Το συστύχημα με τα φρικιά-σα το Φώτη- είναι πως δεν διακρίνουν τπτ, πέρα από τη τοστιέρα τους-σόρυ Φώτη-βασίζονται πάντα και μόνο στην ικανότητα που έχουν στο να την ανεβοκατεβαίνουν.Μιλάω γενικά, όχι για μένα και το Φώτη. Προσωπικά καθότι υλοτόμος σε όλους τους τομείς και χωρίς να θέλω να πω πως κάνω κάτι αξιόλογο, ξεκινάω πάντα από το πως μπορώ να απαλύνω την εμφάνιση των τραγικών μου αδυναμιών στην κιθαριστική ικανότητα, τη γνώση περί του DAW, τη γνώση σε θέματα καθορισμού του τέμπου ;D, την απαράδεκτη και ανεπαίδευτη φωνή μου κλπ κλπ κλπ.
Αν είχα περισσότερη υπομονή, επιμονή και χρόνο θα είχα καταφέρει περισσότερα, απ την άλλη όμως, αυτό το ψείρισμα, ίσως και να μου έκοβε κάποια πράγματα από το αυθόρμητο που αισθάνομαι πως βγαίνει και τις περισσότερες φορές μου προξενεί αδιαφορία σε αυτά που παρουσιάζουν, άνθρωποι επαέ μέσα με καντάρια γνώση και εμπειρία παραπάνω από μένα. Αν καμιά μέρα νοιώσω ανοία, μπορεί και να ξεκινήσω κανά θέμα περί των λεγομένων μου, έστω κι αν οι θεωρητικές συζητήσεις δεν οδηγούν και πουθενά ιδιαίτερα.