Αγγελίες
Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή | Page 110 | Noiz Forum
  • Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

• Thread starter Thread starter Άγιος
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 121K
Status
Not open for further replies.
assodyo_zaria.jpg

Συγχαρητήρια στην Ελβετία από την Ελλάδα,με μιά θερμή παράκληση,λόγο του ότι η όμαδα που θα στείλουμε του χρόνου έχει δημιουργηθεί ήδη,απλά περιμένουν την δευτέρα να τους γίνει η πρόσληψη και φέτος ο ένας μόνο εξ αυτών κατάφερε να μείνει ξύπνιος και να την δεί μέχρι το τέλος και αυτό απο την τηλεόραση,άν γίνεται του χρόνου να την κάνουμε μεσημέρι.

Να τυπωθεί και να σταλεί με φάξ στην πρεσβεία της ελβετίας.

• Ευχαριστώ
Reactions: Terry RoscoeBeck5
Πάντως εδώ Ελβετία που ήμουν χθες στη γύρα, ούτε μια κόρνα δεν άκουσα, ούτε σε κάνα μαγαζί είδα καμιά τηλεόραση να το δείχνει.. 

Πάντως εδώ Ελβετία που ήμουν χθες στη γύρα, ούτε μια κόρνα δεν άκουσα, ούτε σε κάνα μαγαζί είδα καμιά τηλεόραση να το δείχνει.. 
Καλά αυτό μας έλειπε.

Έχω την εντύπωση πάντως , πως και η Ελλάδα  να κέρδιζε, πλέον ούτε κόρνα θα άκουγες και φυσικά δεν νομίζω να το πρόβαλε κανείς χθες σε προτζεκτορα σε κάνα μαγαζι.

Αλήθεια, τη θέση πήραμε τελικά;

11 .τα ελεγα εγω?

'"H ελβετική επιτροπή επέλεξε τον τραγουδιστή αφού άκουσε περίπου 420 διαφορετικούς καλλιτέχνες που κατέθεσαν τα τραγούδια τους.''

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: npap
Ειπα να το ακουσω ακομη μια φορα μηπως μου ξεφυγε κατι.

Απελπισια.

Αν βγει μεσα στην πρωτη πενταδα, μην πω δεκαδα, τουλαχιστον εγω το εχω χασει με την μουσικη.

Αυτα.?

Νοστραδαμος?

Ένα σχόλιο (ξανά) επί του διαδικαστικού: Τεράστιο το gap μεταξύ βαθμολογίας επιτροπών - κοινού. Δύο διαφορετικοί κόσμοι.

Δεν έχει συγγενείς το Νέμο; Φυτρώνουν αυτά, δεν τα κάνει μάνα;

Σε ποιο ταμείο πληρώνομαι? 

Εσύ φίλος αποδείχθηκες Natural. Αν είχες πάξει κανά στοιχηματάκι... τσουπ το Fantom σήμερα....

• Haha
Reactions: Kanimothrios
Τώρα άρχισαν τα... ωραία: Οι αναλύσεις των "ειδικών" ?

@cos_dr ακούς;

• Haha
Reactions: MGs
Έλα δικό σου... Θέλουμε ανάλυση!
Άργησα να ξυπνήσω, τσακώνομαι με τον μικρό γιατί άργησε να ξυπνήσει και δε διαβάζει. Μόλις ηρεμήσω και πιω και καφέ θα γράψω, θέλω να είμαι νηφάλιος, έφαγα και πολύ το βράδυ και δεν κοιμήθηκα καλά και είμαι μες στα νεύρα. Δεν είμαι σε θέση να γράφω.? Πιο μετά.

Αυτά βλέπουν και δε διαβάζουν.................

https://www.zougla.gr/greece/deite-poso-magkes-einai-i-stigmi-tis-syllipsis-tou-traper-stin-kifisia/

Όλη μέρα στα shorts του Υοutube και στο Tik Tok και στο ΠΛΑΗΣΤΕΪΣΟ. ??
Θα πρέπει να κάνει μήνυση στους αστυνομικούς διότι πήγαν να τον ελέγξουν στον δρόμο χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. 

Θα πρέπει να κάνει μήνυση στους αστυνομικούς διότι πήγαν να τον ελέγξουν στον δρόμο χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. 
Να τους  ευχαριστήσει πρέπει γιατί θα χεστεί στα views και παίρνει  τσάμπα publicity και θα κονομήσει παραπάνω.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα