Floppy Disc

tanas

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Γεια σας .
Δεν ξέρω αν η ενότητα Piano Keyboards είναι η κατάλληλη θέση γιαυτό το θέμα.
Ψαχνω για floppy disc 1,44 η 720 . Θα μου πείτε αυτή η εποχή έχει περάσει και σήμερα έχουμε άλλα αποθηκευτικά μέσα.....
Το γνωρίζω και τα δουλεύω. άλλα αν κάποιος ξέρει που μπορώ να τα βρω ( κατά προτίμηση Ελλάδα ) θα ήμουν ευτυχής .
Σας ευχαριστώ πολύ .

Εδω φαίνεται οτι υπάρχουν σε κάποιο κατάστημα. Και στο Ebay υπάρχουν διάφοροι που πουλάνε, δεν ξερω μήπως σου βγει και φτηνότερα απο εκει.

Να υποθέσω οτι εχεις κάποιο πλήκτρο με floppy disk drive και θελεις να συνεχίσεις να το δουλευεις;

Εδω φαίνεται οτι υπάρχουν σε κάποιο κατάστημα. Και στο Ebay υπάρχουν διάφοροι που πουλάνε, δεν ξερω μήπως σου βγει και φτηνότερα απο εκει.

Να υποθέσω οτι εχεις κάποιο πλήκτρο με floppy disk drive και θελεις να συνεχίσεις να το δουλευεις;
Καλήμερα .Ευχαριστώ για την βοήθεια. Έχω το Kurzweil K2000 V3 .

Καλήμερα .Ευχαριστώ για την βοήθεια. Έχω το Kurzweil K2000 V3 .
Εχεις ψάξει καθολου το ενδεχόμενο να βάλεις κάποιο αλλο drive (να καταργήσεις το floppy drive) μέσω SCSI για να μην ασχολείσαι πλεον με δισκέτες; Εχω δει αρκετούς να κανουν κάτι τετοιο.

Εχεις ψάξει καθολου το ενδεχόμενο να βάλεις κάποιο αλλο drive (να καταργήσεις το floppy drive) μέσω SCSI για να μην ασχολείσαι πλεον με δισκέτες; Εχω δει αρκετούς να κανουν κάτι τετοιο.
Καλησπέρα. Ναι , θα το κάνω ,το έψαξα λίγο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back