Aρμόνιο και Πανηγύρι

Antrikos

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλησπέρα σε όλους τους πληκτράδες.
Είμαι νέος και παίζω ήδη πλήκτρα εδώ και 7 χρόνια. Θέλω να κάνω συνοδεία σε κλαρίνο αλλά δεν ξέρω τα κόλπα των πληκτράδων για εναλλαγές συγχορδιών και τρόπο παιξίματος για να γεμίζεις το τραγούδι. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τα φώτα του;

Ευχαριστώ πολύ!!

Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τα φώτα του;
οριστε 2 φωτα :p:D:LOL:

τωρα αληθεια τι περιμενεις να ακουσεις να σου μαθει καποιος πληκτρας τεχνικη μεσω του νοιζ? αυτο ειναι ολοκληρη τεχνικη δεν διδασκεται ουτε μαθενεται με παρτιτουρα, αποκταται εμπειρικα μονο πανω στο παταρι

Ξεκιναμε με το οργανο, πρωτον
εχεις ανεβασει ποστ για ηχους δημοτικους σε yamaha psr.... το ξεχνας.... δημοτικο=KORG ξεκινα απο TRITON Extreme, Classic, Studio, m3 και πανω οποτε πρωτον αγοραζεις οργανο μεταχειρισμενο αν μπορεις m3

2ον χρειαζεσαι καταλληλους ηχους οι οποιοι ειναι sampler farfises για τεμπα βασιζονται κυριως σε δειγματα του Μ1 πχ farfisa markopoulou η πιο γνωστη. αν παρεις μεταχειρισμενο συνηθως τους εχει μεσα, αν δεν τους εχει τους ζητας η ψαχνεις να βρεις δεν ειναι τοσο δυσκολο

τριτον: VOLUME/EXPRESSION PEDAL οπως το XVP 20 καλο να αντεχει στον χρονο οχι κατι φτηνο. το δημοτικο τεμπαρισμα εχει αμεση σχεση με τη χρηση δυναμικων με αυτο το pedal ο συγχρονισμος στα ρυθμικα ειναι το παν

Αυτα ειναι τα ευκολα, τωρα παμε στα δυσκολα

ΤΕΧΝΙΚΗ
αυτο θα πρεπει να κατσεις να μελετησεις, να ακουσεις προσεκτικα και υπαρχουν και βιντεακια youtube & tiktok πολλα σχετικα

ο μονος τροπος να ΜΑΘΕΙΣ πραγματικα ομως ειναι να πας σαν 2ο αρμονιο ισως και τσαμπα στην αρχη η με πολυ λιγα λεφτα σε καποιο σχημα δημοτικο κοντα σε καποιον πληκτρα να παρεις ακουσματα και να μαθεις.

μονο ετσι θα παρεις την καταλληκη τεχνικη

αν εχεις πολυ καλο αυτι και ακουσεις δημοτικα live παιξιματα ισως μαθεις και μονο απο το αυτι και παρεις απο εκει τεχνικες, εγω δηλ που δεν ασχολουμαι με δημοτικο ετσι εμαθα απο youtube οταν χρειαστει να παιξω αλλα θελει πολυ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΙ

υποψιν οτι το δημοτικο εχει τεραστιο ρεπερτορο και καθε περιοχη τα ακουσματα της οποτε θελει υπομονη

Attachments

• car_daytime-1.webp
    car_daytime-1.webp
    14.6 KB · Εμφανίσεις: 0

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back