Νέα Roland JUNO-D (2024)

Πόντοι
898
Η Roland ανακοίνωσε σήμερα τα νέα JUNO-D.

Τα JUNO-D είναι εύκολα στη μεταφορά και απλά στη χρήση. Διαθέτουν ήχους Zen-Core και μπορεί ο χρήστης να φορτώσει ήχους μέσω Roland Cloud.

Εκτός των άλλων διαθέτουν 8κάναλο Sequencer, Vocoder και WAV / AIFF player που τα καθιστούν ευέλικτο εργαλείο ειδικά για μουσικούς του δρόμου.

Σχετικές πληροφορίες: https://www.roland.com/global/promos/juno-d_series/

juno-d-overview.jpg

Λογικά οι τιμές θα πρέπει να κυμανθούν από €900 για το μικρότερο D6 έως €1300 για το μεγαλύτερο D8.

Λογικά οι τιμές θα πρέπει να κυμανθούν από €900 για το μικρότερο D6 έως €1300 για το μεγαλύτερο D8.
Αφτές είναι τιμές... Όχι σαν κάτι άλλα (γκουχ... γκουχ...) που πρέπει να πουλήσεις ένα νεφρό για να τα αγοράσεις ?

Σοβαρά τώρα. Συμπαθητικό ακούγεται και για (από) εννιά κατοστάρικα μου φαίνεται πολύ dissent.

?......Μετά φταίω εγώ που γκρινιάζω. 

Εκεί στην Roland πρέπει να έχουν κατεβάσει στόρια. Ρε ούτε ένα όνομα της προκοπής δεν μπορούν να βρουν?? Τι Juno-D ωρέ κουμπάροι? Εκείνο το Juno-D του 2005 το ξεχάσατε? 

image.png

Ένα budget preset(?) synth λοιπόν από την Roland, φτιαγμένο κι αυτό πάνω στην ZEN-Core engine. Στα specs δεν λένε πολυφωνία, αλλά ευτυχώς υπάρχει και το Thomann και μαθαίνουμε. 128-voice πολυφωνία λοιπόν. Επίσης δεν μας λένε τη χωρητικότητα της user memory. Ελπίζω να μην είναι τίποτα...256MB όπως στο Fantom 0 γιατί θα πέσει άγριος γέλωτας. Το sequencer τώρα. Γιατί ρε απίθανοι 8 tracks? Που ζούμε, στα μέσα των '80s?? 

Tιμές Thomann:

image.png

Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί η κυκλοφορία αυτών των synths, ενώ υπάρχουν στην αγορά απ'το 2018 τα Juno-DS τα οποία μού φαίνονται μια απ'τα ίδια.?

image.jpeg

Αναμασήματα...

Αν είχε κάνα 500αρι το 61 με ταβάνι 800 ευρώ το 88, για τους και κοινούς θνητούς και όσους μαθαίνουν μουσική, η όσους ξεκινάνε να παίζουν σε μπάντες κορυφή θα ήταν 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ε ναι μια χαρά για 88αρι με 1300 παίρνεις το Fantom 06

ok όλες οι εταιρίες πλέον είπαμε έχουν ανεβάσει και υπέρ εκτιμήσει σε τιμές τα πάντα.

Ελπίζω να μην είναι τίποτα...256MB όπως στο Fantom 0
H λογική δεν είναι AWM2 μαζί με 2 άλλα tone gens. (boring??)

Η λογική είναι .... ZEN

άλλη λογική.

Το πολύ Zen τούς έφαγε εκεί στη Roland...Προβολή συνημμένου 47366
Αυτά και αν είναι VST in a box.

Είναι  βλέπω και audio interface. αλλά δε βρίσκω πόσα virtual out βγάζει για να δούμε kai  πόσα από τα parts ξεχωριστά μπορεί να στείλει να γραφτούν internal στο DAW

Θα έπρεπε να είναι φθηνότερο.

Στην Αθήνα ναι και όχι μόνο στην Αθήνα.

Δεν είναι ακριβώς synth αλλά entry level workstation.
Είναι entry level workstation powered από τη ΖΕΝ CORE άρα εγώ θα το έλεγα και POWERSYNTH, δεν ξέρω αν κάμω λάθος?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back