Αυτοσχεδιασμός…

Η μουσική από πίσω σαν Metal Gear Solid 2 στο Plant, undercover! Και η κιθάρα σου το ανύψωσε, μου άρεσαν πάρα πολύ και τα volume swells, με το χέρι ή volume pedal?

Μου άρεσε και μένα πολύ το backing track. Μου έδινε πολύ ελευθερία να κάνω ο,τι μου κατέβαινε.
Χειροποίητα τα swells....

εξαιρετικό, Γιώργο!!!! I love it!

Αν μου επιτρέπεις..
Έχεις χέρι.
Και συχνά σε παρασέρνουν οι δυναμικές και τα ανεβάσματα.
Εκεί είναι που θες την αμέριστη ισχύ να κρατηθείς και να μην παίξεις παραπάνω κι ας χωρούν.
Μπαίνεις σε άλλων τις περιοχές.
Τους τρως το φαγητό.

Εκεί είναι που θες την αμέριστη ισχύ να κρατηθείς

Πολύ μεγάλον προσόν να ξέρει κάποιος πότε πρέπει να κάνει κράτει και να δώσει χώρο στα υπόλοιπα όργανα του μιξ.

και να μην παίξεις παραπάνω κι ας χωρούν.

Οταν λες χωρούν, εννοείς ότι απλά υπάρχει κενός «ανεκμετάλλευτος» χώρος, ή ότι είναι ορθολογικό να παίξω κάτι στο σημείο αυτο? Και εσύ προτείνεις απλά να μην κάνω τίποτα στα σημεία αυτά? Γιατί?

(Εάν μπορείς, δώσε μου ένα δυο παραδείγματα πάνω στο κομμάτι)

Μπαίνεις σε άλλων τις περιοχές.
Μήπως επειδή θα μπορούσε να μπει εκεί κάποιο άλλο όργανο, ή διότι πρέπει να μείνει κενό, μια καλή παύση?

Τους τρως το φαγητό.
Για τους πληκτραδες μιλας?

Καταλαβαίνω στο περίπου τι εννοείς. Σε ποια σημεία θεωρείς ότι ξεφεύγω και ανεβάζω δυναμικές κλπ? Με το oscillation ή με κάποιες δυνατές bluesy νότες?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και θα χαρώ κάποια στιγμή να μου στείλεις κάνα κάνα κομμάτι/χαλί να πατήσω πάνω να γράψω κάτι ωραίο.

Για τον χώρο εννοώ τις παύσεις..τις ανάσες..φρασεολογία ολοκληρωμένη και όχι αυτοσχεδιαστική τεχνική μόνο στον τόνο του θέματος.

Παράδειγμα δεν θα δώσω αλλά αν ακούσεις υπάρχει ένα πιάνο ηλεκτροειδές στο backing track.
Χάθηκε όμως.
Επίσης το pad έχει χρονική διάρκεια δεν είναι φουλ σε όλο το μέτρο.
Δημιουργούνται ήδη layers.

Κλείνοντας...φαγητό εννοώ, μπες εκεί που πιστεύεις εσύ ότι πρέπει να είσαι.
Το καταλαβαίνεις ότι παίζεις παντού σε όλο το εύρος.

Ελπιζω να βοήθησα.

Εδώ είμαι να βοηθήσω όσο μπορώ και να προσθέσω επιπλέον αξία στην μουσική πορεία.
Δεν έχω πολύ χρόνο.
Κάνω δύο δουλειές.
Το πρωί σε εταιρεία ηλεκτρονικών πλακετών και το απόγευμα μουσικά δρώμενα.
Αλλά θα βρω χρόνο όταν υπάρχουν άνθρωποι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back