Eurovision 2025

Να μαζέψουμε ρε παιδιά να τσοντάρουμε όλοι,αν δέν τους παίρνουν τα έξοδα χωρις αντίκρισμα τους ελβετούς.

Εγώ δέν έχω πολλά,θα βγάλω ένα χρυσό δόντι που έχω,να τους το στείλω.

Ξέρουν αυτοί.Ετσι έγιναν απο τις πιο δυνατές οικονομίες του κόσμου.

Που μου είναι και οικονόμοι,με τις Rolls Royce και τα 1000 e δείπνο για 4 άτομα σε casual συνθήκες και αν τους πιάσεις τους περισσότερους,έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο,πηγαίνοντας διακοπές.

Ωρα είναι,να διαβάσουμε στις ειδήσεις κανα πρωί οτι πιάστηκε φορτηγό με ελβετούς στιβαγμένους,που προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα.

Mπα, δεν το βλέπω πάντως να γίνεται.
Το βάζω εδώ γιατί σιγά μην ανοίξω νέο θέμα για μια φήμη που ίσως κλειδωθεί κιόλας 😅

Eurovision: Φουντώνουν οι φήμες για αποκλεισμό του Ισραήλ μετά την τελευταία ανακοίνωση της EBU
Δεν καταλαβαίνω το λόγο. Η Μέση Ανατολή έχει προβλήματα, η EUROVISION δίνει λύσεις και διεξόδους.

Τι όνειρο είδατε το βράδυ και ανασύρθηκε το θέμα απ' την «ναφθαλίνη»; :unsure:

η EUROVISION δίνει λύσεις και διεξόδους.
Να τη στείλουμε να λύσει το Μεσανατολικό, τότε, το Κυπριακό και το Ρωσοουκρανικό. Τι κάθεται και ταλαιπωρείται τζάμπα ο Τραμπ ενώ έχουμε τη γιουροβύζιο?

Να τη στείλουμε να λύσει το Μεσανατολικό, τότε, το Κυπριακό και το Ρωσοουκρανικό. Τι κάθεται και ταλαιπωρείται τζάμπα ο Τραμπ ενώ έχουμε τη γιουροβύζιο?
Η Eurovision δεν είναι απλώς ένα τηλεοπτικό γεγονός· είναι ένας θεσμός με ιδιαίτερο συμβολικό φορτίο, μια γιορτή της μουσικής, της καλλιτεχνικής έκφρασης και κάποιων πανανθρώπινων αξιών, όπως η επικοινωνία, η συνύπαρξη και η πολιτισμική ποικιλομορφία. Το γεγονός και μόνο ότι καταφέρνει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων κάθε χρόνο, αρκεί για να αποδείξει τη σημασία του στη σύγχρονη ευρωπαϊκή κουλτούρα.

Ωστόσο, για ορισμένους η Eurovision δεν αποτελεί αφορμή χαράς ή πολιτιστικής συμμετοχής, αλλά βολικό άλλοθι. Προσπαθούν να γαντζωθούν από επίκαιρες γεωπολιτικές, οικονομικές ή κοινωνικές εξελίξεις και να τις διαβάσουν μέσα από τον διαγωνισμό, σαν να πρόκειται για σοβαρό αναλυτικό εργαλείο διεθνών σχέσεων. Στην πραγματικότητα, αυτό που εκφράζουν είναι κάτι πολύ πιο απλό: η δική τους μιζέρια, οι προσωπικές τους ανασφάλειες και μια ανάγκη να προβάλουν την εσωτερική τους κατήφεια πάνω σε έναν θεσμό που σχεδιάστηκε ακριβώς για το αντίθετο, για να προσφέρει χαρά, χρώμα και ψυχαγωγία.

Η ειρωνεία είναι ότι εκείνοι που δηλώνουν «υπερβολικά σοβαροί» για τη Eurovision, τελικά είναι αυτοί που την παίρνουν πιο σοβαρά απ’ όλους, απλώς προς τη λάθος κατεύθυνση.

Θέλω να κάνω γνωστό ότι το θέμα επανεκκίνησε εκ παραδρομής - καθώς όπως μαθαίνω, αλλού ήθελε να το ποστάρει ο Κωστάκης μας, και αλλού το μπουμπούνισε 😂

Οπότε ας αφήσουμε την Eurovision 2025 στην κρίση της Ιστορίας και ας απομακρυνθούμε διακριτικά από το "νήμα".

