- Πόντοι
- 398
Το νέο μας άσθμα μετά οβίνδεο κλίπ οφιτσιάλε
Εγω για αυτά κομμάτια έχω συμμετάσχει στους Paragas, θα διεκδικήσω χρήματα. Θέλω 736 ευρώ συν τους τόκους. Καλή η παρέα φίλε, αλλά δεν τρώγεται, γι αυτό και δεν συνέχισα ???Παρέα του κι εμείς, περνάμε υπέροχα και σαν παρέα και σαν μουσικοί .
Αν δεν έρθει σήμερα η επιταγή..το άλλο σκ σίγουρα θα έχει ραγού.Εγω για αυτά κομμάτια έχω συμμετάσχει στους Paragas, θα διεκδικήσω χρήματα. Θέλω 736 ευρώ συν τους τόκους. Καλή η παρέα φίλε, αλλά δεν τρώγεται, γι αυτό και δεν συνέχισα ???
Κωστάκης (και Κωστάκης Cos), welcome to the club... Ο κανάγιας Παράγκας μας είχε τάξει πλουσιοπάροχες αμοιβές, έξτρα μπόνους, παγκόσμια περιοδεία με τους Rolling Stones... της Παναγιάς τα μάτια.Αν δεν έρθει σήμερα η επιταγή..το άλλο σκ σίγουρα θα έχει ραγού.
Η οποία είναι το:Καταλαβαίνεις τη συνέχεια... ?
Ούτε ο Αίσωπος τέτοια μυθεύματα.Πάω μια μέρα εις το στούνδιο και έχω υπολογίσει να έχω μια Χ ποσότητα τσιπούρ δια τας ανάγκας της ηχογράφησης και σκάνε μούρη δυο κρασοκανάτες ( απ αυτές που όλο απολύονται κι όλο τριγύρω μένουν και εισπράττουν και ταμείο ανεργίας) και με πίνουν το τσιπούρ πριν καν ξεκινήσουμε να γράψουμε.
Ξαφνικά χάνουμε το Τάκη (ο ηχολήπτης)
Βρε που είναι Τάκης?
Επιστρέφει μετά από ένα τέταρτο με μια φυάλη Τσιπούρ .
Αυτιά όλμος οι εργατοπατέρες που έχω για μουζίκους, δεν τα υπολογίζουν και αμφιβάλω αν γνωρίζουν πόσο είχε η φυάλη τσιπούρ που εφερε ο Τάκης και πόσο τη χρεώθηκα.
Ένα παράδειγμα απ τα πολλά δια το πόσο αγνώμονες είναι οι μουζίκοι μου. Εγώ φταίω, το ξεύρω, εμ τους καλοπλερώνω, εμ τους κάμνω διάσημους, εμ με ζητάν και τα ρέστα.
Με βρήκαν λααααααααρζ και το παίζουν αναρχοαυτόνομοι.
Να φύγετε κύριοι να πάτε στον ΣΦ που είναι και ΣΕΟς να σας δω αν θα πουλάτε μαγκιά, μέχρι και το νερό του καζανακίου που καταναλώνετε στο κατούρημα θα σας βάζει να πλερώνετε παλιοκουνάβια συνδικαλίστριες
Η αλήθεια είναι πως ΄΄κάποιοι'' δεν προσέχουν τι λένε και μετά βρίσκονται να εργάζονται δια λιγότερα απ όσα ίσως άξιζαν ή και 0 , καθότι δεν πρόσεχαν πως υπάρχουν γύρω κάμΑρες και οβίνδεα.Ούτε ο Αίσωπος τέτοια μυθεύματα.
Μήπως μας λες ψέματα και δεν έγιναν ποτέ αυτές οι ηχογραφήσεις τόσο θεαματικά και με τόσο παρασκήνιο που περιγράφεις ? Μήπως είσαι χρονοταξιδιώτης? ?Η αλήθεια είναι πως ΄΄κάποιοι'' δεν προσέχουν τι λένε και μετά βρίσκονται να εργάζονται δια λιγότερα απ όσα ίσως άξιζαν ή και 0 , καθότι δεν πρόσεχαν πως υπάρχουν γύρω κάμΑρες και οβίνδεα.
Δεν πραζ, η δουλειά να βγαίνει κι ας πάτε και στην επιθεώρηση εργασίας. Τα λεφτούλια που είναι να βγάλω θα τα βγάλω συνδικαλίστρες της ροκ
Κάτι σανΜήπως μας λες ψέματα και δεν έγιναν ποτέ αυτές οι ηχογραφήσεις τόσο θεαματικά και με τόσο παρασκήνιο που περιγράφεις ? Μήπως είσαι χρονοταξιδιώτης? ?
Δεν το ξέρω αυτό.