Καλά αυτό μας έλειπε.Πάντως εδώ Ελβετία που ήμουν χθες στη γύρα, ούτε μια κόρνα δεν άκουσα, ούτε σε κάνα μαγαζί είδα καμιά τηλεόραση να το δείχνει..
Ειπα να το ακουσω ακομη μια φορα μηπως μου ξεφυγε κατι.
Απελπισια.
Αν βγει μεσα στην πρωτη πενταδα, μην πω δεκαδα, τουλαχιστον εγω το εχω χασει με την μουσικη.
Αυτα.?
Ρε γέρασες κι ακόμη μυαλό δεν έβαλεςΈνα σχόλιο (ξανά) επί του διαδικαστικού: Τεράστιο το gap μεταξύ βαθμολογίας επιτροπών - κοινού. Δύο διαφορετικοί κόσμοι.
Πάντως εδώ Ελβετία που ήμουν χθες στη γύρα, ούτε μια κόρνα δεν άκουσα, ούτε σε κάνα μαγαζί είδα καμιά τηλεόραση να το δείχνει..
Σε ποιο ταμείο πληρώνομαι?
Οι αναλύσεις των "ειδικών"
Θα πήγε στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί τη Μαρίνα ??
Πήγα να υποδεχτώ τον Έντι Ραμα.Θα πήγε στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί τη Μαρίνα ??
Άργησα να ξυπνήσω, τσακώνομαι με τον μικρό γιατί άργησε να ξυπνήσει και δε διαβάζει. Μόλις ηρεμήσω και πιω και καφέ θα γράψω, θέλω να είμαι νηφάλιος, έφαγα και πολύ το βράδυ και δεν κοιμήθηκα καλά και είμαι μες στα νεύρα. Δεν είμαι σε θέση να γράφω.? Πιο μετά.Έλα δικό σου... Θέλουμε ανάλυση!
Θα πρέπει να κάνει μήνυση στους αστυνομικούς διότι πήγαν να τον ελέγξουν στον δρόμο χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.Αυτά βλέπουν και δε διαβάζουν.................
https://www.zougla.gr/greece/deite-poso-magkes-einai-i-stigmi-tis-syllipsis-tou-traper-stin-kifisia/
Όλη μέρα στα shorts του Υοutube και στο Tik Tok και στο ΠΛΑΗΣΤΕΪΣΟ. ??
Να τους ευχαριστήσει πρέπει γιατί θα χεστεί στα views και παίρνει τσάμπα publicity και θα κονομήσει παραπάνω.Θα πρέπει να κάνει μήνυση στους αστυνομικούς διότι πήγαν να τον ελέγξουν στον δρόμο χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.