Neural DSP Quad Cortex Mini (παρολίγο να χαρώ)

Κωνσταντίνος Πέγιος

kpeyos

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,083
Βλέπω την ανακοίνωση, πρώτο πράγμα που σκέφτομαι, είναι "Τέλεια, πήραν χαμπάρι τον ανταγωνισμό και θα το 'χουν βγάλει σε ένα price range 400-600€. Θα σαρώσει. Παίζει να πάρω κι εγώ ένα."

Μετά μπαίνω Thomann: 1325€ :rolleyes:

Ε λογικό ρε συ, υποτίθεται έχει όλο το professing power χωρίς τα switches. Εγώ πιο ακριβό το περίμενα. Σαν κάτι φαγώσιμο, που όταν βγει το light είναι πιο ακριβό από το κανονικό, ενώ υποτίθεται αφαιρεις συστατικά 😅

Ωραίο thread btw, να μπούμε όλοι οι λαμπάτοι να μιλάμε για το πώς ξερογλειφόμεθα για ΑφΤο το ΠσΗφιο

ΑΚΡΙΒΩΣ οι σκέψεις μου για αυτό, @kpeyos !

Βασικά αυτό που ήθελα, ήταν ένα Nano Cortex με stereo fx loop και ίσως την δυνατότητα να τρέχει captures πεταλιών και ανισχυτών ταυτόχρονα. Και θα τσίμπαγα σίγουρα ένα, ακριβώς στην τιμή που αναφέρεις. Και έρχονται με το (ωραίο) αυτό μηχάνημα, να στοιχίζει τα διπλάσια!!!

Οι ελπίδες μου παραμένουν με την IK Multimedia. Μέχρι να βγει αυτό που θέλω, θα περιμένω.

(Θα τα δώσω στην Apple φέτος και θα αλλάξω κινητό, in the meantime. Oh, well...)

Θα τα δώσω στην Apple φέτος και θα αλλάξω κινητό, in the meantime. Oh, well...
Η βασική κριτική του QC πάντως είναι ότι μοιάζει με προϊόν Apple εμφανισιακά

πώς ξερογλειφόμεθα για ΑφΤο το ΠσΗφιο
Εμείς δεν έχουμε στεγανά...

Storm Floating GIF by MOODMAN

Μια χαρά κουμπώνω τα Neural όταν βαριέμαι ή όταν θέλω να νοιώσω καλύτερος παίκτης απ' ότι είμαι στην πραγματικότητα 😂 😅😂

ΑΚΡΙΒΩΣ οι σκέψεις μου για αυτό, @kpeyos !
Νομίζω ότι το fail είναι στον συνδυασμό ονομασίας προϊόντος και τιμής.

Δηλαδή διαβάζεις Mini και δεν περιμένεις να κοστίζει όσο ένα Mini Cooper

Η βασική κριτική του QC πάντως είναι ότι μοιάζει με προϊόν Apple εμφανισιακά

Τί ακριβώς "κριτική" είναι τώρα αυτή? Αυτό είναι κομπλιμέντο... :ROFLMAO:

Νομίζω ότι το fail είναι στον συνδυασμό ονομασίας προϊόντος και τιμής.

Δηλαδή διαβάζεις Mini και δεν περιμένεις να κοστίζει όσο ένα Mini Cooper

Βασικά είναι 50% το μέγεθος του μεγάλου, με 60% λιγότερα foot-switches, με 100% τις δυνατότητες αλλά και σε 80% της τιμής. Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν... :ROFLMAO:

Άραγε πόσες φορές θα πατηθεί κατά λάθος αυτή η οθόνη... 🤣

Άραγε πόσες φορές θα πατηθεί κατά λάθος αυτή η οθόνη... 🤣

Εάν δεν το τσάκισε ο Ola, δεν παθαίνει τίποτα. Ola τα έχουν σκεφτεί (α, χα, καλό, ε?).
Ακόμη κι αν δεν κινδυνεύει να σπάσει, οι πιθανότητες να πατήσω το σωστό switch σε live μετά από τρεις μπύρες είναι 0,00000000000000000000000000000001%

Εντάξει Ναμμ είναι, θα βγουν καινούργια πράγματα. Εδώ η Synergy έβγαλε μέχρι και ...καινούργιο λαμπάτο κόμπο! Καινοτομίες λέμε!

Το θεωρώ εκτός πραγματικότητας. Βλέπω τα fractal am4 και kemper profiler player να βρίσκονται στη σωστή τιμή-πλευρά της ιστορίας.

Το θεωρώ εκτός πραγματικότητας. Βλέπω τα fractal am4 και kemper profiler player να βρίσκονται στη σωστή τιμή-πλευρά της ιστορίας.

Το Fractal AM4 στην Αμερική κοστίζει ακριβώς τα μισά από το Mini! Στην Ευρώπη ακόμα είναι 400 ευρώ φθηνότερο!

Από την άλλη, φαίνεται ότι το το πρώτο batch του QC Mini ΗΔΗ ξεπούλησε, οπότε οι άνθρωποι ξέρουν καλά τί κάνουν…

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back