Συμβουλή για Tonex vs NAM

kostasmel

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Χαίρεται στην ομάδα.
Θέλω αν αντικαταστήσω τον marshall dsl5cr με ένα tonex one ή ένα pedal που δέχεται nam native.
Μου αρέσει πολύ ο marshall αλλά τον λυπάμαι να τον ανοίγω για 15 λεπτά και να τον κλεινω λόγο έλλειψης χρόνου
Στα αυτιά μου το tonex ακούγεται τέλεια, αλλά βλέπω εκθειάζουν την nam. Ποια η άποψη σας?

Νομίζω σε δικό του θέμα θα λάβεις περισσότερες απαντήσεις.

Αν ακούσεις το internet θα πας σε NAM, είναι το καινούργιο "δεν έχει καμιά διαφορά από πραγματικό ενισχυτή" 🙂

Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο σε software, δεν έχω εμπειρία από τις hardware υλοποιήσεις τους. Σαν βασικός ήχος χωρίς το hardware να παρεμβάλλεται, θα έλεγα ότι δεν εχουν εντυπωσιακές διαφορές στα αυτιά μου. Πιθανότατα θα διάλεγα βάσει ευκολιών μενού, υπάρξης εφέ που να με ενδιαφέρουν και τιμής. Kαι πιθανότατα όποιο και να διάλεγα θα το χρησιμοποιούσα με IRs της York ή της Celestion.

Αλλά καλύτερα να μιλήσουν όσοι έχουν εμπειρία και από τα hardware units.

Χαίρεται στην ομάδα.
Θέλω αν αντικαταστήσω τον marshall dsl5cr με ένα tonex one ή ένα pedal που δέχεται nam native.
Μου αρέσει πολύ ο marshall αλλά τον λυπάμαι να τον ανοίγω για 15 λεπτά και να τον κλεινω λόγο έλλειψης χρόνου
Στα αυτιά μου το tonex ακούγεται τέλεια, αλλά βλέπω εκθειάζουν την nam. Ποια η άποψη σας?

Όλα όσα είπε ο @kpeyos πιο πάνω είναι ολόσωστα.

Η σύντομη απάντηση για το Tonex One είναι ότι όντως ακούγεται εξαιρετικά, σου ανοίγει την πόρτα για το οικοσύστημα Tonex και έχει τόσες πολλές χρήσεις, που είναι πρακτικά αδύντο ένας κιθαρίστας να μην βρει κάποιες από αυτές να βάλει στην ζωή του. Στα χρήματά του, είναι τρομερή αγορά. Extra tip: έαν αγοράσεις από τον Thomann, αγόρασε την πράσινη έκδοση, γιατί έρχεται πακέτο με το πλήρες Tonex MAX software.

Δεν έχω ακόμη εντρυφήσει στον κόσμο των NAM captures, αλλά πρόσφατο συγκριτικό τεστ ανάμεσα σε συσκευές που το τρέχουν, απέδειξε ότι δεν ακούγεται το ίδιο καλά σε όλες. Ξεκάθαρα στις πιο ακριβες συσκευές ακουγόταν πολύ καλύτερα. Άρα εαν δεν θέλεις να πληρώσεις χρήματα τουλάχιστον για mid-priced συσκευή, θα σε αποθάρρυνα από αυτό.

Ανάμεσα στα δύο, το Tonex έχει χαμηλότερο entry point (για εμένα, τουλάχιστον), με το Tonex One.

Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να προσθέσω, παρά μονο ότι μου άρεσουν πάρα πολύ οι μάρσαλ ήχοι του tonex one, ιδιαίτερα ο dsl100. Πάντα με york ΙR...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back