Για να ξεκαθαρισω καπως τα πραγματα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ο ΗΧΟΣ
ΑΛΛΑΞΕ εγινε πιο ΜΠΑΣΟΣ με το Maple (οπως αλλωστε ειναι φυσικο μια και το rosewood ειναι βαρυτερο και συνεπως πιο πριμο απο το maple' date='παρα τις αντιθετες δοξασιες των "γκουρου των κουρδισμενων ξυλων" :lol: ) επίσης η κιθαρα "παλλεται" περισσοτερο και ακουγεται δυνατοτερα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ με το maple (πραγμα επισης λογικο λογω μειωσης βαρους) εχασε βεβαια σε sustain (παλι ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ)
Πολυ μπερδευονται απο το χρωμα :lol: & θεωρουν οτι οι rosewood ταστιερες εχουν πιο "σκουρο" ηχο :lol: απο τις maple αλλα η πραγματικοτητα ειναι (λογω της φυσικης) ακριβως το αναποδο[/quote']
οι ...γκουρου των ξυλων αν θες να μαθεις ξεροκεφαλε και ανατρεπτικε

λενε οτι το rosewood ειναι πιο bright και πιο πριματο γενικα απο το maple...πληροφοριακα στο λεω...
κατεβαζω τωρα τα tracks με ταχυτητα πιο αργη και απο χελωνα εδω στο pc μου στην κερκυρα και θα τα ακουσω με κατι ηχειακια της..λουτσας...
αλλα μου φαινεται πολυ γελιο να λεμε οτι μπορουμε να ακουσουμε διαφορα μεσα απο μια ηχογραφηση στην οποια εχεις παιξει σε χαμηλη ενταση(αυτο το..της εντασης το υποθετω γιατι θυμαμαι οταν ειχα ερθει σπιτι σου ειχαμε βαλει το mark3 σε ενταση στο...2 ισα που ακουγαμε και μου ελεγες οτι δεν υπαρχει διαφορα στις κιθαρες που συγκρινες..μα πως να υπαρχει σε τοσο χαμηλη ενταση διαφορα; )
παντως απορω πραγματικα πως μπορεις να πιστευεις ακομα οτι το rosewood και το maple δεν εχουν διαφορα στον ηχο.. :lol: :lol:
Υ.Γ.Ο whitenoise θα μας τσακισει... :lol: :wink: