ΡΑΓΟΥ- SAMY & THE PARAGAS

Αυτό το κομμάτι πρέπει να το έχω ακούσει πιο πολλές φορές κι απ'το Smoke On the Water...?

Τι θα γίνει ρε (Bob) μάστορα, πόσα βίντεο θα φτιάξεις ακόμα μ'αυτό το άσθμα? Ή αυτό είναι το τελικό??

αυτό με τους τίτλους των συντελεστών κατά τη διάρκεια των κλίπς είναι πολύ 90ish, σαν βίντεο κλιπ σκηνοθεσίας Γιώργου Γκάβαλου .Θα ήθελα να λείπει. Και θα ήθελα πλουσιότερο το θέμα των σκηνικών εναλλαγών και του timing, ως περφεξιονίστας. 

Η ενορχήστρωση, η παραγωγή σε υψηλό επίπεδο, μάλλον όμως όσο το ακούω, η σταθερότητα του ρυθμού, χωρίς κάποια εναλλαγή, κάποια μέτρα πιο πλούσια, πιο ροκ θα έλεγα, του προσδίδει μια σταθερότητα. 

Βέβαια το αφηγηματικό λειτουργεί, απλά η μουσική θα ήθελα να ακολουθεί λίγο κάποια ξεσπάσματα στην αφήγηση και σε αυτό παίζει ρόλο ο ρυθμός. 

Μιλάω βέβαια ως ειδικός διπλωματούχος πιανίστας, εξειδικευμένος προγραμματιστής - ενορχηστρωτής, διδάκτωρ γιουροβιζιονολογίας, πληκτρολόγος- ηλεκτρολόγος πάστορας τους συνδικαλισμού, αναρχικός μέχρι σφουγκοκωλάριος ανάλογα με όπου φυσάει ο άνεμος ή όπου μας παίρνει. 

Το κομμάτι είναι αδιαμφισβήτητα καλό, ΄όπως είπα αλλά η παραγωγή, για τα δικά μου τουλάχιστο δεδομένα και αισθητική δεν φτάνει το 100%. Σαν παραγωγός θα το εμπλούτισα με κάποια από τα στοιχεία που αναφέρω παραπάνω για να στοχεύσουμε και πιο εμπορικά. 

Ο @Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε, πάντα ο αγαπημένος μου, ο λατρεμένος μου, πόσο τον θαυμάζω, το πιο ταλαντούχο, το καλύτερο παιδί, άλλη μια πηγαία καλλιτεχνική ψυχή με υψηλή τεχνική κατάρτιση και απόδοση φυσικά, στο χαλαρό του κιόλας, αποδίδει τα μέγιστα. Διότι αγαπά πραγματικά τη μουσική και δουλεύει επιμελώς, δεν είναι ρεμάλι σαν εμένα που είχα εξαιρετικές εξάρσεις στη ζωή μου αλλά παρατεταμένες, τεμπελχανικές θα έλεγα υφέσεις και πολύ audio και midi editing.  

Αυτά σαν πρώτο, πρόχειρο σχόλιο. 

Πραγματικά μπράβο για όλους τους συντελεστές, τους αφηγητές, τους τεχνικούς, τους μουσικούς, τους ηχολήπτες, βιντεολήπτες, αυτούς που έβαλαν τα καλώδια και τα μικρόφωνα στο τεράστιο στούντιο με το υπέροχο ιστορικό πιάνο. Σημασία δεν έχει μόνο το εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Σημασία έχει πως περνάτε όλοι καλά. Είστε άνθρωποι που αγαπάτε τη μουσική και την υπηρετείτε επάξια, δημιουργικοί, με γούστο και καλαισθησία και σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους και σας αγαπώ πολύ. 

περιμένω κι άλλα τέτοια με αγάπη, με αγωνία και με νοσταλγία. 

Μπράβο!!! Μπράβο!! 

@cos_dr

Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για ότι έγραψες για μένα.

Ντρέπομαι.

Τώρα σχετικό με το άσμα..

Αν δεν έρθει σήμερα η επιταγή..το άλλο σκ σίγουρα θα έχει ραγού.

