AC/DC - Black Ice

Ειδικά για τους AC/DC, το να μένουν στάσιμοι αποτελεί ΜΕΡΟΣ του ύφους τους. :)

Μα τι κάθεστε και χολοσκάτε...τι προσπαθείτε να συγκρίνετε...εαν το ένα τέρας είναι πιο τέρας από το άλλο τέρας...έλεος δηλαδή...τώρα βέβαια με το μαχαίρι στο λαιμό στο ερώτημα AC/DC ή KISS προσωπικά θα έλεγα χωρίς σκέψη AC/DC...γιατί πως να το κάνουμε...είναι "βρομιά" στη μέση...οι KISS είναι πιο γυαλισμένοι, πιο αμερικανοκατάσταση...ο Έλληνας ροκάς γουστάρει τη βρώμα...αν δεν ήταν αυτοί που είναι οι AC/DC, ο Angus θα μπορούσε να δούλευε σε πιτάδικο ή να πουλάει τσιγάρα στο περίπτερο και ο Brian να οδηγάει νταλίκα στην εθνική...είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας...γιάυτό τους γουστάρουμε (και τους KISS βέβαια)

maidenas είπε:
Είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας...γιάυτό τους γουστάρουμε
Ναι, είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας, γι'αυτό και τα εισητήρια τους κοστίζουν $10 ανά γραμμαρίου του βάρος του εισητηρίου, γι'αυτό έχουμε δει promotion από το νέο album από την τηλεόραση, επειδή είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας και φέρνουν το rock στον λαό... ΟΚ

Πόσο κόσμο έφεραν στην rock σκηνή τις μέρες μετά το For Those About To Rock; Δεν αντιλέγω ότι στο διάστημα 1975-1981 έγιναν θρύλος. Αλλά μετά τι έκαναν; Ρωτάω να μου πείτε. Τι έκαναν που να είναι αντάξιο του θρύλου που δημιούργησαν;

ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ: Singer, Kulick, Carr Ποιοί είναι αυτοί, τους ξέρει η μάνα τους; Dynasty αρπαχτή; Καλύτερη εποχή η unmasked; :-\

Και βεβαίως respect στους νέους acdc.

Ρε παιδια ποια ειναι η Jenna Jameson? (εχω μεινει στην Ginger Lynn οπως και στους AC/DC στο "Ιf you want blood")

playloud είπε:
Ρε παιδια ποια ειναι η Jenna Jameson? (εχω μεινει στην Ginger Lynn οπως και στους AC/DC στο "Ιf you want blood")
jenna2_large.jpg

playloud είπε:
Αυτη ρε ειναι η Ελεονωρα Μελετη :D

Μάλλον με μπαζούκα(ς)! ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
wasted είπε:
ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ: Singer, Kulick, Carr Ποιοί είναι αυτοί, τους ξέρει η μάνα τους;
Μπάντες με τις οποίες συνεργάστηκαν:

Eric Singer:

Kiss

Alice Cooper

E.S.P.

Lita Ford

Gary Moore

Black Sabbath

Badlands

Brian May

Gilby Clarke

The Cult

Avantasia

Bruce Kulick:

KISS

Union

Eric Singer Project

Grand Funk Railroad

Dynasty αρπαχτή; Καλύτερη εποχή η unmasked; :-\
Ναι και στα 2. Ο λόγος είναι πως το "I was made for loving you" ακούστηκε πολύ περισσότερο στις disco της εποχής παρά στα ροκάδικα, και γι'αυτό πούλησε τόσο πολύ. Είχε βγει για να πουλήσει. Το πόσοι άρχισαν να ακούνε KISS ακούγοντας πρώτα αυτό δεν το ξέρω, αν έφερε κόσμο έχει καλώς. Εγώ πάντως με το God Of Thunder άρχισα. Όσο για την unmasked εποχή τους (που ξεκινά με το Lick It Up και τελειώνει στo Revenge)

παίζανε hard rock ισάξιο των νέων συγκροτημάτων των ημερών εκείνων. Ακούστε και κρίνετε:

A Million To One (Lick It Up - 1983)

King Of The Mountain (Asylum - 1985)

Tears Are Falling (Asylum - 1985)

Unholy (Revenge - 1992)

Και νομίζω πως αρκετή σημασία δόθηκε στο νέο ACDC...

Αρχηγε και για τον ενα και για τον αλλο λιγους λες. Και οι 2 εχουν συνεργαστει με απειρους περισσοτερους. Το Dynasty εχει και κομματατρες μεσα, προσωπικα ΚΑΙ το I was made το θεωρω κομματαρα, αν και ειναι απο τα χειροτερα που εχουν γραψει (μαζι με τον Desmond Child) αλλα το Sure know something ειναι ΥΜΝΟΣ.

