O Blackmore ξανά στη σκηνή με τους Purple.

Επειδή τον είδαμε στην Αθήνα πριν μια τριετία, δεν ισχύει.

Έπρεπε να τον δεις πριν μια 5ετία που ήταν γιουβαρλάκι.
Θυμάμαι να ανεβαίνει σε ένα μονιτορ με πρόθεση να πηδήξει
και όλο το στάδιο να βγάζει ένα επιφώνημα ανησυχίας..:oops:
Ευτυχώς το ξανασκέφτηκε...😅
Όμως πριν 3 χρόνια που τον είδα ήταν σαφώς βελτιωμένος και σωματικά και φωνητικά.
Έριχνε και κανά φάλτσο, αλλά όχι όπως την προηγούμενη φορά..

Αν πούμε ότι το ροκ έχει να κάνει με τα νιάτα και την εικόνα,
έχουμε χάσει από τα αποδυτήρια..
Δεν νομίζω όμως ότι το να απαιτείς να μην είναι το μισό τραγούδι στο γάμο του καραγκιόζη ή χειρόιτερα playback,να θεωρείται καμιά τρελή απαίτηση...

Θα πω και ένα παράδειγμα που στην ίδια μπάντα, έχουμε αντιδιαμετρικά παραδείγματα..
Ο Klaus Meine,ένα επίσης μεγάλο κεφάλαιο στο είδος, έχει πέσει σωματικά και φωνητικά πάρα μα πάρα πολύ...
Αντίθετα Schenker και Jabs σε τεράστια φόρμα και σωματικά και μουσικά.
Θέλω να πω ότι η ηλικία δεν είναι απαραίτητα ανασταλτικός παράγοντας,
αλλά αν πλέον δεν σταυρώνεις νότα, είναι...

Και νεος παντως προς το στρουμφακι πηγαινε, ΟΚ δεν ηταν mustaine η Kai Hansen :ROFLMAO: αλλα προς τα εκει πηγαινε η εκφραση του.

Αυτο ειναι ενα αλλο ζητημα παντως, δηλαδη και νεος να εισαι μπορει να παιζεις χαλια επειδη ξερω γω σου αρεσει το πλεξιμο με βελονακι. Παλι δε λεει η φαση, ειτε λογω ηλικιας ειτε οτιδηποτε αλλο, αν δεν τραβαει η ομαδα δεν λεει. Και το να εχεις βγαλει καλη μουσικη ειτε φετος ειτε πριν 50 χρονια δεν το αλλαζει αυτο, ενα φολα live παραμενει φολα ανεξαρτητως ονοματος.

Γιατι, λες να βαλουνε για πωληση τον Blackmore;
Ουτε αυτός σου αρέσει Μάνο?
Δέν θα τα χαλάσουμε εκεί,μπαίνουμε στην χρονοκάψουλα και κατεβαίνω με τον Νέστορα να πιούμε 2 ποτά και να κόψουμε κίνηση εκεί γύρω στα 70s 80s και αν θές συνέχισε εσύ πιό πίσω και μας λές στον γυρισμό τις εμπειρίες σου από τον paganini.
Είμαι σίγουρος οτί θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μου αρεσει πολυ, αλλα στο τελευταιο το βιντεακι το εκανε το σολο σαν country σε slow motion, πιο πολυ ταιριαζει για εκθεμα στο μαγαζι του axl πλεον

Τι θα έχει ζήσει και αυτός ο άνθρωπος,εγώ αυτό σκέφτομαι όταν τον βλέπω.
Πως να τους κατεβάσεις αυτούς απο την σκηνή βρέ παιδιά,που έχουν κουνήσει όλον τον πλανήτη,πώς γίνεται πραγματικά να το σταματήσεις αυτό,πλάκα κάνουμε.
Εδώ ο άλλος είναι λογιστής και παίρνει σύνταξη και μετά απο 2 χρόνια πεθαίνει λόγο βαρεμάρας.

Και το αλλο που το βαζεις, το ποσο σημαντικη ειναι η τεχνολογια της ηχογραφησης. Για φαντασου να μην υπηρχε, και να ειχες ακουσει μονο μια τετοιου τυπου ζωντανη εμφανιση, δε θα καταλαβαινες καν το ποιον εχεις μπροστα σου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back