Ο Σαμι είναι πανκ με την έννοια του δεν κλειδώνεται, δεν μπαίνει σε καλούπια, απλά εκφράζεται. 

Φαίνεται αυτό από το στιλ και το video. 

Ξέρω πως αν είχε χρόνο και διάθεση να μελετήσει θα έγραφε πολλά και καλά, καλύτερα, με πιο ριφ και πιο να το γράψω πχιοτικά.

Αλλά από την άλλη είναι καλλιτεχνική φύση, και ακόμα κι έτσι το δείχνει, εκτίθεται αυτοπροσδιορίζεται.

Παρέα του κι εμείς, περνάμε υπέροχα και σαν παρέα και σαν μουσικοί .

Παρέα του κι εμείς, περνάμε υπέροχα και σαν παρέα και σαν μουσικοί .
Εγω για αυτά κομμάτια έχω συμμετάσχει στους Paragas, θα διεκδικήσω χρήματα. Θέλω 736 ευρώ συν τους τόκους. Καλή η παρέα φίλε, αλλά δεν τρώγεται, γι αυτό και δεν συνέχισα ???

Εγω για αυτά κομμάτια έχω συμμετάσχει στους Paragas, θα διεκδικήσω χρήματα. Θέλω 736 ευρώ συν τους τόκους. Καλή η παρέα φίλε, αλλά δεν τρώγεται, γι αυτό και δεν συνέχισα ???

Κωστάκης (και Κωστάκης Cos), welcome to the club... Ο κανάγιας Παράγκας μας είχε τάξει πλουσιοπάροχες αμοιβές, έξτρα μπόνους, παγκόσμια περιοδεία με τους Rolling Stones... της Παναγιάς τα μάτια. 

Και έρχεται μια μέρα και λέει "συγνώμη, αλλά ξέχασα το ραγού στην κατσαρόλα και κόλλησε". Καταλαβαίνεις τη συνέχεια... ?   

Πεινάμε (που λέει και ο Cos) ?

Πάω μια μέρα εις το στούνδιο και έχω υπολογίσει να έχω μια Χ ποσότητα τσιπούρ δια τας ανάγκας της ηχογράφησης και σκάνε μούρη δυο κρασοκανάτες ( απ αυτές που όλο απολύονται κι όλο τριγύρω μένουν και εισπράττουν και ταμείο ανεργίας)  και με πίνουν το τσιπούρ πριν καν ξεκινήσουμε να γράψουμε.

Ξαφνικά χάνουμε το Τάκη (ο ηχολήπτης)

Βρε που είναι Τάκης?

Επιστρέφει μετά από ένα τέταρτο με μια φυάλη Τσιπούρ .

Αυτιά όλμος οι εργατοπατέρες που έχω για μουζίκους, δεν τα υπολογίζουν και αμφιβάλω αν γνωρίζουν πόσο είχε η φυάλη τσιπούρ που εφερε ο Τάκης και πόσο τη χρεώθηκα.

Ένα παράδειγμα απ τα πολλά δια το πόσο αγνώμονες είναι οι μουζίκοι μου. Εγώ φταίω, το ξεύρω, εμ τους καλοπλερώνω, εμ τους κάμνω διάσημους, εμ με ζητάν και τα ρέστα.

Με βρήκαν λααααααααρζ και το παίζουν αναρχοαυτόνομοι.

Να φύγετε κύριοι να πάτε στον ΣΦ που είναι και ΣΕΟς  να σας δω αν θα πουλάτε μαγκιά, μέχρι και το νερό  του καζανακίου που καταναλώνετε στο κατούρημα  θα σας βάζει να πλερώνετε παλιοκουνάβια συνδικαλίστριες 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάω μια μέρα εις το στούνδιο και έχω υπολογίσει να έχω μια Χ ποσότητα τσιπούρ δια τας ανάγκας της ηχογράφησης και σκάνε μούρη δυο κρασοκανάτες ( απ αυτές που όλο απολύονται κι όλο τριγύρω μένουν και εισπράττουν και ταμείο ανεργίας)  και με πίνουν το τσιπούρ πριν καν ξεκινήσουμε να γράψουμε.

