Λαμπάτοι Ενισχυτές - Μελλοντικό είδος πολυτελείας;

Αυτό το κομμάτι της Γραφής δε θεωρείται έγκυρο btw, απλά ενημερωτικά
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου εδώ γιατί δεν το εξέφρασα σωστά, χωρίς να μπαίνω σε θεολογικά ζητήματα καθως αυτό παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ, απλά γιατί διαβάζοντας το ο όρος "άκυρο" για την Αγία Γραφή είναι αδόκιμος. Προφανώς και τη δέχομαι ως θεόπνευστο βιβλίο ως Χριστιανός Ορθόδοξος. Ωστόσο το χωρίο που ανέφερε ο @Έκτορας (ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω) προέρχεται από ένα κομμάτι του κατά Ιωάννην, για το οποίο υπάρχει διχογνωμία αν είναι όντως αυθεντικό, καθως βρέθηκε σε ορισμένα μόνο χειρόγραφα. Εδω εξέφραζα προσωπική γνώμη (προφανώς έπειτα από συζήτηση με έγκριτους θεολόγους) ότι δεν πρέπει να είναι αυθεντικό, καθώς η γλώσσα που χρησιμοποιείται διαφέρει αρκετά από αυτήν που χρησιμοποιεί ο Ιωάννης στο υπόλοιπο βιβλίο. Επίσης, παρουσιάζει τον Ιησού να σχεδιάζει κάτι στο χώμα ενώ μιλάει πριν και μετά από το συμβάν, πράγμα που μοιάζει απίθανο ως ιστορία. Αυτά.

Ευχαριστώ για την υπόδειξη @tubarao

Εν τω μεταξύ, εγώ που υπερασπίζομαι τα πολυ-εφφε και τα πράγματα που κάνουν, το πόσο πολύ χαίρομαι να παίζω με το μικρο pedalboard, που βασικά έχει ένα od, ένα fuzz ένα delay, δεν λέγεται... Δεν σημαίνει ότι απαραίτητα κάποιος χρειάζεται όλα όσα προσφέρουν. Αλλά ομολογουμένως, στις μέρες μας, μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά, ιδιαίτερα σε έναν δημιουργικό μουσικό με πειραματική η εξερευνητική διάθεση.

Εν τω μεταξύ, εγώ που υπερασπίζομαι τα πολυ-εφφε και τα πράγματα που κάνουν, το πόσο πολύ χαίρομαι να παίζω με το μικρο pedalboard, που βασικά έχει ένα od, ένα fuzz ένα delay, δεν λέγεται... Δεν σημαίνει ότι απαραίτητα κάποιος χρειάζεται όλα όσα προσφέρουν. Αλλά ομολογουμένως, στις μέρες μας, μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά, ιδιαίτερα σε έναν δημιουργικό μουσικό με πειραματική η εξερευνητική διάθεση.
Κι εγώ έχω ένα σωρό πετάλια που από τότε που σταμάτησα να παίζω σε πιο ιδιαίτερα projects, τα χρησιμοποιώ ένα τη φορά για να περάσω κάποιο απόγευμα. (Παρόλα αυτά δεν σταματάω να αγοράζω κι άλλα...)

Για το 99% ενός generic κιθαριστικού ήχου μια πεταλιέρα με έναν compressor, ένα od κι ένα delay αρκεί.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back