Ποια είναι η πραγματική εμφάνιση μιας κιθάρας?

• Thread starter Thread starter Grey
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K
Μα...πορτοκαλί κιθάρα; Πορτοκαλί ούτε t-shirt δεν μπορώ να φορέσω ξερωγώ. Μόνο η φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας παλεύεται σε πορτοκαλί
Διαφωναω. Στην καταλληλη κιθαρα ειναι σουπερ το χρωμα. Κ η Γκρετς ειναι μια απο αυτες. 

Απαλλάσσω άπαντες έχοντες γκρετς πορτοκαλιές από την ακαλαισθησία τους. Και τύμπανα γκρετς αν έχετε με τίποτα γίδια φορεμένα απάνω, ιδιαίτερα στο resonant της κάσας, κι αυτά τα αναλαμβάνω. Γενικά, ό,τι έχετε σε άσχημο χρώμα, μα γκρετς είναι, μα μικρόφωνα άσχημα, τίποτα coles 4038, τίποτα royer 121, τίποτα earthworks, ειδοποιήστε να έρθω να απολυμάνω το χώρο σας.

Πλήρης εχεμύθεια, ουδεμία επιβάρυνση.

Πάντως εμένα η στρουμπούλω μου είναι πανέμορφη, την έχω και εξεβράκωτη χωρίς το πικγκαρντ, μια κουκλάρα. Τώρα να με βλέπουνε και να φαίνομαι σαν τον κατσάμπα, δεν με ενδιαφέρει ποσώς. Να σκάσουνε από τη ζήλια τους!

16756148311176424405510967137561.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ενδιαφέρον θα είχε η γνώμη του @Superfunk που είναι γνωστός Gretschάκιας. ΣουΦου για πες φίλοουζ, η walnut stain δεν είναι απείρως πιο ωραία;

Μπα,orange και πάλι orange ,like God intended 

Δεν μου αρεσουν τα μαύρα pickguard και τα blue bursts. Είναι οριακά λιγότερο άσχημα από τα flame maple tops και τα pointy headstocks.

Δεν μου αρεσουν τα μαύρα pickguard και τα blue bursts. Είναι οριακά λιγότερο άσχημα από τα flame maple tops και τα pointy headstocks.
Θα σου προτεινα αυτη αλλα δεν εχει μαυρο πικγκαρντ

Superfunk.jpeg

Βασίλη τι κάνει αυτό το μάβρο πραματάκι το στραβό;?

Ο Γιάννης μου είπε ότι είναι για να στηρίζεις το χέρι σου.

Ελπίζω να βοήθησα.

Η πραγματική εμφάνιση είναι όταν την έχεις στο κορμί σου πάνω.

Όταν είναι πάνω στο κορμί άλλου ...... είναι Ψυχαγωγία Ενηλίκων.

Όταν είναι φωτογραφία ή σε βιτρίνα είναι φαντασίωση. 

Η πραγματική εμφάνιση είναι όταν την έχεις στο κορμί σου πάνω.

Όταν είναι πάνω στο κορμί άλλου ...... είναι Ψυχαγωγία Ενηλίκων.

Όταν είναι φωτογραφία ή σε βιτρίνα είναι φαντασίωση. 
Νομίζω συμφωνούμε...Αρα η λύση είναι να πηγαίνω πέρα δώθε με την κιθάρα πάνω μου.Θα τη βγάζω μόνο στον ύπνο.Και το πρωί ξανά μανά...Πώς φοράει ο άλλος τις παντούφλες του όταν σηκώνεται,εγώ θα φοράω τη Les Paul.

Η πραγματική εμφάνιση  της κιθάρας είναι αυτή που βλέπεις όταν την κοιτάς. 

Υπάρχουν δύο οπτικές μιας κιθάρας. Η μία απέναντι (peoples' view) και η άλλη στην αγκαλιά σου σε κάθετη κάτοψη (players' view).

Δεν συνάδουν πάντα τα δύο. Π.χ. εμένα με χαλάει αισθητικά να βλέπω το headstock της Stratocaster όταν παίζω (που κάνει σαν _/-), ενώ το θεωρώ αριστούργημα όταν το κοιτάω από απέναντι. Απολαμβάνω την αίσθηση του πως δένει το σώμα της με το δικό μου, ενώ αυτή η σχέση είναι που με κάνει να μη γουστάρω τις Telecaster.

Νομίζω πως αυτό προσπάθησε να μας πει ο @Grey αν δεν κάνω λάθος.

αυτή η σχέση είναι που με κάνει να μη γουστάρω τις Telecaster.

Να πεις ένα μεγάλο "μπράβο" από μένα στην σχέση σου.

Άντε, με το καλό κι ο γάμος ασούμε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back