Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Την αστυνομία των ΗΠΑ θέλουμε, ζητάω πολλά??

Αν κρίνουμε από το πόσα αυτοκίνητα είναι αυτή τη στιγμή παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια της Χαλκίδας και της Αθήνας ,πόσοι φοράνε κράνος όταν οδηγούν μηχανή και πόσες κλίσεις κόπηκαν για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη αυτή την εβδομάδα,ναι πολλά ζητάς ?

Την αστυνομία των ΗΠΑ θέλουμε, ζητάω πολλά??
Πολλά ζητάς. Δεν έχουμε ούτε την οικονομία τους, ούτε τις υποδομές τους. Είναι αλλα μεγέθη. Εδω είμαστε μια χαρά, απλά θέλουμε καλύτερη αστυνόμευση, καλύτερη εκπαίδευση, περισσότερους πόρους, αξιοκρατία στις κρίσεις στις προαγωγές, καλύτερες αμοιβές, εξοπλισμό, σωστή τοποθέτηση, αξιολόγηση αναγνώριση του επαγγέλματος στα σώματα ασφαλείας, αλλα τα τρώνε και χρησιμοποιούν τον μηχανισμό της για ιδιοτελη και ιδιωτικά συμφέροντα. Θέλουμε δημοκρατική, ανθρώπινη αστυνομία που να τηρεί το νομο σύμφωνα με τον κανονισμό και τη δεοντολογία, χωρίς υπερβολές. Και ένα καλύτερο και αμεσότερο δικαστικό και σοφρωνιστικο σύστημα. Χρειαζόμαστε συνολικές μεταρρυθμίσεις και με μέτρο ιδιωτικοποιησεις. Με υγιή κεφάλαια και με σεβασμό στο σύνταγμα. 

Αν κρίνουμε από το πόσα αυτοκίνητα είναι αυτή τη στιγμή παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια της Χαλκίδας και της Αθήνας ,πόσοι φοράνε κράνος όταν οδηγούν μηχανή και πόσες κλίσεις κόπηκαν για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη αυτή την εβδομάδα,ναι πολλά ζητάς ?
Γιατί λείπουν άλλες υποδομές και η αγορα πρέπει να κινηθεί. Γι αυτό κάνουν τα στραβά μάτια. Γιατί φωνάζουν οι καταστηναταρχες και ο δήμαρχος δέχεται πιέσεις και δεν μπορεί. Τι να κάνει? 

πόσοι φοράνε κράνος όταν οδηγούν μηχανή...
Χτες στις ειδήσεις σε κάποιο κανάλι, ΣΚΑΙ νομίζω, ρεπορτάζ για τα κράνη. Σταματάει η ρεπόρτερ έναν απίθανο, κάπου στα 55+, και τον ρωτάει γιατί δεν φοράει κράνος. 

"Εγώ έχω χαρτί γιατρού και δεν φοράω κράνος, έχω πρόβλημα στο κεφάλι λόγω ενός παλιού ατυχήματος, όταν φοράω κράνος ζαλίζομαι..." (πάω στοίχημα ότι το ατύχημα -αν υπήρξε ποτέ- έγινε γιατί δεν φορούσε κράνος?).

Μου θύμισε το -μούφα- χαρτί γιατρού που είχα βγάλει εγώ στον στρατό για να μην ξυρίζομαι και κυκλοφορούσα σαν τον κατσαπλιά, και με έβλεπε ο διοικητής και του γύριζε το μάτι.?

Την δουλειά της.
Άμα δεν υπάρχουν παρεμβάσεις μια χαρά και δημοκρατικότατα την κάνει.

Οι παρεμβάσεις είναι ευρύτερες και έχουν να κάνουν και με τις παρεμβάσεις είπαμε στην ιεραρχία και την αξιολόγηση για κομματικά συμφέροντα και όπου γίνεται αυτό υπάρχει υποστελέχωση για πολλούς λόγους, π.χ. δεν είναι δικοί μας, του δημιουργούμε προβλήματα και θέλουμε να τον φάμε και γι αυτό έχουμε και φαινόμενα βαρύτατης αμέλειας και ανεπάρκειας που καταλήγουν ακόμα και σε θανάτους πολιτών που απευθύνονται στα αστυνομικά τμήματα και χαίρουν αδιαφορίας και αμέλειας, έξω από αυτά.

Να εμβαθύνουμε λίγο και να μη γενικεύουμε παρακαλώ, αν και όποιος  λέει τη λέξη γενικεύουμε και μόνο σε αυτή τη χώρα χρωματίζεται πλέον, ο χρωματισμός σε μια συζήτηση είναι χρόνιο αντανακλαστικό και υποβόσκει ατζέντα. Αντιμετωπίζεται ο γραφών με κανόνες συνωμοσιολογίας. ?

Όμως για τη eurovision δεν πήρες ακόμα θέση.

Κάνε μια ανάλυση και εσύ, για την ιστορία, να υπάρχει στα πρακτικα ?

Πολλά ζητάς. Δεν έχουμε ούτε την οικονομία τους, ούτε τις υποδομές τους. Είναι αλλα μεγέθη.
Δεν κατάλαβες. Την συμπεριφορά και το ελεύθερο να κάνουν τη δουλειά για την οποία προσλήφθηκαν ζητάω, όχι τις υποδομές τους. Με απλά λόγια, να βγάζουν όπλο και να πυροβολούν ΠΡΙΝ τους γαζώσουν με τα καλάσνικοφ κάποιοι "ευπαθείς" συμπολίτες μας, ή κάποιοι 30χρονοι "ασυνόδευτοί ανήλικοι/επενδυτές" της -κατά τα λοιπά- αγαπητής...γειτονικής χώρας της Νιγηρίας.?

Πολλά ζητάω ε??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ε εντάξει δεν λένε και κανένα ψέμα οι χορευτές,ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.
Δηλώνω πλήρη άγνοια και έπεσα από σύννεφο... Όμως αυτά θα θέματα δεν είναι για να παίζει κανείς, και σίγουρα δεν είναι ζητήματα διαχείρισης από ηλίθιους - καλλιτέχνες, παράγοντες της ΕΡΤ κλπ...

Αλλά θα επαναλάβω, τα έλεγε ο @LK αλλά πετούσαμε χαρταετό...  

Άσχετο, αλλά στα χρόνια μου το μεταπτυχιακό ήταν τίτλος, τώρα θες 5-6 μαζί και κανά δυο διδακτορικά και βλέπουμε έχει καταντήσει το πράμα

Πόσα χρόνια έχεις να πας Κομοτηνή;
Αρκετά, αλλά δεν έχω την αίσθηση ότι φημίζεται για τους... χορευτές της.

Αν και νομίζω ότι υπονοείς την ύπαρξη της μουσουλμανικής, θρησκευτικής μειονότητας της πόλης.

Αν και νομίζω ότι υπονοείς την ύπαρξη της μουσουλμανικής, θρησκευτικής μειονότητας της πόλης.
Ναι,της τουρκικής μειονότητας εννοώ ?

Σε παρακαλώ, κόφτε το, μονίμως στη περιοχή είμαι και γνωρίζω καλύτερα, μην το συνεχίσετε θα ...

Ναι,της τουρκικής μειονότητας εννοώ ?
Όπως ΔΕΝ υπάρχει ελληνική μειονότητα στην Τουρκία, έτσι ΔΕΝ υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα- υπάρχουν αντίστοιχα χριστιανική και μουσουλμανική.

Συνθήκη της Λωζάνης, 1923 τελεία και παύλα... 

Όπως ΔΕΝ υπάρχει ελληνική μειονότητα στην Τουρκία, έτσι ΔΕΝ υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα- υπάρχουν αντίστοιχα χριστιανική και μουσουλμανική.

Συνθήκη της Λωζάνης, 1923 τελεία και παύλα... 
Α πες το έτσι να καταλάβουμε,όπως υπάρχει και ελληνική αστυνομία και δικαιοσύνη ένα πράγμα δηλαδή ?

https://www.mfa.gr/zitimata-ellinotourkikon-sheseon/eidikotera-keimena/elleniki-meionotita-kai-idrimata.html

?

Εν το μεταξύ στο online χθές η ΕΡΤ κατάφερε σε ένα και μόνο κομμάτι,το δικό μας,ο ήχος και εικόνα να μην έχουν συγχρονισμό.

Αν είναι ΔυναμΌν.

@Terry RoscoeBeck5

Έξω από την πλάκα δεν έχεις δίκιο οι ρυθμίσεις της Συνθήκης της Λωζάνης  καθορίζουν ότι η μεν Μειονότητα στην Ελλάδα είναι Θρησκευτική, ήτοι Μουσουλμανική, ενώ η Μειονότητα στην Τουρκία είναι Εθνική, ήτοι Ελληνική. 

Ψαξτο λίγο ήταν το κύριο "επίτευγμα" του Βενιζέλου.

Τώρα από εκεί και πέρα το τι νοιώθει η ίδια η μειονότητα ότι είναι είναι άλλο θέμα.

Σταματήστε αυτήν την τρέλα,ο Σάμη θα κλειδώσει το θέμα...
 Ε ναι, κάπου.

Να ομιλούν οι τζιτζιφιόγκοι που τη Θράκη τη γνωρίζουν απ τους χάρτες, κάπου ήμαρτόνε... με θυμίζει έναν βλάκα που είχαμε πάει βόλτα στα πομακοχώρια και τράβαγε φωτογραφίες τους ανθρώπους λες και ήταν στο τσίρκο και έβλεπε τα θηρία, σε βαθμό να τον αφήσω να γυρίσει με το ΚΤΕΛ

• Haha
Reactions: MGs
Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back