Η Eurovision δεν είναι απλώς ένα τηλεοπτικό γεγονός· είναι ένας θεσμός με ιδιαίτερο συμβολικό φορτίο, μια γιορτή της μουσικής, της καλλιτεχνικής έκφρασης και κάποιων πανανθρώπινων αξιών, όπως η επικοινωνία, η συνύπαρξη και η πολιτισμική ποικιλομορφία. Το γεγονός και μόνο ότι καταφέρνει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων κάθε χρόνο, αρκεί για να αποδείξει τη σημασία του στη σύγχρονη ευρωπαϊκή κουλτούρα.

H Eurovision είναι ένα φεστιβάλ που με τα πλουσιοπάροχα μέσα και την προβολή που είχε διαχρονικά,παρήγαγε ελάχιστο μουσικό και καλλιτεχνικό έργο.
Επίσης τα τελευταία χρόνια εξυπηρετούσε την εκάστοτε ατζέντα προωθώντας καλλιτέχνες με τελευταίο κριτήριο την μουσικότητά τους.

Κανείς δεν ασχολείται σοβαρά πέρα από τα πρωινάδικα και το κοινό τους,δηλαδή κάτι αργόσχολες θείες..

Αν είναι μάγκες οι οργανωτές,ας παύσουν τα τέλη της ΕΡΤ και των αντιστοίχων ΜΜΑποβλάκωσης της Ευρώπης και ας αποφασίσουν οι τηλεθεατές αν θέλουν να στηρίξουν τέτοια πανηγύρια..
Αλλά δεν το κάνουν γιατί είναι γνωστό το αποτέλεσμα..

Κανείς δεν ασχολείται σοβαρά πέρα από τα πρωινάδικα και το κοινό τους,δηλαδή κάτι αργόσχολες θείες.

Το να λες ότι «κανείς δεν ασχολείται» με τη Eurovision ή τις πρωινές εκπομπές ή το ποίοι ασχολούνται αποκλειστικά είναι μια προσωπική σου άποψη, αλλά δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Αν δεν υπήρχε κοινό, κανείς δε θα συνέχιζε να επενδύει σε αυτές τις παραγωγές. Η Eurovision, για παράδειγμα, μετρά πάνω από 60 χρόνια ζωής και συγκεντρώνει εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε χρόνο.

Είναι απολύτως λογικό να ασχολείσαι με κάτι που σου αρέσει, ακόμα και αν κάποιοι το θεωρούν «μη σοβαρό». Η ψυχαγωγία είναι μια μορφή χαλάρωσης και διαφυγής από την καθημερινότητα, κάτι που όλοι χρειαζόμαστε.

Είναι σαν το gaming. Πολλοί το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου, αλλά σήμερα είναι μια τεράστια βιομηχανία, με επαγγελματικές ομάδες και ακαδημίες εκπαίδευσης για esports. Αυτό δείχνει ότι ό,τι φαίνεται ως «ασήμαντο» για κάποιους, για άλλους είναι ένα ιδιαίτερα οργανωμένο και παραγωγικό προϊόν.:p

Εγώ είδα στην πρόσφατη Eurovision τους Πόντιους σύσσωμους να πανηγυρίζουν την 6η θέση με συγκίνηση και υπερηφάνεια, μαζί τους και κάθε λογής άλλοι Νεοέλληνες και μην ξεχνάμε ότι το κοινό τον πρωινάδικων είναι το 90% του πληθυσμού της χώρας. Λίγα θεάματα φέρνουν τους Νεοέλληνες γύρω από την τηλεόραση και τους ενώνουν με αισθήματα πατριωτικά. Η μουσική είναι δευτερεύον ζήτημα στο διαγωνισμό αυτό είναι γεγονός αλλά δεν παύει αν είναι ένας διαγωνισμός μείζονος σημασίας τουλάχιστον για την υπανάπτυκτη Ευρώπη

Εγώ είδα στην πρόσφατη Eurovision τους Πόντιους σύσσωμους να πανηγυρίζουν την 6η θέση με συγκίνηση και υπερηφάνεια, μαζί τους και κάθε λογής άλλοι Νεοέλληνες και μην ξεχνάμε ότι το κοινό τον πρωινάδικων είναι το 90% του πληθυσμού της χώρας. Λίγα θεάματα φέρνουν τους Νεοέλληνες γύρω από την τηλεόραση και τους ενώνουν με αισθήματα πατριωτικά. Η μουσική είναι δευτερεύον ζήτημα στο διαγωνισμό αυτό είναι γεγονός αλλά δεν παύει αν είναι ένας διαγωνισμός μείζονος σημασίας τουλάχιστον για την υπανάπτυκτη Ευρώπη
Εγώ βλέπω πρωινάδικα και μάλιστα έβλεπα και το TV Queen αρκετά θα έλεγα στο OPEN. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ. I love it!

1756667034789.webp

Να ησυχάσουμε. Έχουμε με τόσα όμορφα να ασχοληθούμε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back