Ποιο σόλο γνωστού κιθαρίστα ...δεν σας αρέσει;

Νέκκων ὁ Θεσσαλονικεύς

Nekkon

Gretsch addict 🎸
Πόντοι
1,158
Με αφορμή το off-topic που πάει να δημιουργηθεί στο διπλανό thread του @npap λέω να μπούμε στο ψητό γιατί αξίζει μια κουβέντα

Ποιο σόλο κιθαρίστα ΕΓΝΩΣΜΈΝΗΣ ΑΞΊΑΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ, ΔΕΝ σας αρέσει;

Οκ το δεν σας αρέσει είναι βαρύ, πιστεύετε ότι δεν κολλάει στο τραγούδι, ή εν πάσει περιπτώσει θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα;

Ξεκινώ εγώ με το εξής

Reb Beach από Winger (συνεργάστηκε και με Whitesnake). Έχει κάνει σολάρες. Αλλά εδώ ...δεν. πιο πολύ το φρενάρει το κομμάτι παρά το βοηθάει

Το έχω ξαναβάλει και παλιότερα αλλά το επαναλαμβάνω με περιπαικτική διάθεση λόγω και του ότι θεωρώ ότι το θρεντ θα αποκτήσει σύντομα διασκεδαστικές διαστάσεις. Ο Ρίτσι λοιπόν από το 1:52 και μετά κάνει ένα αβάντ γκαρντ σόλο το οποίο έχει την αισθητική των νοτών που επιλέγει και στις εκφράσεις του και στο γενικότερο στήσιμό του πάνω στη σκηνή.

Δεν θα απαντήσω στο συγκεκριμένο thread γιατί έχω ορκιστεί ότι αν πω κακή κουβέντα για τον ''our lord and saviour'' Tony fuckin' Iommi (στην συγκεκριμένη περίπτωση ότι πολλά από τα σολο του δεν μου άρεσουν) να πέσει φωτιά να με κ

Ο Ρίτσι λοιπόν από το 1:52 και μετά κάνει ένα αβάντ γκαρντ σόλο το οποίο έχει την αισθητική των νοτών που επιλέγει και στις εκφράσεις του και στο γενικότερο στήσιμό του πάνω στη σκηνή.
Το είπες ευγενικά. Κάποιες στιγμές παίζει σε άλλο... μαγαζί.

Έχει ενδιαφέρον να βάλουμε και δισκογραφικές δουλειές μέσα. Στο live άνθρωπος είναι, θα το κάνει το λάθος. Όταν όμως ακούς δίσκο και λες μου αρέσει όλο το τραγούδι εκτός από το σόλο;

Το κομμάτι μου αρέσει,τον Kith τον συμπαθώ,αλλά εδώ εκφράζει ξεκάθαρα την συμπάθεια του,καθώς το σόλο όντως το έχει πάρει ο διάολος.

Σχεδόν όλα τα σόλο του Κυριάκου απ' το St Anger και μετά

ΥΓ α και το σόλο του Γκίλμουρ στο Comfortably numb, μια μ@%&(α και μισή
Χα χα σας την έφερα σ' αυτό. Φυσικά και όχι

Μετά το 3:23. Μπορούσες καλύτερα ρε John

Εντάξει, δεν είναι και σόλο ακριβώς....
Εδώ σε αυτό στο 3:22 που είναι σόλο κανονικό είναι λίγο...δεν ξέρω..."ερασιτεχνικό" να μου επιτραπεί η έκφραση.

ποιος ξερ' τι είχε πιει ο George (ούτε αυτός δεν θα ήξερε) και μάλλον του δωσε και μια κλωτσιά ο Paul και του φυγε και η πένα...

Πυροβοληστε με αλλα οτιδηποτε απο Jimi Hendrix και Eric Claφton (με εξαιρεση το αλμουμ με τον J. Mayal). Ειδικα με τον Κλαπτον οταν αρχιζει το σολαρισμα το πρωτο που λεω στον εαυτο μου ειναι "να η ευκαιρια να δεις πως ανεβοκατεβαινες την πεντατονικη πριν 34 χρονια οταν πρωτομαθαινες κιθαρα"............

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back