Γι αυτό έκανα το video ?Το Casio όλα τα λεφτά.?
Θα σου πώ τι έγινε.Ο ήχος των Akai/Casio σαν να παραμορφώνουν λίγο μου φαίνεται.?
Μοντάζ μόνο κάνω, δεν παίρνω ?Φίλος ωραία όλα αυτά... Montage θα πάρεις;
Το δοκιμάζεις και εάν δεις ότι δεν σου κάνει, το ανταλλαζεις με κάνα διαμέρισμα.Αν έπαιρνα πάντως συνθ, θα έπαιρνα αυτό, λόγω της τιμής .
Πρέπει να είναι πολύ καλό ?
Προβολή συνημμένου 48697
Πέρασαν πάντως εποχές που πολλοί με ένα τέτοιο, έπαιζαν σε μαγαζιά και αγόρασαν διαμέρισμα.Το δοκιμάζεις και εάν δεις ότι δεν σου κάνει, το ανταλλαζεις με κάνα διαμέρισμα.
Τουλάχιστον ας ήταν η Τιμή Συζητήσιμη και ίσως κάτι να γινόταν........Αν έπαιρνα πάντως συνθ, θα έπαιρνα αυτό, λόγω της τιμής .
Προβολή συνημμένου 48697
Πάντως εάν είναι να επενδύσεις 70Κ ευρώ, είναι προτιμότερο να κοιτάξεις την παρακάτω αγγελία. Παίρνεις τρία πετάλια και έτσι μοιράζεις το ρίσκο….Αν έπαιρνα πάντως συνθ, θα έπαιρνα αυτό, λόγω της τιμής .
Προβολή συνημμένου 48697
Πεντακόσιες Εκατόν Τριάντα Πέντε ΧιλιάδεςΠάντως εάν είναι να επενδύσεις 70Κ ευρώ, είναι προτιμότερο να κοιτάξεις την παρακάτω αγγελία. Παίρνεις τρία πετάλια και έτσι μοιράζεις το ρίσκο….
Και σου μένουν και 4.880 για μπύρες και χορδές.
Προβολή συνημμένου 48705
Τζάμπα τα δίνει.Πάντως εάν είναι να επενδύσεις 70Κ ευρώ, είναι προτιμότερο να κοιτάξεις την παρακάτω αγγελία. Παίρνεις τρία πετάλια και έτσι μοιράζεις το ρίσκο….
Και σου μένουν και 4.880 για μπύρες και χορδές.
Προβολή συνημμένου 48705
Παίξε κιθάρα να του μπεις στο μάτι του ΛΚ ?
Εμένα πάλι, μόλις είδα το αγόρι μας με αυτά τα συγκεκριμένα πλήκτρα, μου θύμισε το ακόλουθο:Τόσο influencer o LK
Τι να κάνουμε, το rapman , όταν είναι σε rap mode....μπορείς να παίξεις μόνο one note at a time.Εμένα πάλι, μόλις είδα το αγόρι μας με αυτά τα συγκεκριμένα πλήκτρα, μου θύμισε το ακόλουθο:
Ωραία όλα αυτά, αλλά εγώ θα επαναλάβω... Θα έρθεις στον 21ο πρώτο αιώνα; Θα πάρεις Montage;Τι να κάνουμε, το rapman , όταν είναι σε rap mode....μπορείς να παίξεις μόνο one note at a time.
Από άποψη πολυφωνίας one note at a time στα patterns , αλλιώς 4 notes at a time.