- Πόντοι
- 3
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι αριστερόχειρας, παίζω κιθάρα και επειδή οι επιλογές σε μας τους αριστερόχειρες είναι αρκετά περιορισμένες, πριν από 2 χρόνια-εν γνώσει μου-πήρα μια Highway 1 strato σε ενα χρώμα που δε μου άρεσε και πολύ, με σκοπό κάποια στιγμή να την πάω σε μάστορα να της αλλάξω χρώμα. Θέλοντας να τη φέρω στο φυσικό χρώμα του ξύλου (alder) πήρα τιμή από επαγγελματία για ξύσιμο και μετά πέρασμα πάλι με βερνίκι νίτρου( σαν κι αυτό που έχει η συγκεκριμένη σειρά) και μου είπε 270 ευρώ. Επειδή τα χρήματα μου φάνηκαν αρκετά (παραπάνω από το 1/4 της τιμής) θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει αν όντως εκεί κυμαίνονται οι τιμές,
αν ο μάστορας συνυπολογίζει και την αξία της κιθάρας κλπ.Επίσης αν γνωρίζετε σε Αττική επαγγελματίες,καλοδεχούμενη κάθε πρόταση. Επαναλαμβάνω πρόκειται για: Ξύσιμο και πέρασμα με βερνίκι νίτρου ,όχι χρώμα κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλή συνέχεια σε όλους!
αν ο μάστορας συνυπολογίζει και την αξία της κιθάρας κλπ.Επίσης αν γνωρίζετε σε Αττική επαγγελματίες,καλοδεχούμενη κάθε πρόταση. Επαναλαμβάνω πρόκειται για: Ξύσιμο και πέρασμα με βερνίκι νίτρου ,όχι χρώμα κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλή συνέχεια σε όλους!