Τελος το Revenge στεκεται ΑΝΕΤΑ αναμεσα στους καλλιτερους δισκους των KISS και σιγουρα ενας απο τους καλυτερους hard rock δισκους της χρονιας.

Kι εγω με το DEUCE αρχισα......

Αλλα εδω λεμε για τους AC/DC

Βρε παιδια συγνωμη αλλα μπηκα στο θεμα για να διαβασω αποψεις για το cd των AC/DC και παρ'ολα αυτα διαβασα 4 σελιδες για τους kiss! Ημαρτον! ας πει καποιος κατι στο θεμα να ακουσουμε καμια γνωμη!

konu57 είπε:
Βρε παιδια συγνωμη αλλα μπηκα στο θεμα για να διαβασω αποψεις για το cd των AC/DC και παρ'ολα αυτα διαβασα 4 σελιδες για τους kiss! Ημαρτον! ας πει καποιος κατι στο θεμα να ακουσουμε καμια γνωμη!
+1.1  :P

Nognir, μεταλακι 15 χρονών?Γιατί δεν γίνεται να βλέπεις έτσι τους ac dc.

Kαι για να στο θέσω πιο απλά. Αν δεν σου αρέσει ένας δίσκος δεν τον ακούς. Αν δεν σου αρέσει μια μπάντα, δεν την ακούς.

Τέλος από κάποιες μπάντες περιμένεις εξέλιξη. Από κάποιες άλλες περιμένεις το ίδιο.

Πολύ απλά τα πράγματα.

Αν και δεν με απασχόλησε ποτέ η αποδοχή του κόσμου όσο αφορά τον τρόπο που παίζω όπως και πολλούς άλλους εδώ μέσα, συνάμα θα ακουγόταν ωραία να φτάναμε την ηλικία αυτών των συγκροτημάτων και να μας συζητάνε ακόμα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο με αυτές τις μπάντες και επειδή δεν αρέσουν σε κάποιον οι KISS ή οι AC/DC δεν σημαίνει τίποτα όλα είναι σχετικά, μερικά δισεκατομμύρια μύγες θα συναινέσουν οτι τους αρέσουν τα κόπρανα και λοιπόν πρέπει να τα φας αναγκαστικά. Εγώ γουστάρω αυτά που κάνουν και οι δύο μπάντες γιατί μεγάλωσα με αυτές και άλλες μπάντες, είμαι ρομαντικός τι να κάνουμε  ;D ;D ;D ;D 

Το γούσταρα το νέο CD αν και προς στο τέλος με κούρασε αλλά πάντα αυτο τον αντίκτυπο είχαν τα CD των AC/DC σε μένα και έτσι πάντα επέλεγα τραγούδια από τους δίσκους τους, πιστέψτε και απ' αυτών θα επιλέξω δεν θα τον αφήσω στην απ' έξω.

Το θέμα είναι οτι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια όταν αναφερόμαστε σε κάποια συγκροτήματα είτε για να τα επευφημήσουμε είτε για να τα κατακρίνουμε, διατυπώνουμε το όνομα τους σωστά !

Superfunk είπε:
Ακριβως,σε καποιο κομματι ακουσα ΔΙΠΛΗ αντι για ΜΟΝΗ μποτια και κοντεψα να τρελλαθω..αισχος!! ;D ;D
Μια φορά... τους συγχωρούμε...

Μόνο μην είχαν κανά γύρισμα γιατί τότε...

animae είπε:
Nognir, μεταλακι 15 χρονών?Γιατί δεν γίνεται να βλέπεις έτσι τους ac dc.
Πιο πάνω γράφω πως ακούω εδώ και 7 χρόνια rock και metal. Αν πιστεύεις πως άρχισα να ακούω στα 8 μου ή πως το γράψιμό μου αρμόζει σε γράψιμο 15χρονου τότε δεν σχολιάζω... Να κόψεις 2-3 χρόνια απ'την ηλικία μου να το καταλάβω, αλλά 8; Επειδή βλέπω τους acdc με μια ώριμη πλέον μουσικά προσέγγιση; Έλεος...

βαρεθηκα αυτη την ανουσια κοντρα....που εχει φτασει τις 4 σελιδες  :o

καθενας εχει την αποψη του....την εκφραζει μας αρεσει δεν μας αρεσει.....ολα αυτα ειναι υποκειμενικα..........

Long Live Rock N' Roll  :P 8)

Nognir είπε:
Επειδή βλέπω τους acdc με μια ώριμη πλέον μουσικά προσέγγιση; Έλεος...
Εμείς το λέμε το έλεος ρε φίλε. Εμείς το λέμε. ΕΛΕΟΣ.

Η δική μας μουσική προσέγγιση δλδ είναι ανώριμη; Δε χαλαρώνεις λιγάκι λέω εγώ;

Trending...

Νέα θέματα

Back