D
Deleted member 34008
Guest
Ο Roger Waters έκανε υποτιμητικά σχόλια για τους Black Sabbath και τον Ozzy Osbourne, προκαλώντας την αντίδραση του γιου του πρόσφατα εκλιπόντος εμβληματικού καλλιτέχνη της metal, Jack.
Waters: «Ή ο Ozzy Osbourne, που μόλις πέθανε, ο Θεός να τον αναπαύσει, σε ό,τι κατάσταση κι αν ήταν σε όλη του τη ζωή, ποτέ δεν θα μάθουμε. Παρόλο που ήταν παντού στην τηλεόραση, για εκατοντάδες χρόνια, με την ανοησία και τις τρέλες του. Για τη μουσική, δεν έχω ιδέα, δεν με νοιάζει καθόλου. Δεν με ενδιαφέρουν οι Black Sabbath. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να… δαγκώνω κεφάλια από κοτόπουλα ή ό,τι άλλο κάνουν. Δεν θα μπορούσα να νοιαστώ λιγότερο.»
Jack Osbourne: «Ρότζερ Γουότερς, άντε γαμήσου. Έχεις καταντήσει αξιολύπητος και εκτός τόπου και χρόνου. Ο μόνος τρόπος να τραβάς πια την προσοχή είναι ξεράζοντας μαλακίες στον Τύπο. Ο πατέρας μου πάντα σε θεωρούσε καριόλη. Ευχαριστώ που του απέδειξες ότι είχε δίκιο.»
Waters: «Ή ο Ozzy Osbourne, που μόλις πέθανε, ο Θεός να τον αναπαύσει, σε ό,τι κατάσταση κι αν ήταν σε όλη του τη ζωή, ποτέ δεν θα μάθουμε. Παρόλο που ήταν παντού στην τηλεόραση, για εκατοντάδες χρόνια, με την ανοησία και τις τρέλες του. Για τη μουσική, δεν έχω ιδέα, δεν με νοιάζει καθόλου. Δεν με ενδιαφέρουν οι Black Sabbath. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να… δαγκώνω κεφάλια από κοτόπουλα ή ό,τι άλλο κάνουν. Δεν θα μπορούσα να νοιαστώ λιγότερο.»
"Or Ozzy Osbourne, who just died, bless him — in his whatever that state that he was in his whole life, we'll never know. Although he was all over the TV, for hundreds of years with his idiocy and nonsense. The music, I have no idea, I couldn't give a fuck. I don't care about Black Sabbath. I never did. I have no interest in... biting the heads off chickens or whatever they do. I couldn't care less."
Jack Osbourne: «Ρότζερ Γουότερς, άντε γαμήσου. Έχεις καταντήσει αξιολύπητος και εκτός τόπου και χρόνου. Ο μόνος τρόπος να τραβάς πια την προσοχή είναι ξεράζοντας μαλακίες στον Τύπο. Ο πατέρας μου πάντα σε θεωρούσε καριόλη. Ευχαριστώ που του απέδειξες ότι είχε δίκιο.»
Το σχόλιο του Waters έγινε στην παρακάτω διαδικτυακή εκπομπή, στο 38:11"Hey Roger Waters, fuck you. How pathetic and out of touch you've become. The only way you seem to get attention these days is by vomiting out bullshit in the press. My father always thought you were a cunt. Thanks for proving him right."