Ψάχνω για Kramer Nightswan 80s

carvanit90

Μέλος
Πόντοι
53
Καλησπέρα παιδιά,

Καινούριος στο forum (ως μέλος), όμως το διαβάζω πάνω από δεκαετία. Τώρα στα «γεράματα» αποφάσισα να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο, μια vintage Kramer NightSwan είτε Lightning Bolt/Polka Dot/Holoflash. Ξέρω ανά τα χρόνια εδώ στο forum ότι κάποια μέλη έχουν αρκετές στη συλλογή τους - οποίος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου παρακαλώ - η τιμή δεν είναι πρόβλημα αν η κιθάρα εχει τις σωστές προϋποθέσεις. Ευχαριστώ πολυ για τη βοηθεια :)

Χαρης

*****@*****.tld

Στις αγγελίες κάνε δημοσίευση ζητώντας τη συγκεκριμένη κιθάρα. Εδώ (στο φόρουμ) δεν θα έχεις και πολλή τύχη, καθώς είναι χώρος συζητήσεων.

Εδώ (στο φόρουμ) δεν θα έχεις και πολλή τύχη, καθώς είναι χώρος συζητήσεων.
Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχει τύχη γενικότερα... Μιλάμε για "ποζεροκίθαρο" που δεν νομίζω ότι είχε πολλούς "οπαδούς" στα δικά μας πέριξ. Και όπως είπε ο @Charis Arvanitis κάποιοι λίγοι τις έχουν, και πιθανώς να τις κρατάνε για τους ίδιους συναισθηματικούς λόγους.

Βέβαια ότι πωλείται αριστερά και δεξιά (e-bay κλπ), πωλείται...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είχα παλαιότερα την επανέκδοση - όχι καλές εμπειρίες (quality control στο εργοστάσιο), τα specs δεν είναι original (R2 αντί για R1, αδιάφορο Neck profile, δεν έχει full shred  αλλά JB Duncans, τα τάστα όχι καλά - καλά κομμένα κ.λ.π.). Σε εκού για το 20% πιθανότητα τα trem posts να είναι ίσα αλλά....θέλω original τι να κάνω ? .

Με συγχωρείτε για τα greeklish, είναι προσωρινό.

[SIZE=9pt]ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΝΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ[/SIZE]

​

[SIZE=9pt]Ακριβής και πιστή μετάφραση στην Ελληνική ,[/SIZE]

[SIZE=9pt]έχοντας επαρκή γνώση των greeklish [/SIZE]

[SIZE=9pt]του προηγούμενου Post[/SIZE]

[SIZE=9pt]Ο Μεταφράσας Mod[/SIZE]

[SIZE=9pt]LK[/SIZE]

[SIZE=9pt]LK[/SIZE]

[SIZE=9pt]Terry RoscoeBeck5[/SIZE]

Είχα παλαιότερα την επανέκδοση - όχι καλές εμπειρίες (quality control στο εργοστάσιο), τα specs δεν είναι original (R2 αντί για R1, αδιάφορο Neck profile, δεν έχει full shred  αλλά JB Duncans, τα τάστα όχι καλά - καλά κομμένα κ.λ.π.). Σε εκού για το 20% πιθανότητα τα trem posts να είναι ίσα αλλά....θέλω original τι να κάνω ? .

Με συγχωρείτε για τα greeklish, είναι προσωρινό.
Ειχα παρει μια pacer de luxe usa το 85 με floyd original 1, αλλα κι αυτες ειχαν προβληματα και μειονεκτηματα. (μαγνητες, κολλα στο μπρατσο που ξεκολλαγε και δεν θυμαμαι τι αλλο).
Τα ελυσα με aftersales και Κακανιαρη.
Στα 10 χρονια αλλαξα και το floyd γιατι χαλασανε τα μαχαιρια.
Και μετα την πουλησα.

Πιστευω οτι και να παρεις, παλια  καινουργια, θα θελεις δουλιτσες.

e oxi kai "pozeroki8aro" ??
Περιμένω εναγωνίως την "κατηγοριοποίηση" ?

ΥΓ: Πολύ όμορφη ?

Kramer NightSwan.jpg

Lightning Bolt.jpg

....Αν και έπρεπε με "κόκκινο" στυλο ?
Ας μην είμαστε τόσο τυπολάτρες ?

Πάντως η Kramer μου θύμισε τα νιάτα μου και τις ποζερόμπαντες που έπαιζα. Εννοείται ότι λατρεύω τα συγκεκριμένα κούτσουρα εκείνης της εποχής γιατί είχαν χρώμα και "ντιζαϊνιά" σε σχέση με τις "γεροντοκιθάρες" που κυκλοφορούσαν τότε- Fender / Gibson. ?

Όπως φυσικά εννοείται ότι είχα τρέξει στο Λυρικόν για να αποκτήσω το ακόλουθο μόλις είχε έρθει Ελλάδα στα μέσα των μακρινών '80s ?

Charvel.jpg

Συγνώμη στα μέλη του forum για τα greeklish, ήταν προσωρινό πρόβλημα? και ευχαριστώ για τη μετάφραση?

Ε οχι και ποζεροκιθαρο…ο κύκνος της νύχτας ?

Είμαι σίγουρος δεν θα έρθει χωρίς προβλήματα, αλλά εαν δεν είναι δομικής φύσης (warped neck, headstock cracks κλπ) τότε είμαι οκ. Όλα τα parts ήταν της ESP τότε οπότε εχω εμπιστοσύνη  ?  (αστειάκι..)

Γενικά ψαχνω για Lightning Bolt ή Holoflash, οχι τα υπολοιπα χρωματα. Και ναι ξέρω τι ειναι διαθέσιμο ebay και reverb, αλλα προτιμώ απο Ελλάδα.

7 λεπτά πριν, LK είπε

Λίγο άσχετο και συγνώμη, αλλά @Terry RoscoeBeck5, εγώ είχα κολλήσει τότε με αυτή.

Τι είναι charvel;

Τι μέγας κανάγιας που ήταν ο σκηνοθέτης... Ακατάληπτο το headstock, αλλά μάλλον όχι Charvel

Το κομμάτι είναι '89, ακολουθεί super start Charvel από το 1984 και δεν υπάρχει ομοιότητα στο logo

Charvel De martini.jpg

Yπήρχε παλιά ένα thread όπου είχαν μαζευτεί όλοι οι ποζεροκιθαροφαν και ο OP @Kostas-5150 μάλιστα είχε την κιθάρα που ψάχνεις. Αν ξέρει κάποιος που μπορεί να βρεθεί μια εντος Ελλάδας, ποιος μπορεί να έχει μια που να προτιθεται να την αποχωριστεί, παίζει να είναι και κάποιος απο τα άτομα στο thread αυτο. Αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι να βλέπω κανέναν τους ενεργό στο forum αιώνες τώρα... 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back