Αν κάποιος θέλει να ακουστεί δισκογραφικά στην Ελλάδα θα πρέπει...(συνεχίστε την πρόταση)

Eδω δεν υπαρχει δισκογραφια στην Ευρωπη και στην Αμερικη, και συζηταμε για την Ελλαδα. Η μουσικη βιομηχανια μας τελειωσε με το Napster και πλεον δεν ειναι βιομηχανια αλλα μικρη βιοτεχνια. Αν μιλας γι' αυτην οκ να συζητησουμε.

Είμαι Σουηδία τώρα. Εκεί που ήταν στ’ αζήτητα τα cd, τώρα τη θέση τους έχουν πάρει τα βινύλια των νέων κυκλοφοριών. Το τι Rea vinyl είδα δεν λέγεται. Αντιθέτως όλος ο κόσμος έψαχνε τα παλιά μεταχειρισμένα. Με τις τιμές πάνω 15% σε σχέση με πέρυσι. Μου την έπεσε μάλιστα ένας γιατί είχα πάρει έναν δίσκο των Geordie (το γκρουπάκι του τραγουδιστή των AC/DC) λέγοντας μου ότι τον έψαχνε χρόνια. Του είπα sorry και τον έγραψα.

Είπα να το γράψω χθες ότι το μόνο κοινό που έχει η Ελλάδα με τη Σουηδία, είσαι εσύ.
Και η Παπαρίζου.

Attachments

• DSC_0050.jpeg
    DSC_0050.jpeg
    1.2 MB · Εμφανίσεις: 0
Η Σουηδία ρε μάγκες έχει ΒΑΡΙΑ βιομηχανία στην παραγωγή της pop / mainstream μουσικής, τί σχέση έχει με το Ελλαδιστάν; ABBA, Roxette, Ace of Base , Aqua και έχει κάνει και την Eurovision… μαγαζάκι της. Και η Παπαρίζου είναι εκ Σουηδιας ορμώμενη. Τυχαίο…; Δεν νομίζω…

Στο Ελλαντα, mainstream διαχρονικά είναι μόνο το λαϊκό τραγούδι , και αυτό συμπεριλαμβάνει από τα κλαρίνα μέχρι τα μοντέρνα λαϊκό-pop και τα σκυλάδικα.

Και η Λιόλιου με ροκ τραγουδάκι μας συστήθηκε σε talent show αλλά μετά της εξήγησαν της κοπέλας πού και πώς βγαίνουν τα φράγκα και είδαμε την… στροφή στην καριέρα της. Έξτρα points αν είσαι δροσερό γκομενάκι, πάντα βοηθάει.

Συγνώμη, δεν έχω κάτι άλλο.

Είμαι Σουηδία τώρα. Εκεί που ήταν στ’ αζήτητα τα cd, τώρα τη θέση τους έχουν πάρει τα βινύλια των νέων κυκλοφοριών. Το τι Rea vinyl είδα δεν λέγεται. Αντιθέτως όλος ο κόσμος έψαχνε τα παλιά μεταχειρισμένα. Με τις τιμές πάνω 15% σε σχέση με πέρυσι. Μου την έπεσε μάλιστα ένας γιατί είχα πάρει έναν δίσκο των Geordie (το γκρουπάκι του τραγουδιστή των AC/DC) λέγοντας μου ότι τον έψαχνε χρόνια. Του είπα sorry και τον έγραψα.
κι εγω χτες γύρισα απο στοκχόλμη! δεν ήμουν αυτός με το δίσκο παντως

Η Σουηδία ρε μάγκες έχει ΒΑΡΙΑ βιομηχανία στην παραγωγή της pop / mainstream μουσικής, τί σχέση έχει με το Ελλαδιστάν; ABBA, Roxette, Ace of Base , Aqua και έχει κάνει και την Eurovision… μαγαζάκι της. Και η Παπαρίζου είναι εκ Σουηδιας ορμώμενη. Τυχαίο…; Δεν νομίζω…

Στο Ελλαντα, mainstream διαχρονικά είναι μόνο το λαϊκό τραγούδι , και αυτό συμπεριλαμβάνει από τα κλαρίνα μέχρι τα μοντέρνα λαϊκό-pop και τα σκυλάδικα.

Και η Λιόλιου με ροκ τραγουδάκι μας συστήθηκε σε talent show αλλά μετά της εξήγησαν της κοπέλας πού και πώς βγαίνουν τα φράγκα και είδαμε την… στροφή στην καριέρα της. Έξτρα points αν είσαι δροσερό γκομενάκι, πάντα βοηθάει.

Συγνώμη, δεν έχω κάτι άλλο.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Σήμερα είναι του Αγίου Έκτορα 😄

Και Europe... να τα λαίμαι και αφτά :cool:
Cardigans. Τους οποίους είχα δει σε διαγωνισμό συγκροτημάτων, όπου δεν κέρδισαν. Πριν κάνουν καριέρα.

Η Σουηδία εκτός των ονομάτων που σωστά αναφέρθηκαν,είναι απο τις μεγαλύτερες χώρες παραγωγής ηλεκτρονικής μουσικής,παγκοσμίως.
Σε αντίθεση με αυτή των Ολλανδών,όπου βασίζεται σε Γερμανικό Management,αυτοί τα κάνουν όλα μόνοι τους και έχουν τον πιό εξελιγμένο ήχο/παραγωγή πάνω στο κομμάτι αυτό.

Αντε να πούμε και κάτι κουτσομπολίστικο,ανάμεσα στην κόντρα που έχουν μεταξύ τους.
Πρίν χρόνια,Hardwell 18 χρονών έβγαλαν οι Ολλανδοί,Avicii 17 χρονών έβγαλαν αυτοί,λίγους μήνες μετά.:LOL:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back