Παντως ακομα σε Windows 11 Pro δεν τις βλεπω. Στο σπιτι σε Windows 11 φαινονται κανονικα...μπορείς να δεις τώρα;
Παντως ακομα σε Windows 11 Pro δεν τις βλεπω. Στο σπιτι σε Windows 11 φαινονται κανονικα...μπορείς να δεις τώρα;
είσαι σε περιβάλλον γραφείου;Παντως ακομα σε Windows 11 Pro δεν τις βλεπω. Στο σπιτι σε Windows 11 φαινονται κανονικα...
Άκυρο αυτό που γράφω πιο πάνω, η διεύθυνση ήταν πάνω.Βασικά αυτό που δεν περιέλαβα στην εικόνα που ανέβασα πριν ήταν ότι η διεύθυνση στην οποία αναφερόταν το fortiguard ήταν αυτή της τοποθεσίας από την οποία φόρτωνε η εικόνα (https://fmedia.noizcdn.com/) όχι αυτή του site των αγγελιών. Το site ούτως ή άλλως φορτωνόταν, οι εικόνες δεν βγαίνουν (εξακολουθώ και εγώ να μην τις βλέπω)
Ναι, έχω στείλει και τα 2 domains στη FortiGuard.Βασικά αυτό που δεν περιέλαβα στην εικόνα που ανέβασα πριν ήταν ότι η διεύθυνση στην οποία αναφερόταν το fortiguard ήταν αυτή της τοποθεσίας από την οποία φόρτωνε η εικόνα (https://fmedia.noizcdn.com/) όχι αυτή του site των αγγελιών. Το site ούτως ή άλλως φορτωνόταν, οι εικόνες δεν βγαίνουν (εξακολουθώ και εγώ να μην τις βλέπω)
Ναι. Στο παλιο σαιτ δεν ειχα ποτε προβλημα, ουτε και πουθενα αλλου....είσαι σε περιβάλλον γραφείου;
ΟΚ, θα λυθεί και αυτό. Θα ενημερώσω το thread όταν έχω νέα.Ναι. Στο παλιο σαιτ δεν ειχα ποτε προβλημα, ουτε και πουθενα αλλου....
Μέχρι τώρα δεν έμπαινα καν στο Noiz μέσα από το δίκτυο της εταιρείας.Ναι, έχω στείλει και τα 2 domains στη FortiGuard.
wow. δεν το γνώριζα. χαίρομαιΜέχρι τώρα δεν έμπαινα καν στο Noiz μέσα από το δίκτυο της εταιρείας.
Με αυτό που έκανες τώρα, μπαίνω κανονικά.
Ναι κανονικά.wow. δεν το γνώριζα. χαίρομαι
οι εικόνες εμφανίζονται;
τώρα;Βασικά αυτό που δεν περιέλαβα στην εικόνα που ανέβασα πριν ήταν ότι η διεύθυνση στην οποία αναφερόταν το fortiguard ήταν αυτή της τοποθεσίας από την οποία φόρτωνε η εικόνα (https://fmedia.noizcdn.com/) όχι αυτή του site των αγγελιών. Το site ούτως ή άλλως φορτωνόταν, οι εικόνες δεν βγαίνουν (εξακολουθώ και εγώ να μην τις βλέπω)
Ούτε αλλά θα συνεχίσω να προσπαθώτώρα;
οκ, πρέπει να έχει να κάνει εκεί με το δίκτυο, λογικά θα ενημερωθεί.Ούτε αλλά θα συνεχίσω να προσπαθώ![]()
Εικόνες κομπλέ! Μπορώ να συνεχίζω να ψωνίζω στα διαλείμματα της δουλειάςοκ, πρέπει να έχει να κάνει εκεί με το δίκτυο, λογικά θα ενημερωθεί.
όταν δεις τις εικόνες αν θέλεις ενημέρωσε εδώ.
Επιτέλους!Εικόνες κομπλέ! Μπορώ να συνεχίζω να ψωνίζω στα διαλείμματα της δουλειάς
Τώρα φαίνεται όντως πολύ όμορφο.
Η λειτουργικότητα αυτή όπως και άλλες θα υλοποιηθούν σύντομα.Να ρωτήσω κάτι άλλο με την ευκαιρία και sorry αν τυχόν αναφέρθηκε και δεν το εντόπισα: αναζήτηση σε επιμέρους κατηγορίες πώς γίνεται (π.χ. θέλω να ψάξω για "alnico" αλλά να μην μου βγάλει κιθάρες ή μεγάφωνα, οπότε και θέλω να περιορίσω την αναζήτηση στην υποκατηγορία "παρελκόμενα" κιθαριστικού εξοπλισμού. Με το λίγο που ασχολήθηκα δεν βρήκα τρόπο, καθώς οι 4 κατηγορίες που βγάζει μετά την αναζήτηση, για φιλτράρισμα αποτελεσμάτων δεν έχουν επιλογή υποκατηγορίας (εκτός φυσικά αν κάνω κάτι λάθος). Στην προηγούμενη έκδοση γινόταν επιλέγοντας roll down στο κουμπί της αναζήτησης.