Ξαφνικά χάνουμε το Τάκη (ο ηχολήπτης)

Βρε που είναι Τάκης?

Επιστρέφει μετά από ένα τέταρτο με μια φυάλη Τσιπούρ .

Αυτιά όλμος οι εργατοπατέρες που έχω για μουζίκους, δεν τα υπολογίζουν και αμφιβάλω αν γνωρίζουν πόσο είχε η φυάλη τσιπούρ που εφερε ο Τάκης και πόσο τη χρεώθηκα.

Ένα παράδειγμα απ τα πολλά δια το πόσο αγνώμονες είναι οι μουζίκοι μου. Εγώ φταίω, το ξεύρω, εμ τους καλοπλερώνω, εμ τους κάμνω διάσημους, εμ με ζητάν και τα ρέστα.

Με βρήκαν λααααααααρζ και το παίζουν αναρχοαυτόνομοι.

Να φύγετε κύριοι να πάτε στον ΣΦ που είναι και ΣΕΟς  να σας δω αν θα πουλάτε μαγκιά, μέχρι και το νερό  του καζανακίου που καταναλώνετε στο κατούρημα  θα σας βάζει να πλερώνετε παλιοκουνάβια συνδικαλίστριες 
Ούτε ο Αίσωπος τέτοια μυθεύματα.

Ούτε ο Αίσωπος τέτοια μυθεύματα.
Η αλήθεια είναι πως ΄΄κάποιοι'' δεν προσέχουν τι λένε και μετά βρίσκονται να εργάζονται δια λιγότερα απ όσα ίσως άξιζαν ή και 0 , καθότι δεν πρόσεχαν πως υπάρχουν γύρω κάμΑρες και οβίνδεα.

Δεν πραζ, η δουλειά να βγαίνει κι ας πάτε και στην επιθεώρηση εργασίας. Τα λεφτούλια που είναι να βγάλω θα τα βγάλω συνδικαλίστρες της ροκ

Τελικά τι έγινε με το Τσιπούρ ποιος το ήπιε;Και στην τελική πόσο έχει μια μπουκάλα Τσιπούρ;

Ομολογώ ότι δεν ξέρω ποιο ποτό είναι αυτό.

Η αλήθεια είναι πως ΄΄κάποιοι'' δεν προσέχουν τι λένε και μετά βρίσκονται να εργάζονται δια λιγότερα απ όσα ίσως άξιζαν ή και 0 , καθότι δεν πρόσεχαν πως υπάρχουν γύρω κάμΑρες και οβίνδεα.

Δεν πραζ, η δουλειά να βγαίνει κι ας πάτε και στην επιθεώρηση εργασίας. Τα λεφτούλια που είναι να βγάλω θα τα βγάλω συνδικαλίστρες της ροκ
Μήπως μας λες ψέματα και δεν έγιναν ποτέ αυτές οι ηχογραφήσεις τόσο θεαματικά και με τόσο παρασκήνιο που περιγράφεις ? Μήπως είσαι χρονοταξιδιώτης? ?

Δεν το ξέρω αυτό.

Από αυτό επηρεάστηκα που έχω κολλήσει αυτές τις μέρες και αποχαυνώνομαι (πάλι)  στο NETFLIX,

https://www.imdb.com/title/tt5651844/

θα κόψω τη συνδρομή?, πήρα ιδέες όμως από το soundtrack και γράφω κάποιο θέμα  τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές.

Μου έλεγαν από την πανδημία, μη βάλεις NETFLIX και μη βλέπεις παραγωγές του Samy, θα εθιστείς και θα κολλήσεις και θα αποχαυνωθείς τελείως.?

Τελικά τι έγινε με το Τσιπούρ ποιος το ήπιε; Και στην τελική πόσο έχει μια μπουκάλα Τσιπούρ;

Ομολογώ ότι δεν ξέρω ποιο ποτό είναι αυτό.
Ξοδεύτηκε πάλι...?

image.png

Trending...

Νέα θέματα

Back