messalion είπε:
Το ψηνω να ερθω να ηχογραφισω μια μεταλιά εκει μεσα ετσι για να λεω οτι "ειμαι ο πρωτος σου

) ;D ;D
Η squier τι "λεει" ? πως σου ακουγεται ?
Άμα είναι καλά τα μεταλλόπουλα ,είναι ευπρόσδεκτα ;D
Η Σουάιαρ ε? Ήξερα τι πήρα ,διάβαζα μικρός sf ;D, μαγνήτες κουκουρούκου ,μάλλον και ηλεκτρικά ,αλλά τι στο διάτανο ,δίνεις λίγα και παίρνεις πολλά ...........εξάλλου για μια δοκιμή τη πήρα σα 5χορδη ,μη σου πω πως μόλις πριν 2 μέρες ανακάλυψα στο ψιψιψίνι πως δεν χρειάζονται ούτε Ξσύλα,ούτε μαγνήτες ,ούτε τπτ ,απλά ένα μαχογκάνι ,που να μη στονάρει ,να μη σκεβρώνει και καρφί στη κάρτα . Μετά όλα γίνονται όλα ίσωμα ,άσε δε που τελευταία έχω φάει κόλλημα με τις ακουστκές . Έφερα και το γιουκαλίλι δήθεν για να το κουβαλάω στα ταξίδια και έφαγα μπάτσα ,απίστευτο όργανο ;D ;D ;D
Μέχρι πριν 2 μέρες έλεγα ,η κιουρία ,με τον ενιχυτή μου κλπ κλπ ,μετά όλα έγιναν θρούμπα ;D
Επίσης ,να μη ξεχάσω ,πως με το open g και με ένα καλό γυάλινο slide που πήρα σήμερα, είδα τα ραδίκια ανάποδα,ηλεκτρικά και ακουστικά ;D
Δύο ατέλειες έχει ,η μία αισθητική ,τα κοψίματα ,είναι σε cnc με χοντροκοπιά υπολογισμό ,παρομοίως και τα τελειώματα των των τάστων και το δεύτερο ,το μπράτσο είναι γαλακτερό ,σα το Γαλακτερό ;D,ευτυχώς που άλλαξα pick gurd σε μάμπρο και λίγο ίσιωσα τη κατάσταση 8)