hot! Ανακοίνωση: Το νέο Noiz έρχεται τη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

Όσον αφορά τα μηνύματα, είχαμε κάποιες (λίγες) περιπτώσεις που τα emails πήγαιναν στα σπαμ. Αυτό φαίνεται να έχει αρχίζει να στρώνει.

Εκτός αυτού υπάρχουν πολλά μηνύματα τύπου "Σόρρυ τώρα κατάφερα να μπω είχα ΧΨΖ" όπως και λίγες περιπτώσεις που απλά δεν απαντάνε (δεν ξέρω γιατί).

Οπότε δεν φαίνεται να είναι λειτουργικό θέμα.

Τα φίλτρα δουλεύουν, τώρα.
Οταν επιλέγω Ηράκλειο, μου βγάζει τον χάρτη με τις αγγελίες, και όχι μια λίστα. Δύσκολο και πάλι να κοιτάξω.
Αναμένω για κάτι διαφορετικό μελλοντικά.

Τα φίλτρα δουλεύουν, τώρα.
Οταν επιλέγω Ηράκλειο, μου βγάζει τον χάρτη με τις αγγελίες, και όχι μια λίστα. Δύσκολο και πάλι να κοιτάξω.
Αναμένω για κάτι διαφορετικό μελλοντικά.
απλά πάτα το κουμπάκι να στα βγάζει σε λίστα. το default αυτό είναι.

Attachments

• Screenshot 2025-12-28 at 16.01.46.png
    Screenshot 2025-12-28 at 16.01.46.png
    588.6 KB · Εμφανίσεις: 0
Το κουμπί της ταξινόμησης πάντως εξακολουθεί να μη δουλεύει.

Αν εννοείς αυτό που δείχνω στο screenshot, δεν είναι η ταξινόμηση. Είναι το κουμπί που γυρνάει από χάρτη σε λίστα.
Η ταξινόμηση είναι αριστερά (Ταξινόμιση: ημερομηνία)

Attachments

• Screenshot 2025-12-28 at 16.40.51.png
    Screenshot 2025-12-28 at 16.40.51.png
    562.7 KB · Εμφανίσεις: 0
Αν εννοείς αυτό που δείχνω στο screenshot, δεν είναι η ταξινόμηση. Είναι το κουμπί που γυρνάει από χάρτη σε λίστα.
Η ταξινόμηση είναι αριστερά (Ταξινόμιση: ημερομηνία)
Ok ναι έχεις δίκιο.

Ενα προβληματακι που ακομα δεν ελυσα ειναι πως βαζουμε ειδοποιησεις.
Ολες οι αποθηκευμένες ειδοποιήσεις μου ειδα οτι εχουν σβηστει στο νεο Noiz.

Ενα προβληματακι που ακομα δεν ελυσα ειναι πως βαζουμε ειδοποιησεις.
Ολες οι αποθηκευμένες ειδοποιήσεις μου ειδα οτι εχουν σβηστει στο νεο Noiz.
αυτή η λειτουργία θα επιστρέψει σύντομα, μαζί με τα νέα φίλτρα.
Οι ειδοποιήσεις που υπήρχαν στη παλιά πλατφόρμα θα μεταφερθούν κανονικά.

Ελπίζω τα νέα φίλτρα να είναι κλειστά για να μην χρειάζεται να σκρολάρουμε ένα μήνα για να φτάσουμε στο κάτω φίλτρο και να ανοίγει η λίστα του καθενός μόνο όταν το επιλέγουμε.

Και η μπάρα με το εύρος τιμών από 0-25000 είναι δύσχρηστη. Οι περισσότεροι ψάχνουν για όργανα μέχρι το χιλιάρικο (υποθέτω). Καλύτερα τα κουτάκια που διάλεγες μόνος σου εύρος τιμών.

Γίνεται να μπεί κάποιο φίλτρο για την ημερομηνία δημηιουργίας, και την ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης της αγγελίας;
π.χ.:
  • 1 μέρα,
  • 1 εβδομάδα,
  • 1 μήνας,
  • 3 μήνες,
  • 1 έτος,
  • πάνω απο ένα έτος

Υπάρχουν βασικά κενά στο site.
Πρώτα απ όλα, διαφορετικό login (Βάση δεδομένων) σε Αγγελίες, διαφορετικό login στο forum, τεράστιο και χαοτικό μπέρδεμα για νέο χρήστη. Έπρεπε όλα να είχαν μια βάση.
Δεύτερον σημαντικό, στέλνεις μήνυμα, και στο προφίλ σου δεν υπάρχει να δεις τι έστειλες, μια επιλογή απεσταλμένα. Εντελώς βασική λειτουργία!
Θέλει δουλειά ακόμη η σελίδα.

Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι τα καλύτερα

Μια ερώτηση...πώς γίνεται στις αγγελίες να βλέπω τα αντικείμενα σε λίστα και όχι το ένα δίπλα στο άλλο?

Χρόνια πολλά!

Βλέπω σε μια αγγελία, στην αρχική σελίδα Iraklio. Λέω, Ωπ εδώ είμαστε. Μπαίνω μέσα στην αγγελία για λεπτομέρειες, και βλέπω το παρακατω

IMG_3616.jpeg

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα με αυτο το όνομα και αυτή δεν είναι στην Αττικη.
Θα έπρεπε να λέει πόλη Αθήνα και περιοχή Νεο Ηράκλειο. Είναι λάθος όλο αυτό.

Αντί για ''Ηράκλειο Κρήτης'' βάλτε ''Χάνδακας'' και αφήστε το ''Ηράκλειο Αττικής'' ως έχει...

Πρωτύτερα μπορούσα να δω πχ ποιες κιθάρες ανταλλάσονταν, είτε μέσα απο την υποκατηγορία κιθάρες και με φιλτρο ανταλλαγή, είτε εγραφα στην αναζήτηση τη λεξη ανταλλαγή και εβαζα στο φίλτρο κατηγορία κιθάρες. Τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο.

Επίσης, δε μου δουλεύει το sort by price. Επιμένει να μένει στο by date.

Για πείτε καμιά ιδέα ρε παιδιά....δε θέλω να βλέπω τις κιθάρες όπως στη φωτο...θέλω σε λίστα όπως πριν

Attachments

• Screenshot_20260101-114020.png
    Screenshot_20260101-114020.png
    1.9 MB · Εμφανίσεις: 0
@noe13 στο κινητό αυτή τη στιγμή η μόνη διαθέσιμη επιλογή είναι σε grid, όπως το βλέπεις δηλαδή.

@gkourmoul1 μπήκε το φίλτρο για τις ανταλλαγές

Υπάρχουν βασικά κενά στο site.
Πρώτα απ όλα, διαφορετικό login (Βάση δεδομένων) σε Αγγελίες, διαφορετικό login στο forum, τεράστιο και χαοτικό μπέρδεμα για νέο χρήστη. Έπρεπε όλα να είχαν μια βάση.
Δεύτερον σημαντικό, στέλνεις μήνυμα, και στο προφίλ σου δεν υπάρχει να δεις τι έστειλες, μια επιλογή απεσταλμένα. Εντελώς βασική λειτουργία!
Θέλει δουλειά ακόμη η σελίδα.
Ναι, αυτό για το login ισχύει, αλλά θα αλλάξει. Με ένα login να συνδέεσαι στο noiz.gr, στο forum.noiz.gr και στο support.noiz.gr

για τα μηνύματα όμως, όταν στέλνεις ένα μήνυμα εμφανίζεται κανονικά στα μηνύματα σου στο https://noiz.gr/my-messages/

Ρε σεις έλεος με τα pop up για το ένα και το άλλο, δεν έχω βρει κιόλας απο που σβήνουν για να δω τη σελίδα και να ψάξω, βάλτε ένα Χ κάπου τέλος πάντων..

Εχω παρατηρήσει ότι ενώ σβήνω απο τα αγαπημένα μου συγκεκριμένες αγγελίες, όταν αλλάζω υπολογιστή, οι αγγελίες επανέρχονται...

Ήθελα να θίξω ένα ζήτημα το οποίο μπορεί να κρύβει κινδύνους για τον πωλητή, στην πλατφόρμα με τις αγγελίες.
Εάν ο χρήστης που ανεβάζει μια αγγελία αποδεχτεί να εντοπιστεί η τοποθεσία του, μέσω popup μηνύματος, τότε σαν διεύθυνση καταχωρείται αυτόματα η ακριβής διεύθυνση της οικείας του. Αυτή φαίνεται στην αγγελία και όπως έχω καταλάβει, μπορεί να την δει ο καθένας.

Συνέβη σε μένα ακριβώς αυτό αυτό και έκανα επεξεργασία για να αλλάξω την διεύθυνση μου, και να βάλω κάτι πιο γενικό. Φανταστείτε κάποιον με 5 αγγελίες σπανίων και ακριβών κιθαρών κλπ, να γινεται στόχος για επιτήδειους που έχουν άμεση πρόσβαση στην διεύθυνση του. Φανταστείτε και τι μπελά θα μπορούσε να βρει και το φόρουμ απο μια ανάλογη ιστορια.

Ίσως θα έπρεπε να μελετηθεί περισσότερο το θέμα της διεύθυνσης. Είχα σίγουρος οτι εάν υπήρχε ξεκάθαρη ερώτηση, κανείς πωλητής δεν θα ήθελε να φαινεται που μένει…

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back