειά αλλά το παίξιμο και ο ήχος των (live παρακαλώ) μουσικών από πίσω είναι πάρα πολύ καλός.